Psaris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, silverado είπε Θα παραδωσει ενα χωρο ασφαλη, σε ποιον ομως ; στους Έλληνες,γιατί κάποιοι νομίζουν οτι επειδη έχουν οικόπεδο κοντά στην θάλασσα είναι Λόρδοι απο το game of thrones. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Psaris 4
tornado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 στους κατοικους σε ποιον αλλον? και το ιδιο να γινει και στις υπολοιπες θερμοβομβες που ειναι ετοιμες να σκασουν σε αλλες περιοχες. Ο Τσιπρας ειπε κατι σπασιμο αυγων, εγω ετσι το καταλαβαινω το σπαω αυγα.
Thaninho Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Να κάνω μια χαζή ερώτηση τόσες μέρες λένε υπάρχουν αγνοούμενοι αλλά δεν τους βρίσκουν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μείνει τίποτα για να βρουν; Τραγικό μόνο που το σκέφτομαι.
redykt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, Thaninho said: Να κάνω μια χαζή ερώτηση τόσες μέρες λένε υπάρχουν αγνοούμενοι αλλά δεν τους βρίσκουν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μείνει τίποτα για να βρουν; Τραγικό μόνο που το σκέφτομαι. κι εγω το σκεφτομουν, βλεποντας την καταληξη που ειχαν οι ζαντες των αυτοκινήτων
silverado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Psaris είπε στους Έλληνες,γιατί κάποιοι νομίζουν οτι επειδη έχουν οικόπεδο κοντά στην θάλασσα είναι Λόρδοι απο το game of thrones. 2 λεπτά πριν, tornado είπε στους κατοικους σε ποιον αλλον? και το ιδιο να γινει και στις υπολοιπες θερμοβομβες που ειναι ετοιμες να σκασουν σε αλλες περιοχες. Ο Τσιπρας ειπε κατι σπασιμο αυγων, εγω ετσι το καταλαβαινω το σπαω αυγα. Αν πανε σε κανενα υπερταμειο μην πεσετε απο τα συννεφα.
tornado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, silverado είπε Αν πανε σε κανενα υπερταμειο μην πεσετε απο τα συννεφα. αυτο που λες ειναι δημευση, δεν ειπα κατι τετοιο.
silverado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Thaninho είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση τόσες μέρες λένε υπάρχουν αγνοούμενοι αλλά δεν τους βρίσκουν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μείνει τίποτα για να βρουν; Τραγικό μόνο που το σκέφτομαι. 4 λεπτά πριν, redykt είπε κι εγω το σκεφτομουν, βλεποντας την καταληξη που ειχαν οι ζαντες των αυτοκινήτων Ενας εργαζομενος καναλιου που γλυτωσε, ειχε πει για 3 μηνες θα μαζευουν πνιγμενους απο τη θαλασσα.
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Thaninho είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση τόσες μέρες λένε υπάρχουν αγνοούμενοι αλλά δεν τους βρίσκουν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μείνει τίποτα για να βρουν; Τραγικό μόνο που το σκέφτομαι. Eχει μεινει ενα αρκετα μεγαλο κομματι που ειναι ανεξερευνητο και παρουσιαζει αντικειμενικες δυσκολιες ωστε να ελεγχθει διεξοδικα .Αυτο ειναι υποβρυχιως .Οπου υπαρχουν θαλασσια ρευματα, μεγαλη εκταση και ο παραγοντας του βαθους που περιοριζει το πεδιο της ερευνας με ανθρωπινα μεσα . Θα επιχειρησουμε την Κυριακη σε συνεργασια με το Λιμεναρχειο Ραφηνας με συμμετοχη πρωην ΟΥΚ μεσω του συνδεσμου και αυτοδυτων με σκοπο να "χτενιστει" η εκει περιοχη . Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Fotis13 1 2
ObeyWario! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, redykt είπε κι εγω το σκεφτομουν, βλεποντας την καταληξη που ειχαν οι ζαντες των αυτοκινήτων Θέλει μεγαλύτερη θερμοκρασία και ώρα το ανθρώπινο σώμα, τα οστά δεν καίγονται θρυμματίζονται Να δω τι θα πείτε όσοι λέγατε πως δεν παραιτείται κανείς και τώρα παραιτήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Να πούμε την αλήθεια αν και στην κορυφή της πυραμίδας δεν έχει ευθύνη, μπράβο που το πήρε πάνω του
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε και τώρα παραιτήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός! που πως ποτε?
ObeyWario! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε που πως ποτε? "αναλαμβάνω ακέραια τη πολιτική ευθύνη" παίζει σε όλα τα sites https://www.cnn.gr/news/politiki/story/140469/a-tsipras-analamvano-akeraia-tin-politiki-eythyni-gia-tin-tragodia
silverado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε "αναλαμβάνω ακέραια τη πολιτική ευθύνη" παίζει σε όλα τα sites https://www.cnn.gr/news/politiki/story/140469/a-tsipras-analamvano-akeraia-tin-politiki-eythyni-gia-tin-tragodia Λαθος καταλαβες, περασαμε στην φαση 2, τωρα θα σηκωσει το λαβαρο για το πολεμο κατα των αυθαιρετων. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από silverado 3
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Αν είναι έτσι η ανάληψη ευθυνών , μόνο στα λόγια , αναλαμβάνω κι εγώ την πολιτική ευθύνη για το Τσουνάμι στη Ταυλάνδη. Why not... ? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις