AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Βάλτε σκαι και γελάστε με την κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας... 3
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Βάλτε σκαι και γελάστε με την κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας... Το κανάλι του skiabox. Τον σκέφτομαι ώστε έναν νέο Πορτοσαλτε! Στείλε φωτό!!!
Lelouch Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, xaratsi είπε --->Ενωσις Ελλήνων Εφοπλιστών: Η σκέψη μας είναι κοντά στα θύματα της εθνικής τραγωδίας Για κάνα φράγκο ούτε λόγος.Καρμπόν με τραγους, άφαντοι σε τραγωδίες. Ευτυχώς που υπάρχει ο απλός κοσμάκης Και που ξέρεις αν έδωσαν ή όχι; Αν έβγαζαν ανακοίνωση που λένε ότι δίνουν λεφτά πάλι θα τους κράζατε επειδή θα λέγατε ότι το κάνουν για pr και για να φανούν καλοί.
Kastor-nt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, fidolos είπε Ποιος να κατσει να ενημερωθει; Ο Ελληνας πιστευει οτι οτιδηποτε βλεπει, δεν θα του τυχει αυτουνου. »Γιατι να ενημερωθω για εκκενωση; δεν θα μου τυχει ποτε. Γιατι να βαλω ζωνη; Δεν θα τρακαρω ποτε. Γιατι να εχω πυροσβεστηρα στο σπιτι; Δεν προκειται να παρει ποτε φωτια το σπιτι μου. Γιατι να πιω ενα ποτηρακι παραπανω; Και μεθυσμενος οδηγω τελεια» Ακριβώς , και το ίδιο γινεται να παρατηρησες με το νομο περι οδηγησης με σαγιναρα . Βγηκαν ολοι οι εξυπνοι να αντιδρασουν με επιχειρηματα τυπου , "εγω χρονια οδηγαω με σαγιοναρα και ακομα δεν εχω σκοτωσει κανεναν".. Χανεται ακομα και η κοινη λογικη στο βωμο της ευκολιας , της μαγκιας , και του "εγω μπορω"
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Στο ΣΚΑΪ έχουν τον πλέον γνώστη στο θέμα και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει μια πρόταση. Επιτέλους τον άφησαν να μιλήσει... Βιάστηκα... πετάχτηκε η άλλη και σιγοντάρει το σάλτε... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από AtiX
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Στο ΣΚΑΪ έχουν τον πλέον γνώστη στο θέμα και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει μια πρόταση. Έτσι στα χνάρια του Μέγκα βαδίζουν. Πόσο το χάρηκα που "διακόνευαν" μισθούς και δεδουλεμενα τα παιδιά του Μέγκα. Μέχρι και από τον ίδιο τον κόσμο ζητούσαν σε ανακοινώσεις... 2
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, xaratsi είπε --->Ενωσις Ελλήνων Εφοπλιστών: Η σκέψη μας είναι κοντά στα θύματα της εθνικής τραγωδίας Για κάνα φράγκο ούτε λόγος.Καρμπόν με τραγους, άφαντοι σε τραγωδίες. Ευτυχώς που υπάρχει ο απλός κοσμάκης Ο Μαρινάκης κι ο Ολυμπιακός έδωσαν 1 εκ., τι να πει κι αυτό όμως... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Vassilis_24 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Στο ΣΚΑΪ έχουν τον πλέον γνώστη στο θέμα και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει μια πρόταση. Αυτός ο 90χρονος είναι γνώστης του θέματος; Από τεχνολογία πιστεύεις θα γνωρίζει τίποτα;
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μπορεί να είναι και έτσι αλλά το λέω γιατί λίγο πριν γίνει το μεγάλο κακό ήμουν στη Μαραθώνος και πήγαινα για κάποια δουλειά Νέα Μάκρη. Εάν ξέρεις το δρόμο 2-3 χιλιόμετρα περίπου πριν τη διασταύρωση Ραφήνας εγκλωβιστήκαμε και κινούμασταν σε ρυθμό χελώνας να μην πως ότι ήμασταν ακίνητοι για ώρα.Βλέποντας πρώτο ότι όλα είναι ακίνητα και δεύτερο τους πυκνούς καπνούς που ξεπηδούσαν από παντού και επειδή δεν ήταν κάτι επείγον έκανα αναστροφή και γύρισα προς Αθήνα όπου είδα ότι η ουρά προς Νέα Μάκρη είχε φτάσει σχεδόν Πικέρμι όπου είχαν κόψει το δρόμο τα έστελναν προς Σπάτα αλλά ήταν πλέον αργά. Αυτοί που ενδεχομένως ήθελαν να πάνε προς Νέο Βουτζά και Νέα Μάκρη δεν μπορούσαν λόγω της φωτιάς υποχρεωτικά οδηγήθηκαν δεξιά προς Ραφήνα , Μάτι , Άγιο Ανδρέα όπου υπάρχουν στενοί δόμοι εγκλωβίστηκαν τόσο αυτοί όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι και έτσι δεν ήταν δυνατή η εκένωση της περιοχής , παράτησαν τα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου και έφυγαν πεζοί με κατεύθυνση προς Θάλασσα. Εκεί έγινε το μεγάλο κακό ειδικά για όσους δεν ξέρουν τα σοκάκια που οδηγούν στη Θάλασσα όπως η ομάδα των 26 και πολλοί άλλοι. Aδερφός φίλης μου, 29 χρονών, γυρνούσε από τη δουλειά και πήγαινε προς Μαραθώνος, όπου τον σταμάτησαν και τον έστειλαν προς Μάτι. Αγνοείται τώρα σχεδόν 2 24ωρα, που σε μια φωτιά ξέρουμε όλοι τι σημαίνει. Αυτοί που πήραν την απόφαση να στείλουν τον κόσμο να εγκλωβιστεί στο Μάτι, στέλνοντάς τους στο θάνατο έχουν τεράστια ευθύνη, εγκληματίες... Υπάρχει νόμος για τις εκκενώσεις περιοχών, με τον δήμο ή την περιφέρεια να στέλνει επείγον αίτημα στον ΓΓ πολιτικής προστασίας για εκκένωση (προφανώς με ήδη εκπονημένο σχέδιο) και μετά την έγκριση να το υλοποιεί με τη συνδρομή των αρχών ασφαλείας. Να υποθέσω πως ο νόμος τηρήθηκε κατά γράμμα, ε; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Vassilis_24 2 5
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μόνο εμένα ενοχλεί ο εθελοντισμός ; Αντί να υπάρχει ενα νορμαλ κράτος να μπορεί να υποστηρίξει όλο αυτό το χαμό, στηρίζεται πάνω σε κορόιδα ( σας ζητάω συγνώμη, αλλα έτσι σας βλέπουν) και απλα βάζει τους γύρω να δίνουν συγχαρητήρια. 5 1 1 1
portishead Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 http://www.tanea.gr/news/greece/article/5454784/prasines-bombes-etoimes-na-ekragoyn/ Προφητης ο Ξανθοπουλος.
duende Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Aδερφός φίλης μου, 29 χρονών, γυρνούσε από τη δουλειά και πήγαινε προς Μαραθώνος, όπου τον σταμάτησαν και τον έστειλαν προς Μάτι. Αγνοείται τώρα σχεδόν 2 24ωρα, που σε μια φωτιά ξέρουμε όλοι τι σημαίνει. Αυτοί που πήραν την απόφαση να στείλουν τον κόσμο να εγκλωβιστεί στο Μάτι, στέλνοντάς τους στο θάνατο έχουν τεράστια ευθύνη, εγκληματίες... Υπάρχει νόμος για τις εκκενώσεις περιοχών, με τον δήμο ή την περιφέρεια να στέλνει επείγον αίτημα στον ΓΓ πολιτικής προστασίας για εκκένωση (προφανώς με ήδη εκπονημένο σχέδιο) και μετά την έγκριση να το υλοποιεί με τη συνδρομή των αρχών ασφαλείας. Να υποθέσω πως ο νόμος τηρήθηκε κατά γράμμα, ε; ισχυει αυτο παιδια, βρισκομαι Μακρη και ολοι λενε το ιδιο, η αστυνομια αντι νατους γυρναει πισω προς Αθηνα τους υποχρεωνε να κανουν παρακαμψη απο Ματι/αγ Ανδρεα για να πανε Μακρη. Μεγαλο εγκλημα 1
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Ψινάκης είπε στον Alpha, ότι είναι 40 άτομα αγνοούμενοι.. Απίστευτο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από panossar95
skiabox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Μόνο εμένα ενοχλεί ο εθελοντισμός ; Αντί να υπάρχει ενα νορμαλ κράτος να μπορεί να υποστηρίξει όλο αυτό το χαμό, στηρίζεται πάνω σε κορόιδα ( σας ζητάω συγνώμη, αλλα έτσι σας βλέπουν) και απλα βάζει τους γύρω να δίνουν συγχαρητήρια. Τις προτεραιότητες του κράτους τις βάζει ο ψηφοφόρος. Για παράδειγμα νούμερο ένα τα ρουσφέτια. Νούμερο δύο τα ρουσφέτια πάλι. Νούμερο τρία πάλι τα ρουσφέτια. Και πάει λέγοντας... 1
Curtis76 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλα μερικα σχολια εδω ειναι επικα. Ο αλλος εθαβε τη κακια κρατικη ΔΕΗ που πρεπει να ιδιωτικοποιηθει γιατι φταιει για τη φωτια. Δε του επαν πως εκεινη την ωρα το κουλομπ που περναγε ηταν απο την energon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις