Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Όποιος πάει το Σάββατο και θέλει να με πάρει μαζί του για βοήθεια μου λέει. (Η να κάνουμε ένα insomnia team για το Σαββατοκύριακο να πάμε για βοήθεια όλοι μαζί παρέα)

Δυτικά προάστια μένω,μπορώ Σάββατο από το πρωί μεχρι όσο πάει.

Έχω ασυρματους,μάσκα με φίλτρα (λόγω δουλειάς ολα) και διάφορα άλλα που βοηθάνε τέτοιες καταστάσεις αρκετά.

μποτες και χοντρα γαντια να εχεις. επισης σφυριχτρα φακο κεφαλης και νερο τροφη. απ οτι ειπε ο ποντεζ τωρα οι εθελοντες περισσοτερο χρειαζονται για τη τροφοδοσια των επαγγελματιων, αρα ναι υπερβολη ακομα κ αυτα, αλλα εγω τα χω παντα μαζι μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μποτες και χοντρα γαντια να εχεις. επισης σφυριχτρα φακο κεφαλης και νερο τροφη. απ οτι ειπε ο ποντεζ τωρα οι εθελοντες περισσοτερο χρειαζονται για τη τροφοδοσια των επαγγελματιων, αρα ναι υπερβολη ακομα κ αυτα, αλλα εγω τα χω παντα μαζι μ

Έχω έχω τα πάντα δόξα το θεό.

Είμαι φουλ εξοπλισμένος,μέχρι και κόφτες έχω και ασύρματους τροχούς και τέτοια. Είναι της δουλειάς μου. Έχω τέτοιο εξοπλισμό που θα μπορούσα να είμαι διασώστης :)

Θα πάω το Σάββατο να δω σε τι μπορώ να βοηθήσω.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Θα πάω το Σάββατο να δω σε τι μπορώ να βοηθήσω.

Στειλε αν μπορεις ενα feedback τη Δευτέρα. Πως πήγε δηλαδη, αν σου έδωσαν απευθείας έναν ρόλο, με τι ασχολήθηκες κτλ κτλ :-)

Καλή επιτυχία και καλά κουράγια

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Στειλε αν μπορεις ενα feedback τη Δευτέρα. Πως πήγε δηλαδη, αν σου έδωσαν απευθείας έναν ρόλο, με τι ασχολήθηκες κτλ κτλ :-)

Καλή επιτυχία και καλά κουράγια

Ναι εννοείται.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Alithinos είπε

αυτο το υλικό όμως δε προορίζεται για στήριξη κτιρίου αλλα για εξωτερικές επιφάνειες. αρα η αντισεισμική του ειδιοτητα δεν παιζει ρολο.

Στα σπίτια φωτιά στους τοίχους πιάνει η μπογιά/μόνωση οχι το σκυρόδεμα/τούβλα

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Και όλα αυτά που λες και με τα οποία συμφωνούμε όλοι, σε τι ακυρώνουν την περιγραφή που ποσταρα; Δεν μπορούν να ισχύουν όλα μαζί; Αν όλοι οι φορείς κλπ ήταν συντονισμένοι και λειτουργούσαν υποδειγματικά, δεν θα υπήρχε και πάλι ο «ξερολας» που θα έκανε ο,τι γούσταρε θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους γύρω του; 

Μπορω ταυτόχρονα να καταλάβω την ανάγκη μερικών με αφορμή την καταστροφή να τα ρίξουν όλα στις αρχές, βρίσκοντας αφορμή να εκφράσουν τη γενικότερη αγανάκτησή τους, αλλά δεν είναι ώρα για κάτι τέτοιο. 

Παντα υπαρχει ο «ξερολας» δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο, ακομα και στην Φουκοσιμα αρνηθηκαν καποιοι να φυγουν απο τα ραδιενεργα σπιτια τους , παντα αναμεσα στους πολλους καποιοι δεν θα ακολουθησουν το τι θα κανουν οι υπολοιποι.
Οταν εισαι κρατικος μηχανισμος που εχεις στην ευθυνη σου την ασφαλεια ολων, κανεις τα παντα, ωστε να μην ερθει στην δυσκολη θεση ο αλλος να επιλεξει να σωσει την ζωη του ή το σπιτι του, ετσι δεν εχεις περιθωρια για λαθη, παραληψεις.
Πρωην δημαρχος αναφερε οτι σε φωτιες στο παρελθον ειχαν παραταξει στην λεωφορο Μαραθωνα οτι δυναμεις πυροσβεστων μπορουσαν να εχουν και μεγαλο αριθμο εθελοντων για να μην περασει η φωτια, τοτε τα καταφεραν, αυτη τη φορα αναλογη  μαχη δεν δοθηκε, δεν ζητηθηκαν εθελοντες, ειχαν στα συρταρια τους το τι επρεπε να κανουν, αλλα δεν το εκαναν, περιμεναν ο ενας τον αλλο για το ποιος θα διαταξει την εκκενωση, οταν τους ξεφτυλισε ολους η φωτια, δεν τους ενοιαξε, ακραια καιρικα φαινομενα ηταν παμε για αλλα.
Απο τις 19.00 ανθρωποι ηταν στο νερο και τους αφησαν ωρες και ωρες στην τυχη τους, γιατι αυτοι τρυπωσαν στα γραφεια τους να κανουν σχεδια επι σχεδιων, για να τα προσθεσουν στα συρταρια τους, γιατι απο εφαρμογη απλα δεν το εχουν. Καλοι για φωτογραφιες, καλοι για μπλα μπλα αλλα μεχρι εκει.
Την ευθυνη τους οι «ξερολες» πολιτες την πηραν αμεσα και καηκαν, ευθυνη απο σποντα, γιατι ειχαν να κανουν με ανικανους που τους αφησαν γυμνους, να δωσουν την μαχη που δεν δωσαν οι αλλοι οι ειδικοι,.
Την ευθυνη τους οι ειδικοι  για τους καμενους και πνιγμενους μη «ξερολες»  ποτε θα την παρουν ;
Το 0 νεκροι αν ηταν πραγματικα αψογοι ή  το 20 νεκροι αν απο ενα σημειο και περα κανανε τα βασικα, καταφεραν να το κανουν 82 νεκροι για την ωρα.
Οσο για την περιγραφη που ποσταρες που ειναι 100% προιον απο πολιτικο τρολ και οχι απο αξιωματικο, δεν μου αρεσε ουτε ο τροπος γραφη,ς ουτε η προσπαθεια να μειωσει τον Ελληνα σε μια πολυ δυσκολη στιγμη.

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Δεν είναι αυθαίρετες από τη στιγμή που πληρώνουν φόρους. Από την στιγμή που το ελληνικό κράτος τους παίρνει λεφτά, έχει και την υποχρέωση να τους προστατέψει.

Το οτι πληρωνουν φορους μου ειναι αδιαφορο.

Εχτισες σε περιοχη που απαγορευεται? Γκρεμισμα την επομενη μερα που θα ολοκληρωθει το κτισμα. (για να τσουξει κιολας)

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilya είπε

αυτο το υλικό όμως δε προορίζεται για στήριξη κτιρίου αλλα για εξωτερικές επιφάνειες. αρα η αντισεισμική του ειδιοτητα δεν παιζει ρολο.

Στα σπίτια φωτιά στους τοίχους πιάνει η μπογιά/μόνωση οχι το σκυρόδεμα/τούβλα

Δεν αντιλέγω, αλλά στο δεύτερο βίντεο που έβαλα έκαναν πείραμα, ένα δωμάτιο φτιαγμένο από ξύλα, ένα από τσιμέντο, και ένα με αυτό το υλικό. Αν το παρακολούθησες, στα 30 λεπτά στο τσιμεντένιο άρχισαν να ανοίγουν οι τοίχοι, και σε 45 λεπτά κατέρρευσε, ενώ το δωμάτιο από aac δεν είχε καμία ζημιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχτισες σε περιοχη που απαγορευεται? Γκρεμισμα την επομενη μερα που θα ολοκληρωθει το κτισμα. (για να τσουξει κιολας)

Aυτό ειναι θέμα πολιτικής βουλησης.
Σε αυτό το θέμα η πολιτική βούληση αποτυπώνεται στο παρακάτω πρωτοσέλιδο:

11.png

οχι τιποτα άλλο γιατι βλέπω η επικοινωνιακή τακτικη της κεντρικής εξουσίας είναι να τα "ρίξει" στους πυροπληκτους, χωρίς καμία ντροπη

Επεξ/σία από alet
  • Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alet είπε

Aυτό ειναι θέμα πολιτικής βουλησης.
Σε αυτό το θέμα η πολιτική βούληση αποτυπώνεται στο παρακάτω πρωτοσέλιδο:

11.png

οχι τιποτα άλλο γιατι βλέπω η επικοινωνιακή τακτικη της κεντρικής εξουσίας είναι να τα "ρίξει" στους πυροπληκτους, χωρίς καμία ντροπη

Με σκουπιδια πολιτες θα εχεις και σκουπιδια πολιτικους.

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και βλέπω τις κλασικές χαζές ερωτήσεις για συντονισμό του κράτους (όπως έλεγε και η Κοσιώνη χθες στο ΣΚΑΙ πρέπει να συντονιστούν 40 φορείς για 8 συναρμοδιότητες!) έχετε καταλάβει ότι ο ψηφοφόρος στην κάλπη ψηφίζει ως πρώτη προτεραιότητα να υπάρχουν αυτά τα μιλιούνια σφραγιδοπατητών σε αυτές τις ψευτοθέσεις εργασίας και να μην γίνει μηχανογράφηση και εκσυγχρονισμός του κράτους ποτέ, για να χωθεί ο ίδιος σε μια τέτοια θέση?
Στο περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής που είναι μόνος του ο Τζήμερος εναντίον όλων δεν σας κάνει εντύπωση πως συμφωνούν όλοι οι κρατιστές να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν και να μην αλλάξει τίποτα;

• Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, Panas76 said:

Για να στεγαστουν οι Λαμπιρη, Σαμπουτζακη, Ρουβας και οι λοιποί ανάλογοι της περιοχής 

Αν είσαι επώνυμος και με λεφτά δεν δικαιούσαι να είσαι συγκλονισμένος? Πρέπει να χαιρόμαστε επειδή έχασαν και αυτοί τα σπίτια τους? Κάτι σαν τιμωρία ας πούμε επειδή έχουν λεφτά???

13 minutes ago, Ntinaras said:

Το οτι πληρωνουν φορους μου ειναι αδιαφορο.

Μισό λεπτό... Ποιος θα τους τα γκρεμίσει? Αυτός που ταυτόχρονα τους έβγαλε την άδεια και τους έδωσε νερό και ηλεκτρικό και εισπράττει φόρους και ΕΝΦΙΑ? Υπάρχει μια αντίθεση σε αυτό ...δε νομίζεις? Και προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει κάθε δικαίωμα να το επικαλεστεί αυτό όταν θα φτάσει η μπουλντόζα στην εξώπορτα...

:) 

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...