loyros13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Χρεωστική Εθνικής πέρασε κανονικά Revolut. Η Dipocket φαίνεται στο αφορολόγητο μου στις συναλλαγές της Alpha κανονικά και μου δίνει και Bonus πόντους σαν συναλλαγή.
Hapatingo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι συναλλαγή κάνεις με κάρτα περνάει στο αφορολόγητο, είτε εξωτερικό, είτε Ελλάδα, είτε online. Μάλιστα περνάει και στην λοταρία. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Hapatingo
mezger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, theopan είπε Για να μετρήσει κάτι στο αφορολόγητό σου πρέπει να πληρώσεις σε Ελληνικής τράπεζας POS ή σε δηλωμένο ως επαγγελματικό λογαριασμό Έλληνα εμπόρου/επιτηδευματία. Μόνο. Τίποτα άλλο και σωστά συμβαίνει έτσι εφόσον ο σκοπός αυτής της ανοησίας είναι -υποτίθεται- να παταχθεί η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Ξεπεράστε το συνεπώς αυτό επιτέλους. Δεν ισχύει αυτό, μετράνε και πληρωμές προς ΕΕ και ΕΟΧ κανονικά. Λογικά θα περιλαμβάνονται στις δαπάνες που στέλνουν οι τράπεζες (δεν υπάρχει κάποια ειδική εξαίρεση για π.χ. χρηματοοικονομικές υπηρεσίες), και αν θέλουμε να είμαστε extra extra σωστοί θα πρέπει να αφαιρούμε μόνοι μας το ποσό.
kostakiss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 hours ago, loyros13 said: Χρεωστική Εθνικής πέρασε κανονικά Revolut. Η Dipocket φαίνεται στο αφορολόγητο μου στις συναλλαγές της Alpha κανονικά και μου δίνει και Bonus πόντους σαν συναλλαγή. τι εννοεις περασε κανονικα ?
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, loyros13 είπε Χρεωστική Εθνικής πέρασε κανονικά Revolut. Η Dipocket φαίνεται στο αφορολόγητο μου στις συναλλαγές της Alpha κανονικά και μου δίνει και Bonus πόντους σαν συναλλαγή. Ποσους ποντους δινει;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 το αφορολογητο μετραει για δαπανες με καρτα. ασχετα αν γινονται με φυσικη παρουσια σε pos στην ελλαδα, το εξωτερικο, online ή απομακρυσμενα.
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Κ ξανα ρωτω. Η φορτιση της revolut απο καρτα απ ευθειας(της εθνικης προς το παρον), θεωρειται ή αλλιως ισοδυναμει σαν αγορα καποιας υπηρεσιας; Γιατι το εμβασμα προς revolut δεν θεωρειται κατι τετοιο, απλα μετακινηση χρηματων. 1
minotavros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στη μεταφορά που έκανα πρόσφατα από τραπεζικό λογαριασμό σε revolut, τη συναλλαγή την εμφανίζει στην κατηγορία εξόδων "Γενικά", ούτε μετρητά ούτε ψώνια. Τώρα με κάρτα μεταφορά δεν έχω κάνει ακόμα να δω σε ποια κατηγορία την εμφανίζει
maniacmansion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 7:42 ΠΜ, dimitris2006 είπε Από σήμερα έχουμε και επίσημα Apple Pay Ελλάδα από Revolut και όχι μόνο! Οφ Τοπικ, σταματάω εδώ γιατί εσείς βαράτε εδω μέσα. https://www.insider.gr/hristika/trapezika/116269/giati-oi-ellinikes-trapezes-gyrnoyn-tin-plati-sto-apple-pay
kon1to Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 έχω κάρτα σε όλες τις τράπεζες πλην εθνικής 😂😂... τις δοκίμασα όλες και δεν περνάει καμία... 19 ώρες πριν, maniacmansion είπε Οφ Τοπικ, σταματάω εδώ γιατί εσείς βαράτε εδω μέσα. https://www.insider.gr/hristika/trapezika/116269/giati-oi-ellinikes-trapezes-gyrnoyn-tin-plati-sto-apple-pay Αντε να έρθει το google pay... αν και λένε για 2020
Hapatingo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Έχεις DiPocket που δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Έχεις DiPocket που δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες. αυτό παλι που το πας, τα cc αυτο το απαγορευουν, οτι να'ναι οι ελληνικες τραπεζες.
Hapatingo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 hour ago, VICKR said: αυτό παλι που το πας, τα cc αυτο το απαγορευουν, οτι να'ναι οι ελληνικες τραπεζες. Το είχα γράψει και παλαιότερα, η dipocket έχει κάνει τέτοια ρύθμιση ώστε να μην φαίνεται ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Ο κωδικός δηλαδή είναι σε εκείνους που επιτρέπονται από τα cc.
asdfnikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Το είχα γράψει και παλαιότερα, η dipocket έχει κάνει τέτοια ρύθμιση ώστε να μην φαίνεται ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Ο κωδικός δηλαδή είναι σε εκείνους που επιτρέπονται από τα cc. Για αυτόν Τον λόγο Δεν επιτρέπει συναλλαγές με Την καρτα σε εταιρείες Που διαχειρίζονται χρήματα (Revolut,monese,icard κ.α.)
nek4d Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Οποτε, αξιζει η DiPocket, ή όχι? Εχει ανοιχθει ξεχωρο θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα