Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αν το θες για τέτοιες δουλειές το κάνεις και με την virtual.Που μπορείς να την περάσεις και στα  google/apple  pay,δεν είναι απαραίτητη η φυσική κάρτα.

Ναι μόνο εικονική θα κάνω τσάμπα θα την πάρω την χρεωστική εφόσον κάνουν ίδια δουλειά για αυτό που τη θέλω. Gpay και nfc θα εκτελέσουν χρέη χρεωστικής με το κινητό. Θα γράψω όταν λυθεί το θέμα ελπίζω μέσα στη μέρα. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

χωρίς να είμαι σίγουρος, ΙΣΩΣ να μην μπορείς να πληρώσεις την κοσμοτε μέσω ρεβολουτ, μπορεί να δέχεται μόνο ελληνική κάρτα. Ας το επιβεβαιώσει ή το διαψεύσει κάποιος. 

Κανονικά πληρώνεις, το έχω κάνει άπειρες φορές.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέλω να στείλω έμβασμα σε τράπεζα της Γερμανίας για αγορά προϊόντος...Μπορώ να στείλω στην revolut και απο εκεί μεταφορά στην Γερμανία, χωρίς να χρεωθώ προμήθεια ;;  Δεν ξέρω αν γίνεται και με την Εθνική τράπεζα..

Επεξ/σία από giorgos_76
Δημοσ.

Στην εφαρμογη τξς Revolut στο κινητό, στην καρτέλα Λογαριασμοί και επιλογη Μεταφορά, εχει προστεθει και η ενότητα Κάρτες, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Γραφει οτι μπορειτε να προσθεσετε καρτες απο τις αναγραφομενες χωρες, μεταξυ αυτών γραφει και την Ελλαδα

Δοκιμασα να προσθεσω, αλλα δεν δεχεται καμια

Το εχει προσπαθησει καποιος αλλος;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alfeios είπε

Στην εφαρμογη τξς Revolut στο κινητό, στην καρτέλα Λογαριασμοί και επιλογη Μεταφορά, εχει προστεθει και η ενότητα Κάρτες, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Γραφει οτι μπορειτε να προσθεσετε καρτες απο τις αναγραφομενες χωρες, μεταξυ αυτών γραφει και την Ελλαδα

Δοκιμασα να προσθεσω, αλλα δεν δεχεται καμια

Το εχει προσπαθησει καποιος αλλος;

Σε εμένα δεν έχει Ελλάδα πάντως.Σε άλλο θέμα έχει γραφτεί πως έστειλαν λεφτά με μια ελάχιστη χρέωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε εμένα δεν έχει Ελλάδα πάντως.Σε άλλο θέμα έχει γραφτεί πως έστειλαν λεφτά με μια ελάχιστη χρέωση.

Στην εκδοση 8.65 beta-204 έχει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alfeios είπε

Στην εκδοση 8.65 beta-204 έχει

Την έβγαλα την beta μετά τα τελευταία προβλήματα που είχε πριν λίγο καιρό.Οπότε περιμένουμε να μπει  σε καποια επόμενη έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Την έβγαλα την beta μετά τα τελευταία προβλήματα που είχε πριν λίγο καιρό.Οπότε περιμένουμε να μπει  σε καποια επόμενη έκδοση.

την εχεις βγαλει UK? γιατι κ μενα δεν μου εμφανιζει ελλάδα. Την 8,65 εκδοση εχω. 

Δημοσ.

Ολα αψογα. Με αφησε σημερα εφτιαξα εικονικη καρτα την συνδεσα και με paypal κανονικα και τωρα περιμενω απο Δευτερα τη συνδεση του λογαριασμου revolut με το paypal με τις 2 μικρες χρεωσεις ωστε να στελνω κανονικα χρηματα απο paypal σε revolut και να κανω αγορες με την εικονικη. Μπηκε και gpay. 

Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 9:51 ΠΜ, Arkin είπε

Ναι εικονική μπερδεύτηκα. Άψογα θα ξανά δοκιμάσω αργότερα. Στο checkout με βγάζει δωρεάν παράδοση για την φυσική αλλά εδώ και 2 ώρες βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Θέλω να στέλνω χρήματα από το paypal στο λογαριασμό της revolut και από εκεί πληρωμή λογαριασμών πχ cosmote που δεν έχει paypal. 

Παρεμπιπτόντως, η cosmote δέχεται πληρωμές με paypal εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά μόνο για ανανέωση καρτοκινητού/καρτοσυμβολαίου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikos032 είπε

Παρεμπιπτόντως, η cosmote δέχεται πληρωμές με paypal εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά μόνο για ανανέωση καρτοκινητού/καρτοσυμβολαίου.

Ναι το γνωριζω ετσι κανω ανανεωση αλλα πηγα να πληρωσω σταθερη συνδεση και δεχεται μονο καρτα οποτε η revolut θα μου λυσει τα χερια εδω. 

Δημοσ.

Τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης με τις ταυτότητες. Λαμβάνω μήνυμα πριν λίγο καιρό ότι η ταυτότητα έληξε και θα πρέπει να ανανεωθεί. Βγαίνει σήμερα η νέα ταυτότητα, τους την στέλνω 3 φορές κι όλο τρώω πόρτα. Παρόμοια εμπειρία κάποιος;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης με τις ταυτότητες. Λαμβάνω μήνυμα πριν λίγο καιρό ότι η ταυτότητα έληξε και θα πρέπει να ανανεωθεί. Βγαίνει σήμερα η νέα ταυτότητα, τους την στέλνω 3 φορές κι όλο τρώω πόρτα. Παρόμοια εμπειρία κάποιος;

Να προσεχεις τα πλαίσια στην φωτογραφια θέλει ακρίβεια, θελει να ειναι ακριβως στις γωνιτσες που εχουν ορίσει, ευθυγραμμισμένη και πολύ καθαρή , αλλιώς απορρίπτεται.

Για να μπεις στο νόημα ολη την δουλεια την κάνει αυτοματα υπολογιστή,  οποτε αν δεν βρει αυτο που θέλει εκει που θέλει τρως πόρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...