Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ξέρω και εγώ δήμους που είναι μια χαρά. Ξέρω και άλλους που δεν είναι. 

Ξέρεις με ποιους δημους συνεργάζομαι; Είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού πια.

Με τους δήμους που είναι μια χαρά. Και σε πληρωμές και σε προσωπικό. Γιατί από άλλους έβαζε το αφεντικό μου δικηγόρο ώστε να πάρει τα χρήματα από συμβάσεις που είχαν οι ίδιοι υπογράψει.

Μάλλον ζεις σε καλό δήμο που σε έτρεξαν 2 ωρες όπως λες θυμίζοντας τα χρόνια των 90's του ΑΜΑΝ και του κακομοιρογλου...

Δεν με "έτρεξαν" 2 ώρες ... σε 10 λεπτά είχα τελειώσει.

Για να πάω όμως στο δήμο έπρεπε να πάω 2 ώρες αργότερα στη δουλειά μου ... και θα ξαναχάσω την επόμενη φορά.

Γιατί το να τους πληρώσεις 2 ευρώ μεσω τραπέζης/κάρτας/paypal/οτιδήποτε άλλο που δεν μπορεί να δικαιολογήσει 3 θέσεις υπλαλλήλων και 20 ψήφων δεν δικαιολογείται (πέρα από το ότι είναι προιόν του ταξικού εχθρού).

-

Όχι δε μένω σε καλό δήμο (όλοι οι δήμοι άλλωστε κλαίγονται για "ελλείψεις προσωπικού")

-

Δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι δήμοι είναι "καλοί" και κάποιοι κακοί ... όποιοι είναι κακοί να εξαφανιστούν από το χάρτη, να απολυθούν όλοι, να αναλάβουν τη διαχείρησή τους οι γειτονικοί "καλοί" δήμοι.

Επεξ/σία από DrLo
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, DrLo said:

Αυτό το καραγκιοζιλίκι που σε κάθε τέτοια περίπτωση ο κάθε πικραμένος (ομ, από καλή πρόθεση) πάει και παίρνει μια τσάντα από το supermarket και δημιουεγείται ένα ένας πανάκριβος όγκος τροφίμων κλπ που πρέπει να απασχολήσει πολύ μεγαλύτερη από ότι πραγματικά απαιτείται προσπάθεια να διαχειριστεί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Ναι, έχει γεμίσει ο τόπος με πάνες για μωρά! Δεν κάηκαν 10 βρεφονηπιακοί σταθμοί με ασυνόδευτα μωρά και δεν υπάρχουν τόσα βρέφη στην περιοχή με ανάγκες για πάνες! 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, georgedas είπε

λωριδα εκτακτης αναγκης καμια σχεση με στρατιωτικη υπηρεσια

Μα με τον Zerg13 λεγαμε για τον στρατο και αυτος αναφερει υπηρεσια, που λεγεται λεα και ειναι για επεμβαση σε πυρκαγιες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Μα με τον Zerg13 λεγαμε για τον στρατο και αυτος αναφερει υπηρεσια, που λεγεται λεα και ειναι για επεμβαση σε πυρκαγιες.

δεν εχω ακουσει καμια τετοια υπηρεσια να δουμε τι θα πει ο @Zerg13

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgedas είπε

δεν εχω ακουσει καμια τετοια υπηρεσια να δουμε τι θα πει ο @Zerg13

Ουτε εγω, για αυτο ρωτησα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι, έχει γεμίσει ο τόπος με πάνες για μωρά! Δεν κάηκαν 10 βρεφονηπιακοί σταθμοί με ασυνόδευτα μωρά και δεν υπάρχουν τόσα βρέφη στην περιοχή με ανάγκες για πάνες! 

Εγώ δε ξέρω αν αγοράζονται "λάθος" πραγματα.

Ακόμα και σωστά να είναι δεν έχει λογική να γίνεται με αυτό το τρόπο. Όποιος ασχολείται με supply chain management καταλαβαίνει τι λέω.

Όποιος θέλει να αγοράσει 30 πχ ευρώ πράγματα να δώσει ας δώσει 30 ευρώ σε κάποια αρμοδια υπηρεσία/μηχανισμό για αυτό το σκοπο ... και ανα δεν υπάρχει ας δημιουργηθεί/προβλεφθεί για εκτακτές περιπτώσεις ή ας αναλάβουν αυτό το κόσμο κάποιοι υπάρχοντες.

Είναι απλά θέμα αποτελεσματικότητας.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα ζώα της περιοχής για τροφές !! 

Η ζώο φιλική Ηλιουπολης συγκεντρώνει εφόδια ως τις 5μμ σήμερα !!! 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα ζώα της περιοχής για τροφές !! 

Η ζώο φιλική Ηλιουπολης συγκεντρώνει εφόδια ως τις 5μμ σήμερα !!! 

Και που ειναι η ζωοφιλικη ηλιουπολης;

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι αρχές ζητάνε από τον κόσμο πράγματα; Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τον προϋπολογισμό του κράτους σε συνεννόηση με supermarket και να πάρουν τα απαραίτητα; Γι'αυτό δεν πληρώνουμε τους φόρους; Πόσο σκατάδες μπορεί να είναι οι "υπεύθυνοι" που δεν μπορούν να οργανώσουν τα αυτονόητα;

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

«Και σήμερα εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα βρίσκονται στις περιοχές που έχουν πληγεί,
Όποιος φίλος θα ήθελε να δωρίσει τροφές (ξηρά τροφή και κονσέρβες για γάτες και σκύλους) παρακαλούμε να τις αφήσει εως τις 17:00μ.μ. στο My pet, Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 26, Τ.Κ. 16346, Ηλιούπολη.
Ευχαριστούμε»

Δημοσ.
11 minutes ago, vagos789 said:

Μίλησα με τα παιδιά της φιλοζωικής 'ΖΕΗΛ' και από χθες οι εθελοντές μεταξύ τους με δικά τους οχήματα και εξοπλισμό πήγαν στις περιοχές της Κινέτας αλλά και στο Μάτι και έψαχναν για ζώα που υποφέρουν ή έχουν χαθεί. Έχουν ήδη σώσει από σκύλους με καμμένες πατούσες μέχρι κουνέλια. Αν θέλει κάποιος να πάει με τους εθελοντές και να βοηθήσει στην μεταφορά ζώων στους κτηνιάτρους κλπ ας τους στείλει μήνυμα στην σελίδα της φιλοζωικής στο fb. Θα χρειαστούν και άτομα για φιλοξενία τραυματισμένων ζώων.

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δηλαδή είσαι σίγουρος οτι δε χρειάζονται άλλες; Γιατί ετοιμαζόμουν να στείλω... ενα μωρό μπορεί να χρειάζεται μέχρι και 8-10 πάνες την ημέρα, και αυτή τη στιγμή πολλύς κόσμος δεν έχει καν σπίτι, πόσο μάλλον πάνες για τα παιδιά του.

Δημοσ.

Μετά απο επικοινωνία με το Αττικο Νοσοκομείο , υπάρχει παρα πολύς κόσμος για αιμοδοσία. ΜΗΝ πηγαίνουν άλλοι σήμερα, απο αυριο πάλι 9-5μμ!!!

(στματηστε να γράφετε μαλ@κιες ας αφήσουμε το τοπικ ανοιχτό για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ήμαρτον !!!)

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

Καλά τους λέει ο Ψινάκης.

ΣιχαμοΣχαϊ

.

Μόνο που σύμφωνα με τον νόμο ο Δήμαρχος έχει ποινικές ευθύνες για τέτοιου είδους πυρκαγιές... όχι ο Σκαι.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, καλύτερα ας περισσέψουν και οι πάνες και οι σερβιέτες και όλα, παρά να υπάρχει έλλειψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...