kon1to Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, theopan είπε Χθες μου ήρθε από τη Revolut ενημερωτικό push message "δεν είναι δυνατή η φόρτιση με Ελληνικές κάρτες" -στα Αγγλικά δεν θυμάμαι την ακριβή διατύπωση αλλά αυτό έλεγε-. Θεώρησα ότι πάει το πήραν χαμπάρι και δεν ξαναδουλεύει οπότε αμέσως δοκιμάζω νακάνω top up 10€ με τη χρεωστική της Εθνικής. Έγινε και πάλι κανονικότατα. Κάποια "τρύπα" άνοιξε μάλλον αποκλειστικά στην ΕΤΕ. μάλλον ήταν τρικ για να σε κάνουν να τους στείλεις κι άλλα χρήματα... 🤣🤣
Alekos1304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ??
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ?? οχι δε χρειάζεται
turbat0s Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ?? Δεν απαιτείται να κάνεις απολύτως τίποτα, οι μετατροπές γίνονται αυτόματα κατά τη στιγμή της αγοράς.
dionysg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δοκιμασα με Visa ΕΤΕ και δεν περναει. Τι να φταιει τωρα αντε να βγαλεις ακρη
dream21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; Πλέον μόνο με έμβασμα . Εγώ έστειλα σήμερα από Πειραιώς με 1€ και θα περαστούν Δευτέρα η τρίτη
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; ανάληψη εννοεις; 1
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, asdfnikos είπε ανάληψη εννοεις; Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά.
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά. απ ολες "τραβαμε"!
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, bjj-p είπε απ ολες "τραβαμε"! Δηλαδή όλες χρεώνουν και χρεώνουν το ίδιο;
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Δηλαδή όλες χρεώνουν και χρεώνουν το ίδιο; Κοιτα την ερωτηση σου. Νομιζω απαντησα ακριβως αυτο που ρωτησες.
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, bjj-p είπε Κοιτα την ερωτηση σου. Νομιζω απαντησα ακριβως αυτο που ρωτησες. Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. 1
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. Στην Αττικής είναι δωρεάν. Σε καμία από τις 4 μεγαλυτερες δεν είναι δωρεάν 1
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ForeignOffice είπε Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά. HSBC,Αττικής και pro credit Δεν χρεώνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα