mad-proffessor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Μετά από όσα έχω διαβάσει/ακούσει/δει το μόνο συμπέρασμα που βγάζω για το συμβάν, ίσως λανθασμένο, αλλά αυτό βλέπω εγώ, είναι το ότι δεν δόθηκε σήμα εκκένωσης, τίποτα άλλο. Από τα λεγόμενα των ειδικών όντως φαίνεται η φωτιά να ήταν αδύνατον να σβηστεί. Επίσης το Μάτι, όντως φαίνεται να ήταν τόσο κακα σχεδιασμένο οσο ακούγεται. Πέρα απο το σήμα εκκένωσης, σε αυτό που ίσως να υπάρχουν ευθύνες είναι και αυτό που ακούγεται για το ότι η αστυνομία είχε κλείσει την έξοδο και τους γυρναγε πίσω. Δε ξέρω αν ισχύει βέβαια, όχι ότι οι άνθρωποι έχουν λόγο να πουν ψέματα. Έχεις δίκιο φίλε (και το είπαμε για το κακό σχεδιασμό στη περιοχή). Αν δεις αεροφωτογραφίες απο τα καμμένα θα διαπιστώσεις ένα μοτίβο καψίματος που δε βγάζει νόημα. Ήταν άνεμος μανιασμένος με τρελές ταχύτητες. 2
Curtis76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Πολλοι εδω μεσα τι βρισκουν με την ιδιωτική τους πρωτοβουλια και βγαζουν σπυρακια σε οτι αλλο δε τους συμφερει. Τους πληρωνουμε ολους σκαι μεγκα κτλ αλλα βλεπουν μονο ερτ να πληρωνουν. Καποιο σκυλακι πρεπει να σβησει πολλα μηνυματα αν θελει να ειναι σωστος. 2
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Αφού οι πολλοί έχουμε δίκαιο και δεν νομίζω τουλάχιστον εδώ μέσα δειγματοληπτικά να διαφωνεί κανένας μαζί σου σε θέματα έργων. Οπότε τσάπες, σφυριά και σκαπτικά παντού. Να γίνει σωστά μια φορά και να μη εχουμε πάλι εποχές Σημίτη που έγραψε ένας ότι έμπαιναν μπροστά στις μπουλντόζες και φώναζαν το ΒΙΟΣ μου. Δεν κατάλαβα τις εικόνες. Το 2012 ήταν χτισμένα και το 18 όχι;
toyo73 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, tornado είπε τωρα θεματακια οπως αιγιαλος και αποσταση κτισματος απο την θαλασσα ειναι περιττες ερωτησεις μαλλον Η γυναικα ειναι απο ενα αλλο παραδεισο, εκπληκτικης ομορφιας.Απο την περιοχη λιμνης Ν.Πλαστηρα.Τα χωρια εκει εχουν σχεδον την ιδια ρυμοτομια απο την τουρκοκρατια και πιο παλια.Οπως και το χωριo του πατερα μου.Αντε να ξεφυτρωσαν 2-3 σπιτακια.Αυτο το πραγμα εκει κατω, αλλα και σε αλλες περιοχες τις Ελλαδος, αλλα κυριως στον νομο Αττικης ειναι νομιζω παγκοσμιο φαινομενο.Αναρχη δομιση μεχρι και την παραλια.Παντου σπιτια.Μηδεν ρυμοτομια.Ενας αχταρμας.Πως ξεφυτρωσαν αυτα τα σπιτια;Πως αποκτηθηκαν αυτα τα οικοπεδα; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από toyo73
Psaris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, aris1986 είπε Δεν κατάλαβα τις εικόνες. Το 2012 ήταν χτισμένα και το 18 όχι; απο οτι καταλαβα αναποδα ειναι οι ημερ/νιες.... 1
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Ναι. Ήταν μισθωμένο σχέδιο Ρώσων εμπρηστών με χρήση λέιζερ από δορυφόρο και πυγολαμπίδων του Ερντογάν. Ήταν σχέδιο τζιχαντιστών γιατί όπως μου είπε ένας οδηγός στην δουλειά 60 χρόνων που έχει πάει μέχρι τρίτη δημοτικού, ότι το κοράνι γράφει άμα τα βάλουν μαζί μας οι τζιχαντιστές θα χάσουν είναι γραμμένο στο ιερό βιβλίο. Οπότε έβαλαν φωτιά για να μας γονατίσουν. Γαμάτο;
lary7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, aris1986 είπε Δεν κατάλαβα τις εικόνες. Το 2012 ήταν χτισμένα και το 18 όχι; To 2012 ηταν χτισμένα και δουλευαν, μεχρι το 2018 ειχαν γκρεμιστει απο τις κρατικές μπουλντόζες γιατι πολυ απλά ηταν αυθαίρετα.
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Psaris είπε απο οτι καταλαβα αναποδα ειναι οι ημερ/νιες.... Και εγώ αυτό κατάλαβα. 2 λεπτά πριν, lary7 είπε To 2012 ηταν χτισμένα και δουλευαν, μεχρι το 2018 ειχαν γκρεμιστει απο τις κρατικές μπουλντόζες γιατι πολυ απλά ηταν αυθαίρετα. Και αυτό γιατί δεν το μάθαμε ούτε από το κρατικό καναλι μας σαν επιτυχία; Είσαι σίγουρος;
moure Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, lary7 είπε Ελλάδα είσαι, Δημοκρατια σημαίνει πως οι πολλοί έχουν δίκαιο και το κράτος ακολουθεί το δίκαιο των πολλών. Θα δώσω τροφή για σκέψη με ένα κουίζ, σε ποιά πολιτισμένη χώρα το κράτος αντιμετώπισε την αυθαίρετη και άναρχη δόμηση με τον τρόπο που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες; Υπάρχει περίπτωση να δούμε τέτοιες εικόνες στην δική μας "μπανανία"; Εγώ θα έλεγα ποτε... Στην Αλβανία γκρέμισαν πολλά από όσο γνωριζω.
tornado Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, toyo73 είπε Πως ξεφυτρωσαν αυτα τα σπιτια;Πως αποκτηθηκαν αυτα τα οικοπεδα; με τα καταλληλα προσωπα στην καταλληλη θεση και τα σωστα πακετα.... Σημερα εκεινο που σκεφτομαι δεν ειναι μονο η τεραστια τραγωδια, αλλα αν θα σταματησουμε εδω να κανουμε τετοιες συζητησεις η απλα θα το ξαναδουμε το εργο σε Χ χρονια? Ηλεια / 2007 Ματι / 2018 καπου αλλου / 20ΧΧ
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Πολλοι εδω μεσα τι βρισκουν με την ιδιωτική τους πρωτοβουλια και βγαζουν σπυρακια σε οτι αλλο δε τους συμφερει. Τους πληρωνουμε ολους σκαι μεγκα κτλ αλλα βλεπουν μονο ερτ να πληρωνουν. Καποιο σκυλακι πρεπει να σβησει πολλα μηνυματα αν θελει να ειναι σωστος. Προφανώς γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνο για την δημοκρατία να είναι κομματικά ελεγχόμενα 4-5 κρατικά κανάλια με πανελλαδική εμβέλεια ή και να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες... Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Το mega έκλεισε. Επίσης αν παρατηρήσεις στο ιντερνετ, το 80% των ειδήσεων προέρχονται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο και πάλι είναι κομματικά ελεγχόμενο από την κυβέρνηση. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Οι εικόνες είναι από την Αλβανία; Μάλλον δεν κατάλαβα από τη αρχή. Δεν το ανέφερε κιόλας. Νόμιζα πουθενά παραλιακά Νέα Μάκρη κτλπ. Αφού νόμιζα ότι οι ημερομηνίες ήταν λάθος...
G.TH. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Το ανέμους 120 χιλιόμετρα θέλω να ξέρω που το είδανε. Είναι 12 μπωφόρ. Δεν υπάρχουν 13. Αν υπήρχε τέτοιος άνεμος, πολύ απλά δεν θα πέταγε τίποτα, ούτε θα κάναν υδροληψίες. Αν σε κάποια βουνοκορφή του Παρνασσού ή του Ολύμπου ή του Κιθαιρώνα υπήρχε τέτοιος άνεμος, χαίρω πολύ. Επίσης, όταν το έδαφος είναι κατηφορικό η φωτιά πάει αρκετά αργά. 1
Curtis76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα κτισματα ήταν εργο της ιδιωτικής πρωτοβουλιας αλλα όχι της καλης... της αλλης της κακιας που πρεπει να την ελεγξει το κρατος.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Curtis76 1
gas7777 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, silverado είπε Αν εβλεπες ΣΚΑΙ τωρα θα καταλαβαινες το αντιθετο. 4 ωρες παιζαν το που..ακι τους την ωρα που καποιοι αλλοι κανανε πετυχημενη εκκενωση, ενω καποια κυρια που μας αποσχολει πολυ καιρο με τις γκαφες της δεν ηταν εκειπου επρεπε για να ληφθει η αποφαση να κανουν και αυτοι εκκενωση. Καταλαβαίνεις ότι αυτό με την εκκένωση της κατασκήνωσης είναι μη συγκρίσιμο έτσι; Έχουν ήδη δοθεί εξηγήσεις για το πως γίνεται εκκένωση κατασκήνωσης 600 ατόμων με πούλμαν που είναι ήδη εκεί και αστυνομία να ανοίγει δρόμο, με προληπτική εκκένωση σε κάθε φωτιά ακόμα και αν είναι στην άλλη άκρη, με την εκκένωση οικισμού 20.000 κόσμου Παλι καλά που δε το έκαναν να λες. Θα κλαιγαμε χιλιάδες. 20000 κόσμος να φύγει σε 1 ώρα; Δεν έχει γίνει πουθενά στην ιστορία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις