~mxls~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ThReSh είπε Υπάρχει και video, είναι το οικόπεδο απέναντι από τη Wind ναι, στη Σωρού... Το μπλε mini cooper γλύτωσε κυριολεκτικά για λίγα βήματα την πυρκαγιά. Σήμερα κολυμπάει. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από ~mxls~
bilya Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 καλα τωρα συζητάμε αν ήταν σωστό να κλειστεί η Μαραθώνος?? Να έπιαναν φωτιά τα αμάξια να δω τι θα λεγανε μερικοί πάλι. Σωστα κλείστηκε η Μαραθώνος κ αν τα ζωα δεν κλεινανε την ΛΕΑ μια χαρα θα μπορούσαν να πανε δυνάμεις πιο γρήγορα. Επίσης το οτι πολλοι δεν σκέφτονται καν οτι με ανοιχτή την Μαραθώνος η πυροσβεστική θα επιχειρούσε με πλάτη κινούμενα αυτοκίνητα δείχνει την κακη νοοτροπία πολλών "Ελα μωρέ σιγα τι θα γίνει" 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλά, εγώ ήδη ετοιμάζομαι για ενδεχόμενο σεισμού. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο Έλεος όμως, τι άλλο θα πάει σκατά; 2
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, DrLo είπε Η βλακεία συγκεντρωμένη. Πήγε ο χοντρός στο Μάτι να πουλήσει μούρη, είπε ένα σωρό χαζομάρες και σαν Έλληνας Trump που λέει ότι ακούει στα κανάλια πέταξε τη μεγάλη/απίστευτη μ@λ@κία / ύβρη .... "Θα δώσετε 1 μέτρο ο καθένας να κάνουμε δρόμο" Και οι άλλοι τι να πούνε με τα μικροφωνα μπροσ΄τα τους ... λένε "Ναι, θα δώσουμε" Δεν υπήρχε ένας με @@ να του πει ... "Τι λες ρε χοντρέ , με τη δική μου περιουσία θα πουλήσεις λαϊκισμό, φυσικά και δε θα σου δώσω τίποτα, θα στο πουλήσω ΑΝ θέλω τουλάχιστον στην σε πολλαπλάσιο της αντικειμενικής αξίας (με την οποία μου κόβεις και ΕΝΦΙΑ). - Φυσικά και δεν πρέπει να δώσουνε την πειρουσία τους οι άνθρωποι έτσι επειδή το λέει κάποιος. Που να δεις τώρα τι πάπάντζα/πατέντα θα πουλήσει ο κάθε πικραμένος και καλά αυτόματα συστήματα που θα "σωσουν τα δάση" και θα τα πληρώσουν 10 φορές πάνω. Τη περιουσια του? Τα καταπατημενα δαση, τα θεωρει περιουσια του. Αν δεν θελουν να δωσουν μετρα για δρομο, να τους αφησουν στην ησυχια τους να καιγονται καθε 2 χρονια. 3
AtiX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Καλά, εγώ ήδη ετοιμάζομαι για ενδεχόμενο σεισμού. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο Έλεος όμως, τι άλλο θα πάει σκατά; Είναι που βγαίνουμε από το μνημόνιο ή η μαντάμ μας καταράστηκε...
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, koftis650 είπε Το μάντρωμα και το κλείσιμο της πρόσβασης στον αιγιαλό απο πάρα πολλούς κατοίκους που έχουν σπίτια στην Ποσειδώνος στο Μάτι είναι παράνομο (φυσικά υπάρχει και σε άλλα σημεία όπως είπαμε) και αποδείχθηκε εγκληματικό. karma is a bitch μερικοι επειδη εχουν συνηθισει να ειναι υπερανω των νομων (του κρατους), ξεχνανε οτι δεν μπορουν να ειναι υπερανω των νομων της φυσης και της φυσικης, και την πατανε εκει. 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Πάντος έχει αύριο την μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του αιώνα....: https://www.organiclife.gr/el/hot-news/5816-tin-paraskeui-h-megaliteri-oliki-ekleipsi-selinis-tou-21ou-aiona.html δεν ξέρω αν παίζει και τπτ με κανένα ανάδρομο Ερμή...αλλά συνήθως έ όλο και κάτι ζαβό σκάει...
christakos07 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, DrLo είπε Η βλακεία συγκεντρωμένη. Πήγε ο χοντρός στο Μάτι να πουλήσει μούρη, είπε ένα σωρό χαζομάρες και σαν Έλληνας Trump που λέει ότι ακούει στα κανάλια πέταξε τη μεγάλη/απίστευτη μ@λ@κία / ύβρη .... "Θα δώσετε 1 μέτρο ο καθένας να κάνουμε δρόμο" Και οι άλλοι τι να πούνε με τα μικροφωνα μπροσ΄τα τους ... λένε "Ναι, θα δώσουμε" Δεν υπήρχε ένας με @@ να του πει ... "Τι λες ρε χοντρέ , με τη δική μου περιουσία θα πουλήσεις λαϊκισμό, φυσικά και δε θα σου δώσω τίποτα, θα στο πουλήσω ΑΝ θέλω τουλάχιστον στην σε πολλαπλάσιο της αντικειμενικής αξίας (με την οποία μου κόβεις και ΕΝΦΙΑ). - Φυσικά και δεν πρέπει να δώσουνε την πειρουσία τους οι άνθρωποι έτσι επειδή το λέει κάποιος. Που να δεις τώρα τι πάπάντζα/πατέντα θα πουλήσει ο κάθε πικραμένος και καλά αυτόματα συστήματα που θα "σωσουν τα δάση" και θα τα πληρώσουν 10 φορές πάνω. Εντάξει από δω και πέρα όμως σε περιπτώσεις τέτοιες, οι ζημιές θα χρεώνονται στον ιδιοκτήτη του αυθαιρέτου. Καμία κρατική βοήθεια/ενίσχυση για οικισμούς εκτός σχεδίου πόλης. Οκ;
silverado Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, UsualSuspect__ είπε Καλά, εγώ ήδη ετοιμάζομαι για ενδεχόμενο σεισμού. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο Έλεος όμως, τι άλλο θα πάει σκατά; Εχει, αλλα ο Φαραω ειναι εκτος συναγωνισμου, δεν θα φτασουμε μεχρι εκει. Τουλαχιστον ετσι νομιζω. 1
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, koftis650 είπε Το μάντρωμα και το κλείσιμο της πρόσβασης στον αιγιαλό απο πάρα πολλούς κατοίκους που έχουν σπίτια στην Ποσειδώνος στο Μάτι είναι παράνομο (φυσικά υπάρχει και σε άλλα σημεία όπως είπαμε) και αποδείχθηκε εγκληματικό. Το ότι είναι παράνομο δε σημαίνει ότι μπορεί να το πάρει κάποιος χωρίς να πληρώσει γι αυτό.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, koftis650 είπε Πάντος έχει αύριο την μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του αιώνα....: https://www.organiclife.gr/el/hot-news/5816-tin-paraskeui-h-megaliteri-oliki-ekleipsi-selinis-tou-21ou-aiona.html δεν ξέρω αν παίζει και τπτ με κανένα ανάδρομο Ερμή...αλλά συνήθως έ όλο και κάτι ζαβό σκάει... ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ! 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Το ότι είναι παράνομο δε σημαίνει ότι μπορεί να το πάρει κάποιος χωρίς να πληρώσει γι αυτό. Βασικη προυποθεση στο να πληρωσεις κατι σε καποιον, σημαινει οτι αυτο το κατι ανηκει σε αυτον.
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Εντάξει από δω και πέρα όμως σε περιπτώσεις τέτοιες, οι ζημιές θα χρεώνονται στον ιδιοκτήτη του αυθαιρέτου. Καμία κρατική βοήθεια/ενίσχυση για οικισμούς εκτός σχεδίου πόλης. Οκ; Καμία μάντρα δεν προκάλεσε καμία ζημιά. Άλλωστε οι περισσότερες πλέον έχουν νομιμοποιηθεί. Υπάρχει επίσης και ένα concept στα νομικά (τουλάχιστον στο Αγγλικό δίκαιο ... υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στο Ελληνικό) που ονομάζεται "Remoteness". Δε μπορεί κάποιός να ορίσει ως "πηγή της ζημιάς" κάτι αν δεν υπάρχει άμεση συνάφειά τους. Το να να πάρει φωτιά Ο Ν. Βουτζάς ΚΑΙ να κόψει λάθος η πυροσβεστική το δρόμο ΚΑΙ να έχει 11 μποφορ ΚΑΙ να πάρουν 1000 άτομα τα αμάξια τους την ίδια στιγμή ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ είναι "remote" Το να σου πέσει η μάντρα στο κεφάλι όταν περνάς δίπλα της δεν είναι. Ξαναλέω για όσους έχουν δυσκολία να καταλάβουν. Δε λέω ότι δε μπορεί να πάρει το κράτος 1 μέτρο κάποιυ ... (υπάρχει άλλωστε ήδη διαδικασία για αυτό, είναι εντελώς ΝΤΡΟΠΗ να ρωτάει ο υπουργος τον άλλο αν θα το δώσει λες και δε μπορούσε να του το έχει πάρει ήδη μέσω της διαδικασίας αυτής, λες και έφταιγε ο ιδιοκτήτης) Λέω απλά ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από DrLo 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Καμία μάντρα δεν προκάλεσε καμία ζημιά. Άλλωστε οι περισσότερες πλέον έχουν νομιμοποιηθεί. Υπάρχει επίσης και ένα concept στα νομικά (τουλάχιστον στο Αγγλικό δίκαιο ... υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στο Ελληνικό) που ονομάζεται "Remoteness". Δε μπορεί κάποιός να ορίσει ως "πηγή της ζημιάς" κάτι αν δεν υπάρχει άμεση συνάφειά τους. Το να να πάρει φωτιά Ο Ν. Βουτζάς ΚΑΙ να κόψει λάθος η πυροσβεστική το δρόμο ΚΑΙ να έχει 11 μποφορ ΚΑΙ να πάρουν 1000 άτομα τα αμάξια τους την ίδια στιγμή ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ είναι "remote" Το να σου πέσει η μάντρα στο κεφάλι όταν περνάς δίπλα της δεν είναι. Δεν θα πρεπε.
AtiX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Το ότι είναι παράνομο δε σημαίνει ότι μπορεί να το πάρει κάποιος χωρίς να πληρώσει γι αυτό. Και μόνο που είναι κάτι παράνομο, δεν τοαρχει κανενα δικαίωμα και μπορεί να κάνει ότι θέλει ακόμα και ένας απλός πολίτης...
pontez2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τη περιουσια του? Τα καταπατημενα δαση, τα θεωρει περιουσια του. Καταπατημένο δάσος ειναι πιθανοτατα και στο σπιτι που μένεις εσυ. Ολοι μένουμε σε καταπατημένα δάση. Οπου υπάρχει δημοσια υπηρεσια, ειναι απολυτα νομιμη περιοχή. Οι Ολλανδοί πήγαν και έχτισαν σε μια περιοχή που ειναι κάτω από τη στάθμη της Θάλασσας. Παράλληλα ομως έδωσαν δις, σε έργα για να προστετευουν απ τις πλυμμήρες.Το 1950 ας πουμε, έπαθαν και έμαθαν. Επένδυσαν και ζουν μια χαρά. Εννοειται οτι τα έργα που έχουν κάνει, συνεχως βελτιωνονται. Ε εδω δεν έχουν γινει έργα. Τοσα χρονια τα ιδια παθαινουμε και δε γινεται επένδυση 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις