Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο περαμα για λιγο καιρο και θελω να επισκεφτω ενα φιλο που μενει κεντρο, Αθηνα. Οποτε βολευει πολυ απο οτι ακουσα να παρω το Β18/Γ18. Μιας και δεν ειμαι απο αθηνα τι παιζει γενικα με αυτα τα λεωφορεια? Ερχονται στην ωρα τους η κλασσικα καθυστέρηση? Επισης ειναι safe ,σωστα? Γενικα γινομαι λιγο παρανοικος με αυτα αλλα ξερω οτι κεντρο και ειδικα η ομονοια δεν ειναι οι καλυτερες περιοχες. Μολις βγω απο το λεωφορειο θα παρω ταξι γιατι ειναι 1-2 χιλιομετρα μακρια και δεν παω με τπτ με τα ποδια.

Δημοσ.

Τι σε απασχολεί αφού μία φορά θα το χρησιμοποιήσεις.Αν καθυστερεί άλλοι έχουν το πρόβλημα που το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Από την άλλη να έχεις το νου σου γιατί με το λεωφορείο μια χαρά θα έρθεις.Τους ταξιτζήδες του κέντρου να προσέχεις άμα είσαι από επαρχία.:P

Και να σοβαρευτούμε όλα αυτά τα λεωφορεία κορμοί είναι μια χαρά.Δεν ξέρω ποιος ήταν αυτός που τα δημιούργησε αλλά ήταν  μία καλή απόφαση να φτάνει κάποιος γρηγορότερα εκεί που θέλει να πάει. Ακολουθούν όλα κεντρικούς δρόμους και αρτηρίες, δεν μπαίνουν σε δευτερεύοντες δρόμους να μπλέξουν σε μποτιλιαρίσματα.

Αν υπάρχει μεγάλη κίνηση στην κεντρική αρτηρία για κάποιο λόγο φυσικά θα καθυστερήσουν λιγάκι γιατί είπαμε υπάρχει ο μάγκας ο έξυπνος ο Ελληναράς που έχει την εντύπωση ότι η λεωφορειολωρίδα δημιουργήθηκε όχι για να κινούνται γρηγορότερα τα μέσα μεταφοράς και να μην κολάνε σε κίνηση αλλά να φτάσει αυτός πιο γρήγορα στο καφέ που έχει συνάντηση με την παρέα του να πιουν καφέ.:D

Και να συνοψίσουμε.Χρησιμοποίησέ το άφοβα εγώ θα έλεγα να περπατήσεις αυτά τα 1-2 χιλιόμετρα να έχεις και μία εμπειρία από το περίφημο κέντρο της Αθήνας , η αν σώνει και καλά θέλεις ταξί να έχεις το νου σου γιατί οι ταξιτζήδες παλιά επεδίωκαν  τις μικρές διαδρομές να παίρνουν τη σημαία γιατί οι πελάτες ταξί ήταν σαν τα μυρμήγκια και έβαζαν 2-3 διαφορετικούς κάθε φορά,τώρα τελευταία δεν τις χωνεύουν γιατί δε βρίσκουν εύκολα τον επόμενη πελάτη και πρέπει να μείνουν ώρα άδειοι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΜΜ είναι τι περιμένεις.... ;
Απλά λόγο του χρόνου της διαδρομής φρόντισε να βρεις θέση να κάτσεις γιατί καμιά φορά παίρνει 1 ώρα + -
Και φρόντισε να έχεις η MB, η κάνα game/βιβλίο/Μουσική στο κινητό για να περάσει η ώρα :p 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις το 843 να κατέβεις στον Πειραιά και από εκεί να πάρεις τον Ηλεκτρικό. Στις ώρες αιχμής θα σου πάρει λιγότερο χρόνο να φτάσεις.

• Like 3
Δημοσ.
11 hours ago, MichaelBurt said:

Ειμαι στο περαμα για λιγο καιρο και θελω να επισκεφτω ενα φιλο που μενει κεντρο, Αθηνα. Οποτε βολευει πολυ απο οτι ακουσα να παρω το Β18/Γ18. Μιας και δεν ειμαι απο αθηνα τι παιζει γενικα με αυτα τα λεωφορεια? Ερχονται στην ωρα τους η κλασσικα καθυστέρηση? Επισης ειναι safe ,σωστα? Γενικα γινομαι λιγο παρανοικος με αυτα αλλα ξερω οτι κεντρο και ειδικα η ομονοια δεν ειναι οι καλυτερες περιοχες. Μολις βγω απο το λεωφορειο θα παρω ταξι γιατι ειναι 1-2 χιλιομετρα μακρια και δεν παω με τπτ με τα ποδια.

χωρις λογο αγχωνεσαι για το περπατημα εκτος αν λες για τις 03.00 το βραδι.διπλα στην ομονοια ειναι πχ το.hondos center οποτε καταλαβαινεις ποσος κοσμος περπαταει εκει.και γενικα απο πρωι ως βραδυ λογω καταστηματων κτλ ειναι απειρος κοσμος

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ισως εχεις δικιο αλλα δεν θελω να παρω τον ηλεκτρικο. Γινεται ενα χαος εκει απο οτι ξερω και δεν εχω ορεξη να ψαχνω τι και που. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια.

Δημοσ.

Όλες οι γραμμές στην Αθήνα έχουν καθυστερήσεις! Κάποια στιγμή θα περάσει, συνήθως η αναμονή πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το μισάωρο! Επίσης η περιοχή δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο νομίζεις! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MichaelBurt είπε

Ναι ισως εχεις δικιο αλλα δεν θελω να παρω τον ηλεκτρικο. Γινεται ενα χαος εκει απο οτι ξερω και δεν εχω ορεξη να ψαχνω τι και που. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια.

Ο ηλεκτρικός/μετρό παίζει να είναι ότι καλύτερο και βολικό έχουμε εδώ. 

Σε σχέση με τα λεωφορεία μάλιστα, 852 φορές καλύτερα.

Ξανασκεψου το.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απλα το να το παρει απο Πειραια οντως δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα τωρα το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Τα λεωφορεία στην Αθήνα ΔΕΝ έχουν "πρόγραμμα".

Παρά μόνο αν βλέεπεις live από την εφαρμογή του ΟΑΣΑ που είναι το κάθε λεωφορείο (αν έχει ενεργή συσκευή).

Το λεωφορείο μέσα είναι ασφαλές (στη χειρότερη να σου κέψουν κανα προτοφόλι αλλά εξαιρετικά σπάνιο και μονο αν "πας γυρέυοντας")

Όταν βγεις στο τέρμα, οκ δεν είναι και η καλύτερη περιοχή αλλά αφού δεν έχεις κανενα λόγο να μπεις σε στενάκια δεξιά της πειραιώς δεν έχεις θεμα.

Όπως είπε και από πάνω αν μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό/μετρό είναι πραγματικά μαζοχισμός να επιλέξεις λεοφωρείο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εισητηρια που βρισκω ρε παιδια? Η διαδρομη θα γινει απογευμα μαλλον, πουλανε περιπτερα στο περαμα εισητηρια γιατι τα εχουν κανει λιγο περιεργα απο οτι εχω δει. Εισητηρια λεωφορειου λεω για μια διαδρομη η οτιδηποτε αλλο τελος παντων.

Επεξ/σία από MichaelBurt
Δημοσ.
Στις ‎29‎/‎7‎/‎2018 στις 5:08 ΜΜ, MichaelBurt είπε

Ναι ισως εχεις δικιο αλλα δεν θελω να παρω τον ηλεκτρικο. Γινεται ενα χαος εκει απο οτι ξερω και δεν εχω ορεξη να ψαχνω τι και που

τι ακριβως εννοεις με αυτο; αν εννοεις τους πορτοφολαδες, στα λεωφορεία ειναι χειρότερα 

Δημοσ.

Οκ τοτε, ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. Μονο για τα εισητηρια αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ειναι λιγο περιεργα εδω στην αθηνα!

Δημοσ.

μια ερωτηση και απο εμενα... ειναι αληθεια οτι στο μετρο κοκκινη γραμμη , σε σταθμους δυτικοτερα του αγ. αντωνιου εχουν αναφερθει εξαφανισεις παιδιων; και οτι αν παρεις το τελευταιο βαγονι τις βραδυνες ωρες ακουγονται αλυσιδες;;

• Confused 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

μια ερωτηση και απο εμενα... ειναι αληθεια οτι στο μετρο κοκκινη γραμμη , σε σταθμους δυτικοτερα του αγ. αντωνιου εχουν αναφερθει εξαφανισεις παιδιων; και οτι αν παρεις το τελευταιο βαγονι τις βραδυνες ωρες ακουγονται αλυσιδες;;

Εγώ άκουσα ότι ελεγκτής είναι ο ακέφαλος καβαλάρης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...