Christospliakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε Το ωραίο σε αυτές τις περιοχές είναι το πράσινο!Το να κόψουν τα δέντρα γύρω απτα σπίτια δεν είναι λύση! το ωραιο οπως το πες ειναι το πρασινο. ΟΧΙ το τσιμεντο μεστο πρασινο. Αμα δε θελανε να κοψουν περιμετρικα,ας μη χτιζαν εκει μεσα 2
jimmyl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτη τη χωρα , οποιος μπορει και δεν τον κραταει τιποτα ας φευγει μπας και γλυτωσει 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Διάβασα οτι κι ο δεύτερος νεκρός ειναι Βουτζά. Επισης ζήτησαμε βοήθεια απο την ΕΕ
ObeyWario! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Christospliakos είπε το ωραιο οπως το πες ειναι το πρασινο. ΟΧΙ το τσιμεντο μεστο πρασινο. Αμα δε θελανε να κοψουν περιμετρικα,ας μη χτιζαν εκει μεσα Δηλαδή τι, αφού έχτισαν παράνομα τώρα θα ξηλώσουν και τα δέντρα να ολοκληρώσουν τη καταστοφή; Δεν είναι λογική αυτή.Να ξηλώσουν τα αυθαίρετα! 1
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Όλως τυχαίως επίσης, για να γίνει αυτή η "επένδυση" βασική προϋπόθεση είναι η αποψίλωση του δάσους.. Ναι ακριβώς και από όσο μαθαίνω η Hellas Gold θα πάει τα ορυχεία από τη χαλκιδική στη Σουηδία https://www.dw.com/en/sweden-now-fighting-50-wildfires-as-eu-nations-rush-water-bombers/a-44769038 https://www.svt.se/nyheter/flera-skogsbrander-i-landet 1 ώρα πριν, akamar είπε Πλάκα κανείς ; Το ίδιο είναι τα δάσος στον Καναδά με την Κινέτα ; Εμπρησμός 100% Όχι φυσικά, Στη κινέτα είναι πολύ πιο αναμενόμενη η φωτιά. - Είναι πολύ πιθανότερο να υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια / γυαλιά στη κινέτα από ότι στη Μανιτόμπα - Είναι πολύ πιθανότερο ο Ελληνάρας να πετάει τσιγάρα κάτω - Φυσάει πολύ περισσότερο σήμερα - Υπάρχουν λιγότερες ανεξέλεκτες χωματερές στο Καναδά από ότι στη Κινέτα Τι σε κάνει να πιστεύεις το αντίθετο? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από DrLo
Edel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Είμαι στο καράβι επιστροφής από Ικαρία. Φίλη μίλησε με το αγόρι της, κάηκε το σπίτι τους στη νέα μάκρη. Σπίτι παιδικών χρόνων και καλοκαιρινών. Δράμα....
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Είμαι για διακοπές σε νησί, έχουμε μία σύνοψη του τι έχει γίνει; Έχω δει λίγα πράγματα αλλά όχι τα πάντα. Απαράδεκτοι αυτοί στα διόδια που δεν άνοιξαν τις μπάρες να περνάει ο κόσμος. WTF 1
xaratsi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μ αυτά που διαβάζω οι τραυματίες με εγκαύματα κτλ. θα ξεπεράσουν τους 50 και οι νεκροί τους 10 Το παράλογο της υπόθεσης αυτής είναι ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε πριν περίπου 10 ώρες. Ναι οκ καταλαβαίνω ότι ΔΥΣΚΟΛΑ αφήνει κάποιος το σπίτι του αλλά ρε παιδιά ακόμα και μια γριά 100 χρονών θα μπορούσε με τη βοήθεια συγγενών της να αποφύγει το απευκταιο. Λέω κάτι τρελό; Επίσης κάποιοι άλλοι μπήκαν σε βάρκες και σε φουσκωτά να γλυτώσουν με το λιμενικό απών
Jiakometi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Είμαι για διακοπές σε νησί, έχουμε μία σύνοψη του τι έχει γίνει; Έχω δει λίγα πράγματα αλλά όχι τα πάντα. Απαράδεκτοι αυτοί στα διόδια που δεν άνοιξαν τις μπάρες να περνάει ο κόσμος. WTF Για πες ..... γιατί το μεσημέρι γύρω στις 13.45 άκουσα στο ραδιόφωνο ενώ οδηγούσα στο κέντρο ότι οι μπάρες στην Αθηνών Κορίνθου είχαν ήδη σηκωθεί....
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, xaratsi είπε Μ αυτά που διαβάζω οι τραυματίες με εγκαύματα κτλ. θα ξεπεράσουν τους 50 και οι νεκροί τους 10 Το παράλογο της υπόθεσης αυτής είναι ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε πριν περίπου 10 ώρες. Ναι οκ καταλαβαίνω ότι ΔΥΣΚΟΛΑ αφήνει κάποιος το σπίτι του αλλά ρε παιδιά ακόμα και μια γριά 100 χρονών θα μπορούσε με τη βοήθεια συγγενών της να αποφύγει το απευκταιο. Λέω κάτι τρελό; Επίσης κάποιοι άλλοι μπήκαν σε βάρκες και σε φουσκωτά να γλυτώσουν με το λιμενικό απών Λες αυτο που σκεφτεται λογικα ο καθενας απο εμας, εχοντας στο μυαλο του την φωτια στο τζακι του σπιτιου του. Εαν ποτε τυχει και βρεθεις σε αυτες τις συνθηκες θα καταλαβεις το λαθος στον συλογισμο σου. Μιλαμε για φλογες πολλα μετρα απο το εδαφος η οποια δεν σβηνει με το λαστιχο ποτισματος. Εχει συσωρευθει τοσο θερμοτητα που αναβουν ολα για πλακα. Τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο κοντα αλλα εχει τυχει να βρεθω και να βοηθησω με αυτοσχεδια μεσα οπως μπορουσε ο καθενας σε πολυ μικροτερη φωτια. Πραγματικα μιλαμε για τεραστιο πραγμα, ειμαστε αδυναμοι. 2
Christospliakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Λες αυτο που σκεφτεται λογικα ο καθενας απο εμας, εχοντας στο μυαλο του την φωτια στο τζακι του σπιτιου του. Εαν ποτε τυχει και βρεθεις σε αυτες τις συνθηκες θα καταλαβεις το λαθος στον συλογισμο σου. Μιλαμε για φλογες πολλα μετρα απο το εδαφος η οποια δεν σβηνει με το λαστιχο ποτισματος. Εχει συσωρευθει τοσο θερμοτητα που αναβουν ολα για πλακα. Τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο κοντα αλλα εχει τυχει να βρεθω και να βοηθησω με αυτοσχεδια μεσα οπως μπορουσε ο καθενας σε πολυ μικροτερη φωτια. Πραγματικα μιλαμε για τεραστιο πραγμα, ειμαστε αδυναμοι. Ναι δε λεμε να εκκενώσουν οταν η φωτια ειναι στο κατωφλι. Αλλα με το που δωσει σημα η πυροσβεστικη (αρκετα νωριτερα προφανως) να φυγουν. Το να περιμενουν ΜΗΠΩΣ και σωσουν το σπιτι τους ειναι ανουσιο 2
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Για πες ..... γιατί το μεσημέρι γύρω στις 13.45 άκουσα στο ραδιόφωνο ενώ οδηγούσα στο κέντρο ότι οι μπάρες στην Αθηνών Κορίνθου είχαν ήδη σηκωθεί.... Εγώ άλλο διάβασα, μάλλον λάθθος κάνω.
MEGAS3250 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ακριβώς την ώρα που έκλεισαν την Εθνική οδό επέστρεφα από Αθήνα προς Μέγαρα. Στα διόδια Ελευσίνας οι υπάλληλοι μας σταμάτησαν, μας ενημέρωσαν ότι μετά την έξοδο για τα Μέγαρα εχει κλείσει, μας είπαν να βγούμε σε έξοδο πριν τα Μέγαρα αν γίνεται και μας άφησαν να περάσουμε. Παρ' όλα αυτα, πριν τα Μέγαρα στο μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε όντως όλοι οι οδηγοι εμπόδιζαν την ΛΕΑ. Οταν περνούσε με δυσκολία το Πυροσβεστικό ή το Ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής έκαναν άκρη και ξανά έμπαιναν στην λωρίδα μέχρι να περάσει το επόμενο πυροσβεστικό. Κάναμε πάνω από ώρα να βγούμε απ την Εθνική. Δεν πίστευα στα μάτια μου από αυτή την έλλειψη πολιτισμού... 4 2
Jiakometi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, orck είπε Λες αυτο που σκεφτεται λογικα ο καθενας απο εμας, εχοντας στο μυαλο του την φωτια στο τζακι του σπιτιου του. Εαν ποτε τυχει και βρεθεις σε αυτες τις συνθηκες θα καταλαβεις το λαθος στον συλογισμο σου. Μιλαμε για φλογες πολλα μετρα απο το εδαφος η οποια δεν σβηνει με το λαστιχο ποτισματος. Εχει συσωρευθει τοσο θερμοτητα που αναβουν ολα για πλακα. Τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο κοντα αλλα εχει τυχει να βρεθω και να βοηθησω με αυτοσχεδια μεσα οπως μπορουσε ο καθενας σε πολυ μικροτερη φωτια. Πραγματικα μιλαμε για τεραστιο πραγμα, ειμαστε αδυναμοι. Είναι αλήθεια ....Συμβάντα αυτού του μεγέθους δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν "εκ των ενόντων". Επίσης ο πανικός και η λογική " δεν αφήνω την περιουσία μου" είναι εντελώς λάθος σύμβουλοι.... 2
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Λες αυτο που σκεφτεται λογικα ο καθενας απο εμας, εχοντας στο μυαλο του την φωτια στο τζακι του σπιτιου του. Εαν ποτε τυχει και βρεθεις σε αυτες τις συνθηκες θα καταλαβεις το λαθος στον συλογισμο σου. Μιλαμε για φλογες πολλα μετρα απο το εδαφος η οποια δεν σβηνει με το λαστιχο ποτισματος. Εχει συσωρευθει τοσο θερμοτητα που αναβουν ολα για πλακα. Τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο κοντα αλλα εχει τυχει να βρεθω και να βοηθησω με αυτοσχεδια μεσα οπως μπορουσε ο καθενας σε πολυ μικροτερη φωτια. Πραγματικα μιλαμε για τεραστιο πραγμα, ειμαστε αδυναμοι. Έζησα εγώ το 2007, φωτιά στα 200 μέτρα από το σπίτι μου, σε χωράφι με σιτάρι, την οποία την έβλεπα με τους γονείς μου από την ταράτσα, λίγες ώρες πριν. Δεν θες να το ζήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις