Ρεkλα Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ενας χαρτης οπου φαινεται που σε ποια σημεια βρισκεται η φωτια https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#z:11;c:23.7,38.1;l:24hrs 4
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, xaratsi είπε https://missingpeople.audax.gr/ Βάση δεδομένων αναζήτησης αγνοουμένων Τώρα θα γίνω κακός, αλλα από ποιον πήρε άδεια αυτή η εταιρία για να κάνει κάτι τέτοιο ; Γιατί έχω την εντύπωση πως αυτό είναι μια έμμεση διαφήμιση ; 2
jokul7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ο πολίτης δεν έχει όλη την πληροφορία. Δεν μπορεί να ξέρει πόσο κοντά είναι η φωτιά, προς τα που κατευθύνεται, σε πόση ώρα θα φτάσει, προς τα που πρέπει να τρέξει για να σωθεί κλπ. Πληρώνουμε τους γαμ@#$νους φόρους για να είναι 5-10 άτομα από πάνω, να μαζεύουν την πληροφορία και να την επικοινωνούν συντεταγμένα προς όφελός μας. Τους πληρώνουμε γι'αυτό. Αυτή είναι η δουλειά τους. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι δεν ψηφίζουμε αυτούς που έχουν τις ικανότητες να κάνουν καλά τη δουλειά αλλά αυτούς που μας υπόσχονται ρουσφέτια. Δεν ήθελα να γράψω πολιτικά σήμερα αλλά οι υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί που κατέχουν σήμερα τις συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης. Σκότωσαν τον κόσμο. Κανονικά. Τους σκότωσαν. 2 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jokul7 είπε Ο πολίτης δεν έχει όλη την πληροφορία. Δεν μπορεί να ξέρει πόσο κοντά είναι η φωτιά, προς τα που κατευθύνεται, σε πόση ώρα θα φτάσει, προς τα που πρέπει να τρέξει για να σωθεί κλπ. Πληρώνουμε τους γαμ@#$νους φόρους για να είναι 5-10 άτομα από πάνω, να μαζεύουν την πληροφορία και να την επικοινωνούν συντεταγμένα προς όφελός μας. Τους πληρώνουμε γι'αυτό. Αυτή είναι η δουλειά τους. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι δεν ψηφίζουμε αυτούς που έχουν τις ικανότητες να κάνουν καλά τη δουλειά αλλά αυτούς που μας υπόσχονται ρουσφέτια. Δεν ήθελα να γράψω πολιτικά σήμερα αλλά οι υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί που κατέχουν σήμερα τις συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης. Σκότωσαν τον κόσμο. Κανονικά. Τους σκότωσαν. Μα μονος σου λες πως οι πολιτες βαζουν εκει τους πολιτικους με την ψηφο τους επιλεγοντας τους χειριστους ,γιατι να μην σκοτωσαν λοιπον οι πολιτες τους πολιτες δια μεσου των πολιτικων ? Ποιο ειναι τελικα οι υπευθυνοι οι πολιτες η' οι πολιτικοι ? Οσο και να μην μας αρεσει και να μην μας βολευει στα δημοκρατικα πολιτευματα την κυρια ευθυνη την φερει ο πολιτης.Οταν το καταλαβουμε αυτο θα εχουμε καλυτερους εκπροσωπους με οτι συνεπαγεται αυτο σε επιπεδο θεσμων . Στην Δημοκρατια το επιπεδο των πολιτικων αντικατοπτριζει το επιπεδο των πολιτων που τους επιλεγουν και ποτε το αντιθετο . Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Fotis13 12
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Ρεkλα είπε Ενας χαρτης οπου φαινεται που σε ποια σημεια βρισκεται η φωτια https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#z:11;c:23.7,38.1;l:24hrs Συγνώμη, δεν είμαι ειδικός, μα αυτός ο χάρτης αν κάνεις zoom out θέλει να μας πει οτι αυτή τη στιγμή καίγονται η μισή Αφρική, η νότια Αμερική και η Σιβηρία;
xaratsi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Τώρα θα γίνω κακός, αλλα από ποιον πήρε άδεια αυτή η εταιρία για να κάνει κάτι τέτοιο ; Γιατί έχω την εντύπωση πως αυτό είναι μια έμμεση διαφήμιση ; Απ όσα είπε ο δημιουργός της στον Άλφα δημιουργήθηκε έπειτα από συλλογή αναρτήσεων σε τουιτερ και φβ. Έχει δώσει και τους κωδικούς στην Πυροσβεστική. Τώρα εάν είναι διαφήμιση ή ό,τι άλλο θα σε γελάσω. Όσο περνάνε οι ώρες δυσκολεύει το πράγμα..
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Θέλω να στείλω μπορώ να το τσεκαρω ότι είναι legit? Το βγάζει λογικά στο ebank...
Christospliakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Συγνώμη, δεν είμαι ειδικός, μα αυτός ο χάρτης αν κάνεις zoom out θέλει να μας πει οτι αυτή τη στιγμή καίγονται η μισή Αφρική, η νότια Αμερική και η Σιβηρία; Υποθετω οτι παει με βαση τις υψηλες θερμοκρασιες Χωρις να μαι σιγουρος,ουτε ειδικος
jokul7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μα μονος σου λες πως οι πολιτες βαζουν εκει τους πολιτικους με την ψηφο τους επιλεγοντας τους χειριστους ,γιατι να μην σκοτωσαν λοιπον οι πολιτες τους πολιτες δια μεσου των πολιτικων ? Ποιο ειναι τελικα οι υπευθυνοι οι πολιτες η' οι πολιτικοι ? Οσο και να μην μας αρεσει και να μην μας βολευει στα δημοκρατικα πολιτευματα την κυρια ευθυνη την φερει ο πολιτης.Οταν το καταλαβουμε αυτο θα εχουμε καλυτερους εκπροσωπους με οτι συνεπαγεται αυτο σε επιπεδο θεσμων . Στην Δημοκρατια το επιπεδο των πολιτικων αντικατοπτριζει το επιπεδο των πολιτων που τους επιλεγουν και ποτε το αντιθετο . Συμφωνώ ότι η ευθύνη της ψήφου είναι του πολίτη. Αλλά η ευθύνη διαχείρισης προσωποποιείται όπως και οι ποινικές ευθύνες. Είναι φόνος εξ' αμελείας. Δεν τους υποχρεώνει κανένας να αναλαμβάνουν τις θέσεις ευθύνης.
redykt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 τωρα θυμηθηκε να δειχνει χαρτες επικινδυνοτητας η πολ. προστασια. κανονικα ολο το καλοκαιρι θα πρεπε να προβάλλονται καθημερινα τετοιες διαφημισεις απτα καναλια. 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tritonas00 είπε εχει φωτια? ακυρο, ναι εχει νεα μετωπα Ναι δυστυχώς νέα μέτωπα και αναζωπυρώθηκε η φωτιά. Φεύγουν όλοι από αγ.θεοδωρους 39 λεπτά πριν, zio10 είπε Πρέπει να τους το πει περιπολικό ρε γμτ; Σήκω φύγε, τούβλα είναι! Δυστυχώς πολλοί λένε θα μείνω μπας και σώσω το σπίτι μου και τέτοια. Έμαθα ότι εγκαταλείπουν τους αγ.θεοδωρους όλοι πλεον, πλήρης εκκένωση σε όλους τους οικισμούς. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από stelios18120 1
theo93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωρίζεται στην Θεσσαλονίκη που μπορούμε να δώσουμε αίμα; Στο ιπποκράτιο δεν είναι ανοιχτα Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από theo93
Elysian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ας αφήσουμε την πολιτική ότι και να λέμε οι άνθρωποι δεν γυρνάναι πίσω 2018 και πράγματικα δυστυχώς .. .
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, aris1986 είπε Θέλω να στείλω μπορώ να το τσεκαρω ότι είναι legit? Το βγάζει λογικά στο ebank... Λογικα ισχυει ανεβασα και εγω το ιδιο μεσα απο ενα site,θελω να στειλω και εγω να δοκιμασω αν ισχυει βεβαια. Επισης οσοι θελουν μπορουν να μπουν σε αυτο το site που ειναι επισημο και συνεργαζεται με το σκαι για να βαλουν καποια χρηματα τα οποια γινονται τροφιμα http://donate.oloimaziboroume.gr/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις