YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Virus200 said: αν εσύ τώρα πιστεύεις ότι η φωτιά στην ηλεια έπιασε από την γιαγιά είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου. χωρίς παρεξήγηση πάντα. Και να με παρεξηγησεις, πιστεψε με με τον μεσο "αφυπνισμενο" Ελληνα και γενικα με τον μεσο Ελληνα που... με παρεξηγει, ποτε δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα πλην του γεγονοτος οτι συνεχιζουν να του δινουν δικαιωμα ψηφου... Φτανει που εχεις εσυ αποδειξεις οτι δεν ηταν η γιαγια στην Ηλεια, φτανει που εχεις αποδειξεις και για χθες οτι ισχυουν οσα σου ειπε αυτος που σου ειπε οτι θα σε γυρισει σε δραχμη, θα διαγραψει το χρεος και θα ζεις σαν πασας. Μέσε αφυπνισμενε Ελληνα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 3
orck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβασα αυτο, σε πολυ βολικο σημειο και πολυ βολικες ωρες. Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 1η και την Πέμπτη 2 Αυγούστου από τις 10.00 έως τις 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μετρό Συντάγματος, διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «ΟΙ ΣΥΝΔΟΤΕΣ». Στόχος του ΕΚΕΑ είναι να καλυφθούν και εφέτος οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών με μεσογειακή αναιμία, οι οποίες παραμένουν σταθερές και τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η εθελοντική προσφορά αίματος λιγοστεύει λόγω διακοπών. Το ΕΚΕΑ απευθύνει κάλεσμα, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να βοηθήσουμε από κοινού το έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας και να κάνουμε πράξη το σύνθημα της εφετινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη: "Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή"». Για να δώσεις αίμα χρειάζεται: -να είσαι 18-65 ετών -να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν από την αιμοδοσία -να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες -να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στον γιατρό της αιμοδοσίας -εάν έχεις κάνει τατουάζ, να έχουν παρέλθει 4 μήνες. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από orck
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ο ψινακης είναι αρκετά άξιος σαν πολιτικός. Μακάρι να είχε και παραπάνω θεση Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στην συνέντευξή που έδωσε εχθές; - φαινόταν να μήν έχει επαφή λες και το εφέραν απο κάποιο πάρτυ - φαινόταν να μην έχει επίγνωςη με το τι συμβαίνει και πως έχει η καταστάση - να λέει χοντράδες ´οπως αυτό για το σπίτι του - να κάνει high five/Yoolo με οδηγούς στα πυροσβεστικά - να λέει αριθμούς για καμενα σπίτα/αγνωούμενους (;) - να μην αντιλαμβάνετε τον θυμό και την οργη που υπ´αρχει λόγω των νεκρων/καταστροφων με στιλάκι...πολύ αλλού - να μην μπορεί να δώσει απάντησεις (πχ για εκκένωση γιατι δεν δώθηκε εντολή μιας και το μάτι ανήκει στο δικό του κομμάτι) γενικά είχε κακή εικόνα που δεν ταίριαζε με την περίπτωση ......
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Με αυτόν που είχανε πιάσει ώς ύποπτο για εμπρησμό ,τί έγινε τελικά?
silverado Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, talibanakos είπε Το μετα ειναι αυτο που φοβαμαι.. Το αρχικο πακετο για την ανακουφιση των πυροπληκτων εγινε ξαφνικα μεγαλο κατι που μαλλον δηλωνει οτι αφου ο κοσμος εμπεδωσει αυτην την θετικη κινηση απο την πλευρα των αρχων θα ακολουθησει και το Χ2 στον αριθμο των νεκρων.
Virus200 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Και να με παρεξηγησεις, πιστεψε με με τον μεσο "αφυπνισμενο" Ελληνα και γενικα με τον μεσο Ελληνα που... με παρεξηγει, ποτε δεν ειχα προβλημα... Φτανει που εχεις εσυ αποδειξεις οτι δεν ηταν η γιαγια στην Ηλεια, φτανει που εχεις αποδειξεις και για χθες οτι ισχυουν οσα σου ειπε αυτος που σου ειπε οτι θα σε γυρισει σε δραχμη, θα διαγραψει το χρεος και θα ζεις σαν πασας. Εγώ θα σου πω ότι καλά λες ότι λες. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση? Στις φωτιές στην Ηλεία βρισκόσουν εκεί?
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Virus200 είπε Εγώ θα σου πω ότι καλά λες ότι λες. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση? Στις φωτιές στην Ηλεία βρισκόσουν εκεί? Και όποιος είναι εκεί ξέρει;
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Virus200 said: Εγώ θα σου πω ότι καλά λες ότι λες. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση? Στις φωτιές στην Ηλεία βρισκόσουν εκεί? Οχι, και γιαυτο ακριβως δεν εχω λογο να διαψευσω τα λεγομενα μαρτυρων και πυροσβεστικης. Εσυ που εχεις απολυτη αποψη οτι ολα αυτα ειναι ψεματα, που βρισκοσουν τοτε; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend
Virus200 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Και όποιος είναι εκεί ξέρει; Τι να σου πω φίλε μου θεωρώ ότι μιας και ήμουν εκεί και επί μια εβδομάδα τρέχαμε παντού μια γιαγιά δεν γίνεται να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικά σημεία. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί και να γίνεται κάτι τέτοιο τότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη 2 1
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Virus200 είπε Εγώ θα σου πω ότι καλά λες ότι λες. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση? Στις φωτιές στην Ηλεία βρισκόσουν εκεί? Και εγώ ασπάζομαι τα όσα λέει ο YTL, αλλά δεν ήμουν εκεί. Τα πεθερικά μου κ η γυναίκα μου που ήταν κάθε φορά που το αναφέρω που λένε ότι λέω μαλακιες αλλά δεν μου δίνουν απαντήσεις προκειμένου να μην ακολουθώ την επίσημη εκδοχή.
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Virus200 είπε Τι να σου πω φίλε μου θεωρώ ότι μιας και ήμουν εκεί και επί μια εβδομάδα τρέχαμε παντού μια γιαγιά δεν γίνεται να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικά σημεία. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί και να γίνεται κάτι τέτοιο τότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη Μπορεί να είχε τελεπορτ. Video games δεν έχεις παίξει ποτέ; Nexttttt
talibanakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, BLaCK_NePtUnE είπε Με αυτόν που είχανε πιάσει ώς ύποπτο για εμπρησμό ,τί έγινε τελικά? Αυτος μαλλον ηταν τρελος.. Για αυτον στο βιντεο δε λες;
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Αυτος μαλλον ηταν τρελος.. Για αυτον στο βιντεο δε λες; Ναι
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, koftis650 είπε Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στην συνέντευξή που έδωσε εχθές; - φαινόταν να μήν έχει επαφή λες και το εφέραν απο κάποιο πάρτυ - φαινόταν να μην έχει επίγνωςη με το τι συμβαίνει και πως έχει η καταστάση - να λέει χοντράδες ´οπως αυτό για το σπίτι του - να κάνει high five/Yoolo με οδηγούς στα πυροσβεστικά - να λέει αριθμούς για καμενα σπίτα/αγνωούμενους (;) - να μην αντιλαμβάνετε τον θυμό και την οργη που υπ´αρχει λόγω των νεκρων/καταστροφων με στιλάκι...πολύ αλλού - να μην μπορεί να δώσει απάντησεις (πχ για εκκένωση γιατι δεν δώθηκε εντολή μιας και το μάτι ανήκει στο δικό του κομμάτι) γενικά είχε κακή εικόνα που δεν ταίριαζε με την περίπτωση ...... Η εκκενωση λέξη ψωμοτυρι στο keyboard σας. Όποιος ξαναπεί την λέξη αυτή θα μπαναρεται Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις