gsina97 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα , τον επόμενο μήνα έχω κανονίσει να μετακομίσω στην Αμερική αλλά θα ήθελα να πάρω τον υπολογιστή μαζί μου . Το θέμα είναι ότι αν το στείλω με μεταφορική(π.χ. fedex,dhl etc ) θα πληρώσω τελωνείο και θα μου κοστίσει πολύ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα στείλω και να μην πληρώσω τελωνείο,είχα ακούσει να τα στείλω ως χαλασμένα parts και δεν περνάει τελωνείο , αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει. Αν ήταν φθηνός ο υπολογιστής θα τον άφηνα πίσω , άλλα τον έχτισα πρόσφατα που μου κόστισε αρκετά . Ευχαριστώ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 για μένα πούλα τον πριν φύγεις εκεί με τις τιμές του αμαζον φτιάχνεις καλύτερο με λιγότερα 4
Apoll Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, gsina97 είπε Καλησπέρα , τον επόμενο μήνα έχω κανονίσει να μετακομίσω στην Αμερική αλλά θα ήθελα να πάρω τον υπολογιστή μαζί μου . Το θέμα είναι ότι αν το στείλω με μεταφορική(π.χ. fedex,dhl etc ) θα πληρώσω τελωνείο και θα μου κοστίσει πολύ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα στείλω και να μην πληρώσω τελωνείο,είχα ακούσει να τα στείλω ως χαλασμένα parts και δεν περνάει τελωνείο , αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει. Αν ήταν φθηνός ο υπολογιστής θα τον άφηνα πίσω , άλλα τον έχτισα πρόσφατα που μου κόστισε αρκετά . Ευχαριστώ! Με τις προσφορές που τρέχουν πλέον, δεν αξίζει. Θα σου στοιχίσει ακριβότερα.
karaLRS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, gsina97 είπε Καλησπέρα , τον επόμενο μήνα έχω κανονίσει να μετακομίσω στην Αμερική αλλά θα ήθελα να πάρω τον υπολογιστή μαζί μου . Το θέμα είναι ότι αν το στείλω με μεταφορική(π.χ. fedex,dhl etc ) θα πληρώσω τελωνείο και θα μου κοστίσει πολύ . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα στείλω και να μην πληρώσω τελωνείο,είχα ακούσει να τα στείλω ως χαλασμένα parts και δεν περνάει τελωνείο , αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει. Αν ήταν φθηνός ο υπολογιστής θα τον άφηνα πίσω , άλλα τον έχτισα πρόσφατα που μου κόστισε αρκετά . Ευχαριστώ! τον πουλάς όπως είσαι. θα σου πω ενδεικτικά με τι τιμές αγόρασα κομμάτια τώρα που ήμουν Αμερική Ryzen 1700 καινούργιος --> 150€ Asus b350f strix open box -->60€ DDR4 3200 16gb μτχ --> 120€ EVGA 10603gb μτχ --> 110€ παίζουν συνέχεια κουπόνια 20% από το ebay που πιάνουν και σε μεταχειρισμένα. βάζεις στο slickdeals δυο-τρια keyword και περιμένεις 5-10 μέρες. επίσης εγγραφή ΑΜΕΣΑ και στο ebates για να έχεις στο paypal σου επιστροφή από τις αγορές αυτόματα.
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, karaLRS είπε τον πουλάς όπως είσαι. θα σου πω ενδεικτικά με τι τιμές αγόρασα κομμάτια τώρα που ήμουν Αμερική Ryzen 1700 καινούργιος --> 150€ Asus b350f strix open box -->60€ DDR4 3200 16gb μτχ --> 120€ EVGA 10603gb μτχ --> 110€ παίζουν συνέχεια κουπόνια 20% από το ebay που πιάνουν και σε μεταχειρισμένα. βάζεις στο slickdeals δυο-τρια keyword και περιμένεις 5-10 μέρες. επίσης εγγραφή ΑΜΕΣΑ και στο ebates για να έχεις στο paypal σου επιστροφή από τις αγορές αυτόματα. Τωρα εξηγείται γιατί εστειλες ρουχα και άρβυλα με ταχυδρομείο. Τα "καλά" ψώνια ήρθαν με βαλιτσα και επιαναν χωρο! 🤣🤣
mkp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο παλιά, το έλυσα όλο το pc και έβαλα όλα τα parts μέσα στην βαλίτσα ανάμεσα στα ρούχα και δεν είχα κάνε πρόβλημα, εννοείτε case και monitor αγοράζει καινούργια γιατί δεν μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα λόγο όγκου, ενώ cpu, mobo, ram, gpu, sdd, psu πιάνουν πολύ λίγο χωρό στην βαλίτσα και είναι και προστατευμένα από τα ρούχα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από mkp 5
GtiGeorge Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλύτερα πούλα τα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τα κουβαλήσεις μέχρι εκεί.
karaLRS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, isay είπε Τωρα εξηγείται γιατί εστειλες ρουχα και άρβυλα με ταχυδρομείο. Τα "καλά" ψώνια ήρθαν με βαλιτσα και επιαναν χωρο! 🤣🤣 δεν στα είπα και όλα φαντάσου 😋 3 βαλίτσες 2 χειραποσκευες 2 ώρες πριν, isay είπε Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από karaLRS
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, karaLRS είπε δεν στα είπα και όλα φαντάσου 😋 3 βαλίτσες 2 χειραποσκευες Καλά έκανες. Μαζί σου. 1
australis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ την τακτική του mkp ακολούθησα όταν ήρθα Αυστραλία. Αποσυναρμολόγησα και πήρα τη μητρική (με τη cpu και τη ram επάνω) μαζί με τη κάρτα γραφικών στη βαλίτσα και τους σκληρούς στην τσάντα μαζί μου στο αεροπλάνο (τα data δεν ήθελα με τίποτα να τα χάσω). 'Οταν έφτασα αγόρασα νέα οθόνη , κουτί με τροφοδοτικό και σε τρεις μέρες από την άφιξή μου είχα pc λειτουργικό και καλύτερο (χρειαζόμουν ούτως ή άλλως μεγαλύτερη οθόνη). Σημείωσε ακόμα ότι πιθανότατα θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό και οθόνη για USA αφού δουλεύουν 110V / 60 Ηz (αν δεν κάνω λάθος) - πιθανόν και πολυμηχάνημα/εκτυπωτή - αν και πολλά πολυμηχανήματα έχουν universal τροφοδοτικά) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από australis 1
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 On 28/07/2018 at 13:56, australis said: Και εγώ την τακτική του mkp ακολούθησα όταν ήρθα Αυστραλία. Αποσυναρμολόγησα και πήρα τη μητρική (με τη cpu και τη ram επάνω) μαζί με τη κάρτα γραφικών στη βαλίτσα και τους σκληρούς στην τσάντα μαζί μου στο αεροπλάνο (τα data δεν ήθελα με τίποτα να τα χάσω). 'Οταν έφτασα αγόρασα νέα οθόνη , κουτί με τροφοδοτικό και σε τρεις μέρες από την άφιξή μου είχα pc λειτουργικό και καλύτερο (χρειαζόμουν ούτως ή άλλως μεγαλύτερη οθόνη). Σημείωσε ακόμα ότι πιθανότατα θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό και οθόνη για USA αφού δουλεύουν 110V / 60 Ηz (αν δεν κάνω λάθος) - πιθανόν και πολυμηχάνημα/εκτυπωτή - αν και πολλά πολυμηχανήματα έχουν universal τροφοδοτικά) σε πολλα τροφοδοτικα εχει διακοπτη στο πισω μερος για 110 αντι για 220
Ψιτ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αν μεταναστεύεις, δεν πληρώνεις φόρους για τα πράγματα σου. Άνετα μπορείς να τα στείλείς αρκεί να έχεις τα απαραιτητα δικαιοογητικά.
dpolal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Ψιτ είπε Αν μεταναστεύεις, δεν πληρώνεις φόρους για τα πράγματα σου. Άνετα μπορείς να τα στείλείς αρκεί να έχεις τα απαραιτητα δικαιοογητικά. Αυτό ακριβώς. Αν πηγαίνεις μόνιμα θα τα δηλώσεις σαν οικοσκευή. http://forologikanea.gr/news/i-metoikesia-kai-ta-mustika-tis/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα