Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα εδω την φραση (Από την άλλη μακάρι να είχαμε και άλλα τόσο ωραία νησιά σαν τη Σαντορίνη η οποία είναι διαφήμιση για τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.)

σοβαρα τωρα;στην ελλαδα;ποσα παραπανω ομορφα νησια θες;να βαλουμε αλλα 200;ειναι καλα να τα αφησω;

οσο για το συμβαν επειδη ειμαι απο σπετσες (μενω πειραια δεν ειμαι ντοπιος) εαν δεις ποσο σωστα ομορφα και ποσες αλλαγες κανουν στα αλογα εκει θα καταλαβεις οτι ΝΑΙ στην σαντορινη απο αυτα που ειδα ειναι για να βαρεσεις τον ιδιοκτητη τοσο δυνατα στο προσωπο ωσπου κομματια θα πεφτουν στο εδαφος και οι γροθιες σου να υποστουν καταγματα ηδονης.

• Like 4
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εσυ κυριε παππου να τη στειρωσεις τη γατουλα να μη βασανιζεται κι αυτη και τα υπολοιπα αδςσποτα που δημιουργει

Μαργαρίτα θα το είχα κάνει αλλά μου είπε ο κτηνίατρος ότι αν το κάνω θα φύγει.Τα γατάκια είναι ένα είδος παρέας και συντροφιά για αυτήν για αυτό το λόγο δεν τη στείρωσα.Να σκεφτείς ότι τα ταίζει με γάλα μέχρι που γίνονται σε μέγεθος μεγαλίτερα από αυτή.Ενδεχομένως και αυτή καταλαβαίνει ότι αν σταματήσει να τους δίνει γάλα θα φύγουν και θα μείνει μόνο όταν δεν είμαι εγώ εκεί.

Εδώ στην Αθήνα που έχω την πριγκήπισσα την έχω στειρώσει φυσικά.

Edit. Γατοθέμα  μπλεγμένο με μπούφους (κανονικούς) και γαιδουράκια την κάναμε τη όμορφη Σαντορίνη με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.:)

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ναι φίλε είναι μπούφοι.Τους έχω δει επανηλλειμμένα γιατί η φωλιά τους είναι σε χαράδρα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου το οποίο είναι σε ερημική από σπίτια παραλία της Εύβοιας (το δικό μου και ενός γείτονα στα 50 μέτρα και το επόμενο πάνω 300 μέτρα):D.

Πολλές φορές τα βράδια και τα πρωινά ακόμη τους ακούω να φωνάζουν αυτό το ασταμάτητο "μπουυυυυ" .Πρέπει να είναι ζευγάρι.Ο ένας μάλιστα μερικές  φορές κάθεται σε μια κολώνα της ΔΕΗ 100 μέτρα πιο πάνω από το σπίτι μου φωνάζοντας με τις ώρες αν δεν τον ενοχλήσει κάτι να φύγει.

Φοβερή εμπειρία (τους έχω δει 2-3 φορές) να πετούν με αυτά τα πελώρια φτερά τους που το καθένα μπορεί να φτάνει το 1 μέτρο.

Ναι. ξερω αυτο που μου λες: σκαρφαλωνα σε μικρο χαραδροκαταρακτη, κι ειχαν τη φωλια τους καπου διπλα χωρις να το ξερω,
και οταν πεταξε απο επανω μου αιφνιδιαστηκα: κρυφτηκε σχεδον το φως /ο ηλιος, παλι καλα που δεν επεσα-τσακιστηκα, χαχα! 
Εγραψες για εξοχικο και λεω τι στην ευχη -> εφυγαν απ' τα βουνα & κατεβηκαν προς τις πολεις -οπου βρισκεις κουκουβαγιες!🤓

23 λεπτά πριν, georgerapp είπε

διαβασα εδω την φραση (Από την άλλη μακάρι να είχαμε και άλλα τόσο ωραία νησιά σαν τη Σαντορίνη η οποία είναι διαφήμιση για τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.)

σοβαρα τωρα;στην ελλαδα;ποσα παραπανω ομορφα νησια θες;να βαλουμε αλλα 200;ειναι καλα να τα αφησω;

οσο για το συμβαν επειδη ειμαι απο σπετσες (μενω πειραια δεν ειμαι ντοπιος) εαν δεις ποσο σωστα ομορφα και ποσες αλλαγες κανουν στα αλογα εκει θα καταλαβεις οτι ΝΑΙ στην σαντορινη απο αυτα που ειδα ειναι για να βαρεσεις τον ιδιοκτητη τοσο δυνατα στο προσωπο ωσπου κομματια θα πεφτουν στο εδαφος και οι γροθιες σου να υποστουν καταγματα ηδονης.

Δυστυχως οι Σπετσες -στις οποιες ανετα θα εμενα για την υπολοιπη ζωη, μια χαρα!- δεν ειναι καθολου το ιδιο
με τη Σαντορινη -και να δωσει ο Θεος (!..!) να μην γινουν ποτε, ωσαν την Σαντορινη τωρα, και αλλα μας νησια 😑

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ παππού, τι να πω, πραγματικά βλέπω τις απόψεις σου σε κάποια θέματα και λέω οκ, είναι η ηλικία, είναι το ότι δεν γίνεται να συμφωνείς πάντα με τους άλλους, δεν μιλάω.

Τώρα, σοβαρά, γεννάει 4-5 γατάκια η δύσμοιρη η άλλη κάθε φορά και εσύ κάθεσαι να τα βλέπεις να τα τρώνε οι μπούφοι ή τι σκατά είναι και δεν την στειρώνεις γιατί όσο ζούνε τα μικρά της κάνουνε παρέα και "τι να κάνουμε, αυτή είναι η φύση;".

Ρε γαμώ το κεφάλι μου, ΕΓΩ είμαι ο περίεργος σε αυτό το κράτος, ναι, δεν γίνεται να τα σώσουμε όλα, ναι, δεν γίνεται να είμαστε παντού, ναι, υπάρχουν και παιδάκια που πεινάνε, αλλά η άλλη γεννάει σαν τρελή και εσύ βλέπεις να τις τρώνε συστηματικά τα μωρά ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ να την πας να την στειρώσεις την ρουφιάνα;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί ο κτηνίατρος είπε θα φύγει;;;; Ε κάτσε βλέπε τα πουλιά να ξεσκίζουν και να τρώνε τα γατάκια τότε, μέσα στην φύση είναι εξάλλου.

Και ο άλλος λέει δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα με τα γαιδούρια, γαιδούρια είναι, "κουράζονται;" δηλαδή λέει, "ποιο το πρόβλημα", έτσι είναι παντού στα χωριά στην Ελλάδα;

Ε, αφού παντού έτσι είναι ας μην μας ενοχλεί και σαν θέαμα, αφού έχουμε αποκτηνωθεί εντελώς οι ίδιοι, ποιο το πρόβλημα, γαιδούρια είναι, όσο αντέξουν, μετά μια ροπαλιά στο κεφάλι και ψόφος, κλάιν μάιν, παντού έτσι κάνουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Δεν μιλάμε για μεμονωμένα γεγονότα υπάρχουν πολλά περιστατικά κακοποιήσεις.

Δέχομαι ότι το γαϊδουράκι είναι ζωο εργασίας αλλα δεν μπορείς να το φορτώνεις οσπου να σπάσει η μέση του ή να το σπας στο ξύλο γιατί δεν σε άκουσε.

Περίεργη νοοτροπία έχεις. Τα γαϊδούρια είναι εργαλεία δουλειάς, για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, από πάντα εστί ήταν.

Εάν κάποιος τώρα κακομεταχειρίζεται το εργαλείο/γαϊδούρι του είναι αποκλειστικά δικό του πρόβλημα γιατί μετά θα του χαλάσει και δεν θα έχει.

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Το εν λογο νησι δεν το πηγαινα ποτε γιατι ηταν πολυ δηθεν σε φαση μυκονο το τελευταιο καιρο βλεπω οτι βασανιζουν τα ζωακια συγκεκριμενα τα κακομοιρα τα γαιδουρακια με αποκορυφομα εναν σκατογερο που εσπαγε στο ξυλο ενα γαιδουρι.

Σημερα ειδα οτι ντοπιοι επιτεθηκαν σε ομαδα ατομων που εκανε διαμαρτυρια για τα δικαιωματα των ζωων, γιατι πατε και αφηνετε τα λεφτα σας οσοι πατε σε τετοια μερη προσωπικα πιστευω οτι δεν πρεπει να παταει κανεις απο εδω και περα και να πεσει στα ταρταρα ο τουρισμος τους μπας και βαλουν μυαλο.

Θελω να ακουσω την γνωμη σας.

https://www.facebook.com/ΓαϊδούρακιαΆλογα-Stop-στην-εκμετάλλευσηκακοποίηση-210768562983740/

Welcome to Greece.Αυτη είναι η Ελλάδα,και δεν θα αλλάξει κάτι, τουλάχιστον στα επομενα πολλά χρόνια. Μιλάω για νοοτροπίες.

Δημοσ.

Παει ο ευαισθητούλης -ευαισθητούληδες παιδια της πόλης και της θαλπωρής να κάνουν μαθήματα στους νησιώτες ... 

Οι άνθρωποι εκει που ασχολούνται με τα γαϊδούρια δεν εχουν αλλο έσοδο , ειναι παράδοση και ναι τα εκμεταλλεύονται . Δεν φέρονται ολοι ετσι στα ζώα τους βέβαια αλλα δεν παύει η σκληρή εκμετάλλευση.

Ζουν οικογένειες απο τα γαϊδούρια επισης η χρηση τους διαιωνίζει το είδος και ναι δεν ειναι μορφωμένοι ούτε εχουν άνεση στη ζωή τους οποτε θα αμυνθούν οπως ξερουν  με μπουνιές και κλωτσιές ... πείτε τους οπως θέλετε ... ζουν σε αλλο κοσμο μεγάλωσαν σε αλλο κοσμο , επιβίωσαν σε δύσκολο κοσμο . Δεν ειναι ολοι πλούσιοι υπαρχουν οικογένειες που περιμένουν 4 μηννες για να ταΐσουν και νΑ σπουδάσουν στόματα με τα γαϊδούρια .

Αγαπαω τα ζώα , εχω σώσει ,αλλα τοσο συναισθηματικός δεν ειμαι και τα αρνάκια μου τρωω και τα γουρουνάκια και τα κοτακια . Ο ανθρωπος εξουσιάζει πως να το κανουμε ... απλα στην εποχή της μαλθακότητας εφευρίσκουμε λόγους για να περνάει η ωρα μας  αλλα το χειμώνα οι ίδιοι χρησιμοποιούν ξυλεια που την εχει κουβαλήσει γαϊδούρι που τρώει 2 φορές περισσότερο ξύλο ... αλλα επειδη δεν το βλέπει ο μαλθακουλης ολα καλα.  Επισης να σταματήσει δεν παιζει . Το καλύτερο θα ηταν να συζητηθεί να γινει διασφάλιση καλύτερων συνθηκών με στέγαστρα για διάλειμμα κτλ ...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Σαντορίνη : Απ' τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας με τους χειρότερους ντόπιους (και όχι μόνο)κατοίκους. Με διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Το εν λογο νησι δεν το πηγαινα ποτε γιατι ηταν πολυ δηθεν σε φαση μυκονο

το τελευταιο καιρο βλεπω οτι βασανιζουν τα ζωακια συγκεκριμενα τα κακομοιρα τα γαιδουρακια με αποκορυφομα εναν σκατογερο που εσπαγε στο ξυλο ενα γαιδουρι.

Σημερα ειδα οτι ντοπιοι επιτεθηκαν σε ομαδα ατομων που εκανε διαμαρτυρια για τα δικαιωματα των ζωων, γιατι πατε και αφηνετε τα λεφτα σας οσοι πατε σε τετοια μερη προσωπικα πιστευω οτι δεν πρεπει να παταει κανεις απο εδω και περα και να πεσει στα ταρταρα ο τουρισμος τους μπας και βαλουν μυαλο.

Απο οτι φαινεται και στην Τηνο μια απο τα ιδια https://www.zoosos.gr/touristas-vrike-gaidouri-me-demena-ta-podia-ston-ilio-choris-nero-stin-tino/#axzz5M0IUckpK

οπως και στην Υδρα παρομοια σκηνικα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο οτι φαινεται και στην Τηνο μια απο τα ιδια https://www.zoosos.gr/touristas-vrike-gaidouri-me-demena-ta-podia-ston-ilio-choris-nero-stin-tino/#axzz5M0IUckpK

οπως και στην Υδρα παρομοια σκηνικα.

Από οτι βλέπω ναι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 

20 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Παει ο ευαισθητούλης -ευαισθητούληδες παιδια της πόλης και της θαλπωρής να κάνουν μαθήματα στους νησιώτες ... 

Οι άνθρωποι εκει που ασχολούνται με τα γαϊδούρια δεν εχουν αλλο έσοδο , ειναι παράδοση και ναι τα εκμεταλλεύονται . Δεν φέρονται ολοι ετσι στα ζώα τους βέβαια αλλα δεν παύει η σκληρή εκμετάλλευση.

Ζουν οικογένειες απο τα γαϊδούρια επισης η χρηση τους διαιωνίζει το είδος και ναι δεν ειναι μορφωμένοι ούτε εχουν άνεση στη ζωή τους οποτε θα αμυνθούν οπως ξερουν  με μπουνιές και κλωτσιές ... πείτε τους οπως θέλετε ... ζουν σε αλλο κοσμο μεγάλωσαν σε αλλο κοσμο , επιβίωσαν σε δύσκολο κοσμο . Δεν ειναι ολοι πλούσιοι υπαρχουν οικογένειες που περιμένουν 4 μηννες για να ταΐσουν και νΑ σπουδάσουν στόματα με τα γαϊδούρια .

Αγαπαω τα ζώα , εχω σώσει ,αλλα τοσο συναισθηματικός δεν ειμαι και τα αρνάκια μου τρωω και τα γουρουνάκια και τα κοτακια . Ο ανθρωπος εξουσιάζει πως να το κανουμε ... απλα στην εποχή της μαλθακότητας εφευρίσκουμε λόγους για να περνάει η ωρα μας  αλλα το χειμώνα οι ίδιοι χρησιμοποιούν ξυλεια που την εχει κουβαλήσει γαϊδούρι που τρώει 2 φορές περισσότερο ξύλο ... αλλα επειδη δεν το βλέπει ο μαλθακουλης ολα καλα.  Επισης να σταματήσει δεν παιζει . Το καλύτερο θα ηταν να συζητηθεί να γινει διασφάλιση καλύτερων συνθηκών με στέγαστρα για διάλειμμα κτλ ...

Καί μένα η μάνα μου ήταν από χωριό και η γιαγιά μου είχε και κατσίκες και κότες και γαϊδούρι αλλά δεν τα ταλαιπορουσε τα τάιζε και τους ειχε κανονικές συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Τα χτυπάει αλύπητα. Προφανώς αν τα ζορίζει όλη μέρα θα κουραστούν. Για γαϊδούρι μιλάμε, όχι μοτέρ. Δεν είναι αποδεκτό. Να χεσω τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας.

Παντως και κανείς Έλληνας να μην πατήσει πόδι, δεν έχουν ανάγκη. Σαντορίνη και Μύκονος είναι σε άλλο level τουριστικά.

Παρόλα αυτά εγώ βλέπω πάλι κάτι "φιλόζωους" να μπλέκονται και φυσικά να τα κάνουν όλα χειρότερα (όπως πάντα). Μιας και το πρόβλημα τους δεν είναι η χάλια αντιμετώπιση στα ζωντανά αλλά να σταματήσουν ένα έθιμο και ας γινότανε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

αυτο δεν τους δινει ομως το δικαιωμα να χτυπανε 16 χρονα κοριτσια:

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Baator είπε

Ρε συ παππού, τι να πω, πραγματικά βλέπω τις απόψεις σου σε κάποια θέματα και λέω οκ, είναι η ηλικία, είναι το ότι δεν γίνεται να συμφωνείς πάντα με τους άλλους, δεν μιλάω.

Τώρα, σοβαρά, γεννάει 4-5 γατάκια η δύσμοιρη η άλλη κάθε φορά και εσύ κάθεσαι να τα βλέπεις να τα τρώνε οι μπούφοι ή τι σκατά είναι και δεν την στειρώνεις γιατί όσο ζούνε τα μικρά της κάνουνε παρέα και "τι να κάνουμε, αυτή είναι η φύση;".

Ρε γαμώ το κεφάλι μου, ΕΓΩ είμαι ο περίεργος σε αυτό το κράτος, ναι, δεν γίνεται να τα σώσουμε όλα, ναι, δεν γίνεται να είμαστε παντού, ναι, υπάρχουν και παιδάκια που πεινάνε, αλλά η άλλη γεννάει σαν τρελή και εσύ βλέπεις να τις τρώνε συστηματικά τα μωρά ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ να την πας να την στειρώσεις την ρουφιάνα;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί ο κτηνίατρος είπε θα φύγει;;;; Ε κάτσε βλέπε τα πουλιά να ξεσκίζουν και να τρώνε τα γατάκια τότε, μέσα στην φύση είναι εξάλλου.

Και ο άλλος λέει δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα με τα γαιδούρια, γαιδούρια είναι, "κουράζονται;" δηλαδή λέει, "ποιο το πρόβλημα", έτσι είναι παντού στα χωριά στην Ελλάδα;

Ε, αφού παντού έτσι είναι ας μην μας ενοχλεί και σαν θέαμα, αφού έχουμε αποκτηνωθεί εντελώς οι ίδιοι, ποιο το πρόβλημα, γαιδούρια είναι, όσο αντέξουν, μετά μια ροπαλιά στο κεφάλι και ψόφος, κλάιν μάιν, παντού έτσι κάνουν.

Έχεις δίκιο. Εγώ θα πήγαινα να στειρώσω γάτα μόνο αν την είχα μέσα στο σπίτι μου και σε δικό μου χώρο που δεν μπορεί να το σκάσει έξω. Ο παππούς την έχει να μπαινοβγαίνει και να πηγαινοέρχεται μεταξύ οικοπέδου και εκτός οικοπέδου, εγώ πέραν από τάισμα θα απέφευγα να κάνω κάτι άλλο.

4 ώρες πριν, mkp είπε

Περίεργη νοοτροπία έχεις. Τα γαϊδούρια είναι εργαλεία δουλειάς, για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, από πάντα εστί ήταν.

Εάν κάποιος τώρα κακομεταχειρίζεται το εργαλείο/γαϊδούρι του είναι αποκλειστικά δικό του πρόβλημα γιατί μετά θα του χαλάσει και δεν θα έχει.

Δεν μας έφταναν τα trolls από τα lidl τώρα έχουμε και trolls γενικής χρήσης.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...