aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Λογικα ισχυει ανεβασα και εγω το ιδιο μεσα απο ενα site,θελω να στειλω και εγω να δοκιμασω αν ισχυει βεβαια. Επισης οσοι θελουν μπορουν να μπουν σε αυτο το site που ειναι επισημο και συνεργαζεται με το σκαι για να βαλουν καποια χρηματα τα οποια γινονται τροφιμα http://donate.oloimaziboroume.gr/ Ισχυει γιατι εστειλα ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν κάνει μαλακία ορισμένοι και έχουν αλλάξει το iban με δικά τους ώστε να καβατζώσουν λεφτά. Εδώ να βλέπετε. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από UsualSuspect__ 3
Elysian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γτ τόσο απανθρωπιά στον κόσμο ? Πραγματικά....... 1
orck Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις καλεσα στον Αγ.Σαββα (νοσοκομειο στο κεντρο) στην αιμοδοσια και μου απαντησαν οτι καλυτερα να μην παω τωρα σημερα γιατι εχουν παρα πολυ κοσμο με τεραστια αναμονη. Μου προτειναν αυριο απο τις 9 το πρωι... μεχρι απογευμα (δεν ρωτησα συγκεκριμενη ωρα που κλεινουν) Συγκινουμαι οταν βλεπω τετοια ανταποκριση, μπορει να εχουμε παρα πολλα ζωα αναμεσα μας αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από orck 7
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, Elysian said: Δεν μπορώ να καταλάβω γτ τόσο απανθρωπιά στον κόσμο ? Πραγματικά....... Εκπλήσσεσαι ακόμη? 2
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Εχει γεμισει και το instagram απο τις κωλαρες που βαζαν στορι να πετανε τα κλασσικα, καταυλισμος εκει, ξενοδοχειο εκει, betadin εκει κτλπ. Δεν λεω θες να βοηθησεις αλλα ο πυροπλυκτος και αυτος που εχασε το παιδι του δεν θα κοιταει τα στορι σου. Με αποτελεσμα να υπαρχει εσωτερική καταναλωση απο 20χρονους σε 20χρονους. Εγω εβαλα το ebank ελπιζω να στειλει κανεις. Το χρημα ειναι που μετραει οι ευχολογιες ή το πηγαινε εκει μετα την φωτια περισσευουν. Το ξερουν ηδη απο τι αρχες...
Elysian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ώρες ώρες χάνεται από τον κόσμο το συναισθημα της ανθρωπιάς...... Γτ άμα είναι από εμπρισμο όλο αυτό δηλαδή πως μπορεί κάποιος.......
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Κριμα και τα ζωα, σκυλοι αρουραιοι γατες, λαγοι, αλεπουδες ολα αυτα αρπαζει η γουνα τους και μετα φερουν την φωτια και σε αλλα σημεια. 😥 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, redykt είπε τωρα θυμηθηκε να δειχνει χαρτες επικινδυνοτητας η πολ. προστασια. κανονικα ολο το καλοκαιρι θα πρεπε να προβάλλονται καθημερινα τετοιες διαφημισεις απτα καναλια. την αντιπυρικη περιοδο η πολιτικη προστασια κοινοποιει χαρτες επικινδυνοτητας καθε μερα Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Just now, aris1986 said: Κριμα και τα ζωα, σκυλοι αρουραιοι γατες, λαγοι, αλεπουδες ολα αυτα αρπαζει η γουνα τους και μετα φερουν την φωτια και σε αλλα σημεια. 😥 Μπορούμε οπως λένε κάποιοι, εκτος απο το να κοβουμε τα δέντρα, να σκοτώνουμε και ολα τα ζώα σε κάθε δασική περιοχή. Προληπτικά, για να μην καιγόμαστε!
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Μπορούμε οπως λένε κάποιοι, εκτος απο το να κοβουμε τα δέντρα, να σκοτώνουμε και ολα τα ζώα σε κάθε δασική περιοχή. Προληπτικά, για να μην καιγόμαστε! Ποιος το είπε. Δειξτον μου.
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 12 minutes ago, orck said: Μολις καλεσα στον Αγ.Σαββα (νοσοκομειο στο κεντρο) στην αιμοδοσια και μου απαντησαν οτι καλυτερα να μην παω τωρα σημερα γιατι εχουν παρα πολυ κοσμο με τεραστια αναμονη. Μου προτειναν αυριο απο τις 9 το πρωι... μεχρι απογευμα (δεν ρωτησα συγκεκριμενη ωρα που κλεινουν) Συγκινουμαι οταν βλεπω τετοια ανταποκριση, μπορει να εχουμε παρα πολλα ζωα αναμεσα μας αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε ανταπόκριση. Τον υπόλοιπο καιρό είμεθα ζώα και σχεδόν δεν ενδιαφερόμαστε και κοιτάμε την πάρτη μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ετσι είναι η ψυχολογία των όχλων. Οταν γίνεται κάτι μαζικά, μέσω καναλιών, social media κλπ τότε όλοι παρασύρονται και θυμούνται ότι πρέπει να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Θα ανεβάσουν καμιά σέλφι να δίνουν αίμα για να φανεί ότι κάνουν κάτι. Εγώ είχα δώσει αίμα την Παρασκευή και δεν μπορώ να ξαναπάω δυστυχώς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, aris1986 said: Ποιος το είπε. Δειξτον μου. Μα δεν έχεις δει απόψεις και συμβουλές τοσες ωρες? Να κόψουμε τα πεύκα, να μην υπαρχουν δέντρα κοντα σε σπίτια κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις