kon1to Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε οταν λες οι υπολοιπες? οπως για παραδειγμα η Ηπειρου? ναι, οι διάφορες συνεταιριστικές.. αλλά το λέω με επιφύλαξη, δεν ξερω αν ισχύει ακόμα...
asdfnikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 έχει δοκιμάσει κάνεις να κάνει ανάληψη από PayPal σε revolut?τελευταία εβδομάδα με βγάζει decline την συναλλαγή.
jonkyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε έχει δοκιμάσει κάνεις να κάνει ανάληψη από PayPal σε revolut?τελευταία εβδομάδα με βγάζει decline την συναλλαγή. Σημερα ηρθαν τα χρηματα απο ΡΡ μετα απο αιτημα αναληψης της Παρασκευης (βραδυ).
asdfnikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, jonkyr είπε Σημερα ηρθαν τα χρηματα απο ΡΡ μετα απο αιτημα αναληψης της Παρασκευης (βραδυ). Στο EUR IBAN σωστα;
bjj-p Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, freelove είπε 15 μέρα Και ακόμα ΤΟ account blocked. Πραγματικά ότι χειρότερο Στη revolut. Έχω και monese n26 icard αλλά αυτοί Στη revolut απλά δεν υπάρχουν. Μιλάνε λές ότι νταβατζήδες στις αλλες εχεις κανει παρομοιες συναλλαγες και δεν εχεις αντιμετωπισει προβλημα; αληθεια, σε τι σου χρησιμευουν ολες αυτες οι διαφορετικες υπηρεσιες; 1
molot12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, bjj-p είπε αληθεια, σε τι σου χρησιμευουν ολες αυτες οι διαφορετικες υπηρεσιες; Να χαίρομαι τις διαδικτυακές αγορές μου άνευ άγχους αν θα περάσει η συναλλαγή ή όχι λόγω CC ; Να μην χρεώνομαι με τρελλές προμήθειες συναλλάγματος σε ταξίδια, ή αναλήψεις μετρητών απο ΑΤΜ στο εξωτερικό; Τι λες, είναι αρκετοί αυτοί οι λόγοι;
bjj-p Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, molot12 είπε Να χαίρομαι τις διαδικτυακές αγορές μου άνευ άγχους αν θα περάσει η συναλλαγή ή όχι λόγω CC ; Να μην χρεώνομαι με τρελλές προμήθειες συναλλάγματος σε ταξίδια, ή αναλήψεις μετρητών απο ΑΤΜ στο εξωτερικό; Τι λες, είναι αρκετοί αυτοί οι λόγοι; ασε τον ανθρωπο να απαντησει, παντογνωστη! αυτα που λες γινονται και με 1 μολις υπηρεσια. ανεφερε 4 διαφορετικες, που επικαλυπτονται.
molot12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, bjj-p είπε ασε τον ανθρωπο να απαντησει, παντογνωστη! αυτα που λες γινονται και με 1 μολις υπηρεσια. ανεφερε 4 διαφορετικες, που επικαλυπτονται. Και που είναι το πρόβλημα αν έχει μια, τρεις ή παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες; ; Εγω προσωπικά έχω Leopay, Revolut, N26...... ας πούμε οτι νιώθω ανασφάλεια; Μου κοστίζει κάτι παραπάνω; Δεν πληρώνω κάποια συνδρομή, δωρεάν είναι να ανοίξεις ενα τέτοιο λογαριασμό και με καλύτερους όρους απο τις Ελληνικές Τράπεζες. Που είναι το πρόβλημα; Εσυ έχεις λογαριασμό σε μια μόνο Ελληνική τράπεζα ; ΥΓ. Εξακολουθώ να κυκλοφορώ εν μέσω κρίσης και με τρια αυτοκίνητα, πρέπει να απολογηθώ και για αυτό;
maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μπηκα να στειλω λεφτα στη ρεβο σημερα και στο συστημα της εθνικης λεει το εξης "Λόγω των ειδικών αργιών του ευρώ που έχουν καθιερωθεί για τον εορτασμό του Πάσχα Καθολικών (19.04.2019 – 22.04.2019), οι διατραπεζικές εντολές πληρωμών σε Ευρώ που θα διενεργηθούν αυτή την περίοδο, θα διαβιβασθούν στις Τράπεζες των δικαιούχων την 23.04.2019."..εχει στειλει κανεις λεφτα χθες ή σημερα???τα θελω να μου φανουν ως τη παρασκευη και φοβαμαι μηπως δε γινει
ppetr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Το 17 ειναι πριν το 19. Δηλαδη 17 με 19 δε δουλευουν? Το λενε λες και παει καποιος υπαλληλος, παιρνει τα χαρτονομισματα και τα μεταφερει οδικως στην αλλη τραπεζα
maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ppetr είπε Το 17 ειναι πριν το 19. Δηλαδη 17 με 19 δε δουλευουν? Το λενε λες και παει καποιος υπαλληλος, παιρνει τα χαρτονομισματα και τα μεταφερει οδικως στην αλλη τραπεζα ελα μου ντε εχω μπερδευτει πληρως!κανονικα ως τις 19 δε θα πρεπει να δουλευουν ξερω γω??
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 minutes ago, maroulini91 said: ελα μου ντε εχω μπερδευτει πληρως!κανονικα ως τις 19 δε θα πρεπει να δουλευουν ξερω γω?? Κάνε την δουλειά με PayPal, χτες τα έστειλα, χτες τα πήρα.
maroulini91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Κάνε την δουλειά με PayPal, χτες τα έστειλα, χτες τα πήρα. δε πρεπει να συνδεσω ρεβο με παυπαλ?δε το χω κανει ποτε
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 minute ago, maroulini91 said: δε πρεπει να συνδεσω ρεβο με παυπαλ?δε το χω κανει ποτε Κανονικά ναι. Εάν βιάζεσαι τόσο βγάλε μια DiPocket και φόρτισε την με την ελληνική κάρτα σου. Σου δίνουν μια virtual κάρτα και την χρησιμοποιείς επιτόπου. 1
jonkyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε Στο EUR IBAN σωστα; Ναι, σαφώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα