Thulogur Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Alithinos είπε δε πήγαν τίποτα γραφικοί να κάνουν σαματά. γραφικοί και πολύ χειρότερα πράγματα ήταν οι γορίλες που πλάκωσαν στο ξύλο τους διαμαρτυρόμενους. άνανδροι, θρασύδειλοι, υποανάπτυκτοι, αμόρφωτοι, τρωκτικοί. Κοίτα, για να λεμε και του στραβού το δικιο, οταν πηγαίνουν σε ενα τοσο τουριστικό νησι και κάνουν φασαρια(για να τραβήξουν τα βλέμματα) για τα γαϊδούρια, λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα τα εχουν με το σεις και με το σας, σε συνδυασμό με το οτι γνωρίζουν οτι στα νησια επικρατεί αυτη η κατάσταση (πες την μαφια του νησιου η οπως αλλιως μπορει να λεγεται κλπ). Ναι, γίνονται γραφικοί. Φιλικά πάντα ! (προφανώς δεν ειμαι υπερ του να χτυπάς τα ζωντανά) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Thulogur 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και εγώ τώρα τι να πω για τη γατούλα που έχω στο εξοχικό γεννάει 4-5 γατάκια τη φορά και με το ζόρι καταφέρνει να διασώσει το ένα γιατί ένα ζευγάρι μπούφων (αναφέρομαι σε πραγματικά πουλιά και δεν τρολάρω) της αρπάζουν τα υπόλοιπα και τα τρώνε. Να διαμαρτυρηθώ για την ύπαρξη αυτών των πουλιών;;;;; Να βάλω φόλες και να εξολοθρεύσω τους μπούφους;;;;;Όχι βέβαια γιατί και αυτοί είναι ένα είδος προς εξαφάνιση και πρέπει να τους προστατεύουμε. Πραγματι! Ομως παππου εισαι σιγουρος οτι, ειναι οντως μπουφοι, και οχι π.χ. κουκουβαγιες? Βλεπεις, μπουφους -κανονικους, οχι πολιτικους!- εχω να δω χρονια πια, και ειναι απιστευτα ομορφα πουλια [και αυτα]!😎 1
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικα και πρεπει να τραβηξουν τα βλεμματα για να σταματησει ο κοσμος να δινει τα λεφτα του σε αυτους τους αλητες. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από margaritagr 3
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Alithinos είπε δε πήγαν τίποτα γραφικοί να κάνουν σαματά. γραφικοί και πολύ χειρότερα πράγματα ήταν οι γορίλες που πλάκωσαν στο ξύλο τους διαμαρτυρόμενους. άνανδροι, θρασύδειλοι, υποανάπτυκτοι, αμόρφωτοι, τρωκτικοί. Καταλαβαίνεις υποθέτω οτι αυτή η μεθοδολογία συμπερασματικου τσουβαλιάσματος, μπάζει απο παντου. Με τετοιο τρόπο σκέψης θα πρεπει να σταματήσουμε να πηγαινουμε Θεσ/κη επειδή κάποιοι γραφικοι τραμπουκοι με μαυρες μπλουζες και παιδιά στα χέρια, επιτέθηκαν ανανδρα σε ένα υπερήλικα. Μπορώ να σου παραθέσω αναλογα παραδείγματα για όλες τις πολεις-νησια καθώς και για άλλες χώρες.Παραδείγματα με κακοποιηση ζώων, ανθρώπων, ολοκληρων κοινωνιών ή έτερων κρατών. ΑΝ Η ΧΡΗΣΗ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, θα συμφωνουσα στην γενικότερη απαξίωση του νησιου, αλλά εφόσον ΔΕΝ είναι, είναι άδικο το τσουβάλιασμα. Συμφωνώ σε οποιαδήποτε φωνη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση (των διαμαρτυρομενων αλλά και των ζωντανων) και αποτροπή "χρήσης του εθίμου", αλλά οχι συναισθηαμτικά τσουβαλιάσματα και like farming. 4
Alithinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Thulogur είπε Κοίτα, για να λεμε και του στραβού το δικιο, οταν πηγαίνουν σε ενα τοσο τουριστικό νησι και κάνουν φασαρια(για να τραβήξουν τα βλέμματα) για τα γαϊδούρια, λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα τα εχουν με το σεις και με το σας, σε συνδυασμό με το οτι γνωρίζουν οτι στα νησια επικρατεί αυτη η κατάσταση (πες την μαφια του νησιου η οπως αλλιως μπορει να λεγεται κλπ). Ναι, γίνονται γραφικοί. Φιλικά πάντα ! (προφανώς δεν ειμαι υπερ του να χτυπάς τα ζωντανά) Πιο γραφικοί από τους ταλιμπάν που τους επιτέθηκαν πάντως όχι. 1
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και εγώ τώρα τι να πω για τη γατούλα που έχω στο εξοχικό γεννάει 4-5 γατάκια τη φορά και με το ζόρι καταφέρνει να διασώσει το ένα γιατί ένα ζευγάρι μπούφων (αναφέρομαι σε πραγματικά πουλιά και δεν τρολάρω) της αρπάζουν τα υπόλοιπα και τα τρώνε. Να διαμαρτυρηθώ για την ύπαρξη αυτών των πουλιών;;;;; Να βάλω φόλες και να εξολοθρεύσω τους μπούφους;;;;;Όχι βέβαια γιατί και αυτοί είναι ένα είδος προς εξαφάνιση και πρέπει να τους προστατεύουμε. Τώρα για τα γαϊδουράκια.Εντάξει δεν είναι και το καλίτερο να τα ταλαιπωρούν με αυτό τον τρόπο αλλά τι να γίνει.Είναι και αυτή μία μέθοδος (έστω άσχημη) να διαιωνίζετε το είδος τους. Από την άλλη μακάρι να είχαμε και άλλα τόσο ωραία νησιά σαν τη Σαντορίνη η οποία είναι διαφήμιση για τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.Δεν μπορούμε να τη διαγράψουμε έτσι απλά. Εσυ κυριε παππου να τη στειρωσεις τη γατουλα να μη βασανιζεται κι αυτη και τα υπολοιπα αδςσποτα που δημιουργει 3 3
Alithinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, isay είπε Καταλαβαίνεις υποθέτω οτι αυτή η μεθοδολογία συμπερασματικου τσουβαλιάσματος, μπάζει απο παντου. Με τετοιο τρόπο σκέψης θα πρεπει να σταματήσουμε να πηγαινουμε Θεσ/κη επειδή κάποιοι γραφικοι τραμπουκοι με μαυρες μπλουζες και παιδιά στα χέρια, επιτέθηκαν ανανδρα σε ένα υπερήλικα. Μπορώ να σου παραθέσω αναλογα παραδείγματα για όλες τις πολεις-νησια καθώς και για άλλες χώρες.Παραδείγματα με κακοποιηση ζώων, ανθρώπων, ολοκληρων κοινωνιών ή έτερων κρατών. ΑΝ Η ΧΡΗΣΗ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, θα συμφωνουσα στην γενικότερη απαξίωση του νησιου, αλλά εφόσον ΔΕΝ είναι, είναι άδικο το τσουβάλιασμα. Συμφωνώ σε οποιαδήποτε φωνη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση (των διαμαρτυρομενων αλλά και των ζωντανων) και αποτροπή "χρήσης του εθίμου", αλλά οχι συναισθηαμτικά τσουβαλιάσματα και like farming. Δεν είπα ότι δε θα πάω επειδή κάποιοι κακοποίησαν τα γαιδούρια. Αλλά επειδή κάποιοι οργανωμένα έστησαν ενέδρα σε μια ομάδα ανθρώπων, και τους έριξαν ξύλο επειδή πήγαν να διαμαρτυρηθούν. Και απ' ότι γράφτηκε, η αστυνομία απλώς τους σταμάτησε και δε συνέλλαβε κανένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικότερο. Άλλο το να υπάρξουν 1-2 που κακοποιούν ζώα σε ένα νησί, και άλλο να γίνει οργανωμένο ντου με ξύλο από συμμορία, και η αστυνομία να τους καλύπτει. Η ανοχή της τοπικής αστυνομίας σε τραμπουκισμούς ορισμένων (συμμοριών) είναι πολύ σοβαρότερο πράμα απ' το να υπάρχουν 1-2 κακοποιητές ζώων, και καταδεικνύει βαθύτερα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Alithinos 1
Psaris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλά το thread αυτο μου θύμισε αυτό που λέγαμε στο στρατό οτι αμα μπεις σε αυτο το κτίριο άφησε την λογική απ έξω.... γενικά υπάρχει μεγάλη σαπίλα στα τουριστικά hotspot στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 1
papoys1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Πραγματι! Ομως παππου εισαι σιγουρος οτι, ειναι οντως μπουφοι, και οχι π.χ. κουκουβαγιες? Βλεπεις, μπουφους -κανονικους, οχι πολιτικους!- εχω να δω χρονια πια, και ειναι απιστευτα ομορφα πουλια [και αυτα]!😎 Ναι φίλε είναι μπούφοι.Τους έχω δει επανηλλειμμένα γιατί η φωλιά τους είναι σε χαράδρα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου το οποίο είναι σε ερημική από σπίτια παραλία της Εύβοιας (το δικό μου και ενός γείτονα στα 50 μέτρα και το επόμενο πάνω 300 μέτρα). Πολλές φορές τα βράδια και τα πρωινά ακόμη τους ακούω να φωνάζουν αυτό το ασταμάτητο "μπουυυυυ" .Πρέπει να είναι ζευγάρι.Ο ένας μάλιστα μερικές φορές κάθεται σε μια κολώνα της ΔΕΗ 100 μέτρα πιο πάνω από το σπίτι μου φωνάζοντας με τις ώρες αν δεν τον ενοχλήσει κάτι να φύγει. Φοβερή εμπειρία (τους έχω δει 2-3 φορές) να πετούν με αυτά τα πελώρια φτερά τους που το καθένα μπορεί να φτάνει το 1 μέτρο. 2 1
studiokristo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει διεθνή διάσταση εδώ και χρόνια.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Just now, studiokristo said: Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει διεθνή διάσταση εδώ και χρόνια. Οι μπούφοι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πουθενά δεν γράφτηκαν αυτά που λέτε, ότι τους φυγάδεψε η αστυνομία και τους κάλυψε η μαφία του νησιου. Εγώ αν ήμουν μαφία του νησιού δεν θα ήθελα τα γαιδούρια έξω από το ξενοδοχείο μου και έξω από το εστιατόριο πολυτελείας. Πολύ απλά είναι κάποιο άξεστοι/αμόρφωτοι μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν κάποια άλλη δουλειά να κάνουν. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 41 λεπτά πριν, GenesisX είπε .... Το πρόβλημα ποιο είναι; ότι κουράζονται τα γαιδουράκια; Υπάρχει κάποια μορφή κακοποίησης; Τα σκοτώνουν; Τα χτυπάει αλύπητα. Προφανώς αν τα ζορίζει όλη μέρα θα κουραστούν. Για γαϊδούρι μιλάμε, όχι μοτέρ. Δεν είναι αποδεκτό. Να χεσω τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας. Παντως και κανείς Έλληνας να μην πατήσει πόδι, δεν έχουν ανάγκη. Σαντορίνη και Μύκονος είναι σε άλλο level τουριστικά. 2
studiokristo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Οι μπούφοι; Η κακοποίηση των μουλαριών. Εδώ η επίθεση και το βίντεο (μερικά adblocker το κόβουν) http://www.keeptalkinggreece.com/2018/07/27/santorini-donkeys-locals-attack-activists-video/ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από studiokristo 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα