Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

τωρα ακουσα στον σκαι μια γυναικα που σωθηκε ειπε οτι εχουν ερθει ραφηνα 100 ατομα και αλλα 400 περιμενουν τα πλοια, το ματι ειπε καταστραφηκε ολοσχερος και εχει παρα πολλους νεκρους

Και εγώ κάποιον άκουσα στο real fm είπε οτι η συνοικία "μάτι" έχει καταστραφεί και έχει σβήσει απ' τον χάρτη.

Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcSStLmfDKzR1TqoapsncEh
Οσο δεν ειδαμε να αποδιδεται δικαιοσυνη, για εγνωσμενα εγκληματα εμπρησμων,
αντιστοιχα ε ναι, θα συμβαινουν: οταν ξαναπροκυπτουν τα...οικονομικα δεδομενα!
😂
[Και για οσους δεν θυμουνται τωρα ας googlαρουν λιγο Υμηττος & Παρνηθα 2007]

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

20 νεκροι λεει η νεα εκτιμηση μεχρι τωρα

Πωω ρε φίλε έλεος, είχα κλείσει την τηλεόραση και άκουγα μόνο από το ράδιο, δεν άκουσα τέτοιο νούμερο. Πραγματικά είναι τραγικό σε ευρωπαίκή χώρα το 2018 να έχουμε 20 νεκρούς από φωτιές και 25 πόσοι ήταν νεκροί από τις πλημμύρες στην μάνδρα μέσα σ' ένα έτος.

1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

παιζει να ξεπερασουν και τα θυματα στην μεγαλη πυρκαγια στο νομο ηλειας

Με τίποτα, το τότε μέτωπο και η πυρκαγιά ήταν κολοσσιαίων διαστάσεων, κάπου 20-30χλμ μέτωπο και βάλε.

Δημοσ.

Να προσευχηθουμε γι αυτους τους ανθρωπους κ για οσους προσπαθουν να σβησουν τη φωτια.. 

Μακαρι να βρεξει να βοηθησει την κατασταση κ να μην εχουμε αλλα θυματα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Πωωωω ρε παιδια,μιλάμε για τραγωδία πραγματικά.

Μαύρη μέρα... 24 νεκροί,και μερικοί λένε ίσως να διπλασιάσει. (Ο δήμαρχος πικερμιου-ραφηνας μιλάει για κοντά 50 άτομα)

:( :(

μερα πένθους.....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GenesisX είπε

Δεν είναι τόσο απλό. Χρειάζεται να γίνουν σοβαρά έργα για να αποφευχτεί το μοιραίο. Να κοπούν όλα τα δέντρα περιφερειακά από το σπίτι, να σκάψει το χώμα , να ξεριζώσει όλα τα χόρτα, να φτιάξει αντιπυρικές ζώνες.

Ή απλά να μη χτίσει μέσα στο δάσος. Παίζει και αυτό.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pier88 είπε

Από ανάρτηση στο fb:Όλα για κάποιο λόγο γίνονται...τυχαίο; παρατηρήστε τη Φωτογραφία πριν...και μετά...

FB_IMG_1532382014780.jpg

Έχει μάθει κανείς από έγκυρη πηγή ποιανού είναι η ανεμογεννήτριες ; Το ράδιο αρβύλα λέει πως είναι ενός υπουργού.

6 ώρες πριν, billdanos είπε

Οκ πέρα από τα άσχετα που συζητάμε για να ξεχνιόμαστε, έχετε καταλάβει πως τα τελευταία 10-15 χρόνια δεν έχουμε αφήσει τίποτα από τα δάση γύρω από την Αττική; 

Όταν έκαψαν το δάσος κοντά στο σπίτι μου, άλλαξε όλο το μικροκλίμα.
Εκεί που δεν έκανε ποτέ ζέστη, πλέον τη βιώνουμε κανονικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, efkola είπε

20 νεκροί και 88 τραυματίες μέχρι τώρα, δήλωση Τζανακόπουλου.

Δε θέλω να σκέφτομαι τι άλλο θα αποκαλυφθεί με το φως της ημέρας.

Απ οτι βλεπω εδω μεσα πολλοι, θελουν, να αυξανονται οι νεκροι. 

Σας εντυπωσιαζουν μαλλον τα νουμερα, οσο πιο πολλα τοσο αυξανεται η τραγικοτητα αλλα δεν καταλαβαινουμε οτι ακομα και μια ψυχη να εφυγε απο τη φωτια, παλι το αισθημα και η λυπη ειναι το ιδιο. Μονο η ειδηση οτι στο Ματι βρεθηκαν απανθρακωμενοι 2 αντρες 2 γυναικες και δυο παιδια προσωπικα με σοκαρει. Απο εκει και επειτα δε πα να ναι 22 η 24 η 40 οι νεκροι.. σταματηστε να ποσταρετε καθε φορα ποσοι μαθατε οτι ηταν. 

Οι φωτογραφιες (απο fb) που ποσταριθηκαν  3 τρεις σελιδες πισω που δειχνει τον κοσμο στη παραλια δειχνει τη χθεσινη πραγματικοτητα. Προσωπικα δεν ειχα ιδεα οτι η ατμοσφαιρα γυρω ειναι τοσο αποπνυκτικη. Δεν εχω ζησει κατι τετοιο ποτε και ευχομαι να μην, αλλα φανταζομουν οτι στη παραλια/θαλασσα η ατμοσφαιρα θα ηταν αλλιως. Αλλα φταιει και φορα του ανεμου, εχτες ειχαμε βορειαδες, οι ακτες ηταν στο νοτο της στερεας.

Γνωστος μου εχασε σπιτι στη κινετα, δεν ηταν εξοχικο αλλα μονιμη κατοικια. Ελειπε απο το σπιτι για μπανιο, και δεν προλαβε να παρει τιποτα απο το σπιτι ουτε λεφτα ουτε ρουχα, οτι ειχε και δεν ειχε ηταν μεσα στο σπιτι. Στα αληθεια παιδια , αυτο το να μην εχεις καν την επιλογη να προστατεψεις κατι, μετα τη ζωη σου βεβαια, ειναι λυπηρο. (Εισαι σπιτι πχ εχεις δεκα λεπτα να φυγεις απο φωτια που πλησιαζει, ολο και κατι θα παρεις, δε θα σαι με μαγιο ψιλα.. ) 

Απορω, προς το παρον, τι γινεται με τις περιπτωσεις ανθρωπων που καηκαν τα σπιτια τους πρωτης κατοικιας. Παιρνουν καποια αποζημιωση απο το κρατος; 

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη από άλλο μέλος, αλλά ζητήσαμε μη επανδρωμένο σκάφος για επιτήρηση. Συγγνώμη , αλλά πρόπερσι και αντι πρόπερσι δεν ήταν που έλεγαν ότι πλέον δορυφόροι παρακολουθούν τα ελληνικά δάση αλλά και επιστρατεύτηκαν τηλεχειριζόμενα τετρακόπτερα για τον ίδιο σκοπό;;;; 

άλλη μία τρύπα στα ύδατα λοιπόν , για μία ακόμη φορά.

• Like 2
Δημοσ.

Φρίκη τα σκηνικά που διαβάζω.

Στο μεταξύ απ' ότι κατάλαβα οι φωτιές συνεχίζονται;

Σε ποιες περιοχές;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς εντοπίζονται νεκροί σε μεγάλες ομάδες που μαζεύτηκαν για να προστατευτούν σε ξέφωτα ή κτίρια/ταβέρνες... 

Δεν θέλω να ξέρω που θα φτάσει ο αριθμός μέχρι το τέλος...

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...