Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις παρελαβα κατι ρουχα που ειχα παραγγειλει απο amazon.de

Σε ενα πουκαμισο, παρασυρθηκα απο τα σχολια που ειχαν γραψει διαφοροι πελατες, και το παρηγγειλα μεγαλο νουμερο. Το αποτελεσμα ηταν να κολυμπαω μεσα στο πουκαμισο.

Το κοστος του πουκαμισου ηταν 26 ευρω.

Αξιζει να το επιστρεψω? Ποσα θα κοστισει περιπου η μεταφορα?

Υπαρχει περιπτωση να καλυψει το amazon τα μεταφορικα? Κατι διαβασα για free returns στα ρουχα, αλλα δεν πολυκαταλαβα

Αυτο λεει το amazon οσον αφορα τις επιστροφες

Return this item for free

• You can return this item for any reason and get a full refund: no return shipping costs. The item must be returned in new and unused condition.
Επεξ/σία από crupo
Δημοσ.

Δωρεαν επιστροφη,

Μπορεις να επιστρεψεις το πουκαμισο για οποιονδηποτε λογο και να παρεις επιστροφη χρηματων. Δεν εχει εξοδα μεταφορας. Το πουκαμισο πρεπει να ειναι καινουριο και αχρησιμοποιητο.

Ετρι γραφει αυτο που εκανες paste.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ταχυδρομειο που θα παω να το στειλω δεν θα μου ζητησουν λεφτα? Θα ειναι με εξοδα παραληπτη (δηλαδη του amazon)?

Ή θα πληρωσω εγω το ταχυδρομειο και θα τους στειλω την αποδειξη ωστε να μου κανουν refund αργοτερα?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, crupo είπε

Στο ταχυδρομειο που θα παω να το στειλω δεν θα μου ζητησουν λεφτα? Θα ειναι με εξοδα παραληπτη (δηλαδη του amazon)?

Ή θα πληρωσω εγω το ταχυδρομειο και θα τους στειλω την αποδειξη ωστε να μου κανουν refund αργοτερα?

γιατί δεν μπαίνεις στο chat του Amazon να ρωτήσεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λειτουργει. Εστειλα ενα email αλλα δεν ξερω αν θα καταλαβουν τι ακριβως τους εγραψα. 😃

Οπως και να ναι, αν καποιος απο εδω γνωριζει τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις θα με βοηθουσε πιο πολυ. Για αυτο αλλωστε υπαρχουν τα forum αν δεν κανω λαθος....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις μεχρι στιγμης απαντησεις καταρχην.

Λοιπον, αρχισα την διαδικασια επιστροφης. Εκτυπωσα καποιες ετικετες.

Θα ηθελα λιγη βοηθεια (ή μαλλον επιβεβαιωση) για του που θα βαλω την καθε ετικετα για να μην κανω καμια πατατα.

4 ετικετες ειναι στο συνολο

1) Η 1η λεει το εξης:

Commercial Invoice

Affix this to the outside of your return package.

Αυτην την κολλαω εξωτερικα του πακετου λογικα.

2) Η 2η (η οποια ουσιαστικα ειναι ακριβως ιδια με την 1η ετικετα) λεει το εξης:

Commercial Invoice

Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it.

Αυτην απο οτι καταλαβαινω θα την δωσω στον μεταφορεα (στον ελτα στη δικια μου περιπτωση) και δεν θα ειναι κολλημενη καπου

3) Η 3η λεει το εξης:

Return Mailing Label

Cut this label and affix to the outside of the return package

Και αυτη, οπως την 1η, θα την κολλησω εξωτερικα του πακετου, αν καταλαβαινω σωστα.

4) Η 4η λεει το εξης:

Return Authorisation Label

Cut this and place inside the return package

Αυτην θα την τοποθετησω εσωτερικα του πακετου, λογικα.

Πιστευω να τα καταλαβα σωστα. Περισσοτερο για το 2), βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν το καταλαβα σωστα.
Επεξ/σία από crupo
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας είμαι καινούργια και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το Amazon για μια επιστροφή, είναι για Αμερική, εκτύπωσα τα χαρτιά που χρειαζόταν και τα κόλλησα, το μόνο θέμα είναι ότι εκεί που γράφει" From" και έχει το barcode από κάτω στο χαρτί τι ακριβώς γράφω.? 

Και όταν το δώσω στην εταιρεία αποστολής πρέπει να ειδοποιήσω το Amazon? και αν ναι πως το κάνω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...