Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2019 στις 11:35 ΜΜ, simfun είπε

Έβαλα το G pay app, έσβησα την κάρτα, την ξαναπέρασα (με επιβεβαίωση από Dipocket μέσω SMS code) και ξαναδοκίμασα top up με G pay.

Το ίδιο μήνυμα: There are no accepted cards available for use with this merchant.

Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ΚΑΙ με την πλαστική. Δε γίνεται top up με Google Pay και δηλωμένη κάρτα Dipocket....

Από Revolut support μου είπαν ότι η συγκεκριμένη λειτουργία Top up - Google Pay είναι beta ακόμη και προσφέρεται σε επιλεγμένους χρήστες....

Τι να πω.... Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και του πέτυχε;

IMG_20190530_202222b.jpg.7bc516df2e76bfb1dda1a8f6c2049796.jpg

Επεξ/σία από simfun
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, simfun είπε

Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ΚΑΙ με την πλαστική. Δε γίνεται top up με Google Pay και δηλωμένη κάρτα Dipocket....

Από Revolut support μου είπαν ότι η συγκεκριμένη λειτουργία Top up - Google Pay είναι beta ακόμη και προσφέρεται σε επιλεγμένους χρήστες....

Τι να πω.... Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και του πέτυχε;

έχω μεταφέρει πολλές φορές από DiPocket σε Revolut, σε μένα παίζει μόνο η virtual για top-up. 

δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot. κάνει δεκτές μόνο di pocket virtual και boon. 

συμπεριφέρεται περίεργα, κάποiα μέρα δεν δεχόταν ούτε αυτή και την ξαναπερασα στο gpay και την δέχτηκε. έχει αναφερθεί ξανά πως μάλλον χρειάζεται full verification στο di pocket αλλά δεν είναι και στάνταρ..

di_pocket.jpg.7a2d7ae4a49a96b175e4ba63a4516107.jpg

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.

Και εγω είχα πρόβλημα με την DiPocket.Δεν μου την δεχόταν στην Revolut μεσω Google Pay (Ενω δουλευε στην αρχη) έκανα κατάργηση και καινούργια έκδοση της virtual και την δέχτηκε ξανά κανονικά.Ολα αυτα σε full verify Dipocket account.

• Like 1
Δημοσ.

full verify Dipocket account=επιβεβαίωση ταυτότητας-φωτογραφίες-τοπος διαμονής;

Αν ναι τα έχω κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, simfun είπε

full verify Dipocket account=επιβεβαίωση ταυτότητας-φωτογραφίες-τοπος διαμονής;

Αν ναι τα έχω κάνει.

Κάνε κάποιες δοκιμές ακόμα να την καταργήσεις και να την ξαναπεράσεις στο gpay. Μέσα απ το app γίνεται χωρίς sms κτλ οπότε οκ

Δημοσ.

Καλησπέρα
Γίνεται να συνδεθεί λογαριασμός revolut με payoneer account?
Προσπάθησα να μάθω και το απο το live chat τους, αλλα έχει ώρες που δεν μπορώ να πετύχω live agent.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2019 στις 10:18 ΜΜ, Hapatingo είπε

Εγώ βολεύτηκα με την devere vault. Την φορτίζω από την DiPocket και μετά στέλνω τα χρήματα στη Revolut. Βέβαια για να ανοίξεις λογαριασμό είναι λίγο παίδεμα, σε ρωτάνε διάφορα, το δουλειά κάνεις, που θα χρησιμοποιείς τα χρήματα κοκ. 

η devere σου δινει iban/account number ή απλα wallet number σε λογαριασμο κουβα ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα, εβαλα στο gpay την καρτα απο dipocket μεσα απο το το Menu της dipocket εκανα επισης νεα revolut virtual card με uk address και λογικα παιζει με gpay αλλα πως μπορω να το βαλω στο gpay? γιατι στο samsung s9 το app απο google play δεν κατεβαινει κλπ.. ξερει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.
12 minutes ago, VICKR said:

η devere σου δινει iban/account number ή απλα wallet number σε λογαριασμο κουβα ;

Όχι τίποτα από όλα, μόνο με κάρτα φορτίζει. Ουσιαστικά απο τη dipocket φορτίζω deVere και μετά revolut. Δυστυχώς η dipocket έχει μπλοκάρει και την revolut και την monese για top up, gpay δεν έχω για να το παρακάμψω, οπότε μόνο με deVere.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Jesakos είπε

καλησπερα, εβαλα στο gpay την καρτα απο dipocket μεσα απο το το Menu της dipocket εκανα επισης νεα revolut virtual card με uk address και λογικα παιζει με gpay αλλα πως μπορω να το βαλω στο gpay? γιατι στο samsung s9 το app απο google play δεν κατεβαινει κλπ.. ξερει καποιος να βοηθησει?

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-89-248785339-release/google-pay-2-89-248785339-6-android-apk-download/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jesakos είπε

Αν το καταφέρεις, ανάφερέ το εδώ να δούμε αν συνεχίζει να λειτουργεί και για άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...