Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβαινει κατι με την revolut. Χθες εκανα topup και περασε κανονικα. Πριν λιγο ελαβα αυτο αν και δεν προσπαθησα να κανω παλι κινηση. Aκυρο: ήταν απο μια κίνηση 3 εβδομάδες πισω σύμφωνα με το support. Oti nanai  :D

Spoiler

Screenshot_20200217-160731~2.png

Επεξ/σία από dionysg
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Artakos είπε

Εαν εχεις αποθηκευμένα τα στοιχεια της καρτας και κανεις top up

Η εθνικη δεν σου στελνει icodes, τα στέλνει κατευθείαν

Για που λες εσύ τώρα;
Αφού δεν έχει revolut, που να τα έχει αποθηκευμένα τα στοιχεία.
Άλλος έκανε το top up που για την πρώτη φορά λογικά πρέπει να του ζήτησε και ταχυδρομικό κώδικα.

Η εθνική για συναλλαγές με κάρτα online ζητάει κωδικό με sms ή email ακόμα και για 10€.
Για την πειραιώς δεν ξέρω αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση να περνάει έτσι μια συναλλαγή 550€.

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.
Μόλις τώρα, grinder_ είπε

Για που λες εσύ τώρα;
Αφού δεν έχει revolut, που να τα έχει αποθηκευμένα τα στοιχεία.
Άλλος έκανε το top up που για την πρώτη φορά λογικά πρέπει να του ζήτησε και ταχυδρομικό κώδικα.

Η εθνική για συναλλαγές με κάρτα online ζητάει κωδικό με sms ή email ακόμα και για 10€.
Για την πειραιώς δεν ξέρω αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση να περνάει έτσι μια συναλλαγή 550€.

Σε κάποιες περιπτώσεις που κάνεις topup σε υπηρεσίες σαν τη revolut (π.χ. icard) συγκεκριμένες τράπεζες μπορεί να ζητάνε επιβεβαίωση με sms Και άλλες να μη ζητάνε...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Σε κάποιες περιπτώσεις που κάνεις topup σε υπηρεσίες σαν τη revolut (π.χ. icard) συγκεκριμένες τράπεζες μπορεί να ζητάνε επιβεβαίωση με sms Και άλλες να μη ζητάνε...

Ισχύει. Αλλά όχι για την πρώτη φορά της καρτας

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ισχύει. Αλλά όχι για την πρώτη φορά της καρτας

Στην Πειραιώς δε ζητά επιβεβαίωση με sms ούτε την πρώτη φορά. Τουλάχιστον δε ζήτησε σε μένα...Μιλώ για τη Revolut τώρα

Δημοσ.

Ααα δεν παμε καλά...

Εκανα top up με την καρτα της γυναικας μου με καρτα Πειραιώς και δεν της έστειλε sms  η icode

Εβαλα δηλ χρηματα απο ξενη καρτα με αλλο αριθμο

Δημοσ.

Δηλ εαν χασεις την καρτα σου και την βρει καποιος με revolut

μπορει να σου παρει χρηματα και ουτε icode ουτε τπτ χρειάζεται... μια χαρα κενο ασφαλειας λεω εγω

3 λεπτά πριν, dionysg είπε

CVV δεν ζητησε? 

Ζητησε και τι με αυτο,την βρηκε κατω στον δρόμο και το εβαλε πχ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως μπορει και να ψωνίσει μεχρι 25 Ε χωρις pin. 24χ25Ε = 600 το ημερησιο οριο

Επεξ/σία από dionysg
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Lol.
Ούτε σου ζήτησε ταχυδρομικό κωδικό η revolut όταν πρόσθεσες την κάρτα;

Τπτ,προσθηκη καρτας και ηταν ετοιμη...

Μόλις τώρα, dionysg είπε

Οπως μπορει και να ψωνίσει μεχρι 25 Ε χωρις pin. 

Η αληθεια ειναι οτι μετεφερα 10€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ασφαλεια ειναι το cvv. Δοκιμασα μια φορα με λαθος cvv και δεν περασε, γιατι ειχα διαβάσει για καποια αλλη (νομιζω monese μπορει να κανω και λαθος) περνουσε ακομα και με λαθος cvv. Οποτε ναι αν χασεις την καρτα και εχει revolut θα εχεις πρόβλημα, οπως θα συμβει αν εχει ποδια και ορεξη να γυρισει σε 24 μαγαζια να κανει μικρο αγορες

Edit: Εδω λεει 150ε οριο για ανεπαφες. Δεν ξερω τι ισχυει ανα τραπεζα

Επεξ/σία από dionysg
Δημοσ.

Πολύ περίεργο.
Θυμάμαι παλαιότερα όταν πρόσθεσα κάρτες η revolut, την πρώτη φορά μου ζήτησε να γράψω την πλήρη διεύθυνση είτε τον ταχυδρομικό κώδικα που είναι δηλωμένη η κάρτα που έκανα top up.

Πάντως η πειραιώς είναι απαράδεκτη που άφησε να περάσει έτσι συναλλαγή 550€ online με κάρτα.
Και γενικά από το καλοκαίρι και μετά οι περισσότερες κάρτες θέλουν επιβεβαίωση με sms ακόμα και σε λογαριασμούς δεκο ενώ παλιότερα όχι.
Είναι πρότυπα ασφαλείας που έχουν υιοθετήσει οι mastercard και visa.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...