Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Έχει την υπομονή κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει πλέον με τις χρεώσεις στα διεθνή εμβάσματα;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Έχει την υπομονή κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει πλέον με τις χρεώσεις στα διεθνή εμβάσματα; Ετσι γενικώς και αορίστως; πες τι θελεις καποιος θα ξερει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πρόσεξα ότι στον συγκεντρωτικό πίνακα των συνδρομητικών πακέτων βάλανε σημείωση "discounted international transfer". Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου ότι είναι δωρεάν, μετά πήρε το μάτι μου ότι έγινε η πρώτη ανά μήνα δωρεάν, και τώρα αναφερόμαστε σε κάποια έκπτωση. Έστω ότι θέλω να στείλω λεφτά σε IBAN της Ευρώπης και εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου ένας τιμοκατάλογος; Πως υπολογίζονται;
inel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, ChownTuen είπε Πρόσεξα ότι στον συγκεντρωτικό πίνακα των συνδρομητικών πακέτων βάλανε σημείωση "discounted international transfer". Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου ότι είναι δωρεάν, μετά πήρε το μάτι μου ότι έγινε η πρώτη ανά μήνα δωρεάν, και τώρα αναφερόμαστε σε κάποια έκπτωση. Έστω ότι θέλω να στείλω λεφτά σε IBAN της Ευρώπης και εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου ένας τιμοκατάλογος; Πως υπολογίζονται; https://letmegooglethat.com/?q=Revolut+personal+fees
stefanidisg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Προστασία αγορών έχει; Αν κάτι δεν έρθει έχεις προστασία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά;
bjj-p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Απο Οκτωβρη μειωνει τις προμηθειες στα crypto απο 2.5% σε 1.99% ή 0.99€ οποιο απο τα δυο ειναι υψηλοτερο. απο ψαξιμο βρηκα και τον broker που συνεργαζεται για τα cryptos. Paxos 2
prometheas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 9:00 ΜΜ, stefanidisg είπε Προστασία αγορών έχει; Αν κάτι δεν έρθει έχεις προστασία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά; Μονο στα πακέτα με μηνιαία συνδρομή https://www.revolut.com/our-pricing-plans/
zoranb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρω θα φάω βρισίδι τώρα, αλλά... δεν μπορώ να βρω έναν χρήστη για να του στείλω χρήματα τα οποία έχω στο account μου. Έχω το όνομά του αλλά και το link του... τί κάνω λάθος δεν ξέρω!!!
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 9:00 ΜΜ, stefanidisg είπε Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά; Εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό μετατροπής.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Ξέρω θα φάω βρισίδι τώρα, αλλά... δεν μπορώ να βρω έναν χρήστη για να του στείλω χρήματα τα οποία έχω στο account μου. Έχω το όνομά του αλλά και το link του... τί κάνω λάθος δεν ξέρω!!! αφου έχεις το λινκ πως δεν μπορείς να τον βρεις;
zoranb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Tο link μου δίνει τη δυνατότητα μόνο να του περάσω χρήματα με κάρτα. Εγώ θέλω να του περάσω χρήματα από αυτά που έχω στο account μου. Axx κάνει search του user μόνο από το app του κινητού, εγώ προσπαθούσα από τον υπολογιστή! 😐 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από zoranb 1
stefanidisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό μετατροπής. Η αγορά ήταν 120λεβ μου έκανε η ρεβολυτ μετατροπή χωρίς τίποτα έξτρα , και η μετατροπή ήταν με καλή ισοτιμία πιο καλά και από xe . Ήταν καθημερινή μέρα η αγορά. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από stefanidisg
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Η αγορά ήταν 120λεβ μου έκανε η ρεβολυτ μετατροπή χωρίς τίποτα έξτρα , και η μετατροπή ήταν με καλή ισοτιμία πιο καλά και από xe . Ήταν καθημερινή μέρα η αγορά. Για αυτό έγραψα ότι εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό.
Nikossssssssssss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ακόμη χαίρομαι που δεν χρειάζεται να βάλεις ΑΦΜ ώστε να μην φαίνονται οι κινήσεις 😁😁
anna181292 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 26/5/2022 στις 8:30 ΠΜ, NIKSKE είπε Τελικά με δυο λόγια ρε παιδιά, τα χρήματα που έχουμε στη ρεβο, θα "φαίνονται" στη φορολογική; Και αν ναι από πότε; Επειδή ασχολούμαι με crypto, δεν θέλω τα κέρδη να φαίνονται... Αν είναι έτσι, να πάμε σε καμία wise, binance? καλησπέρα!είχες κάποια απάντηση σε αυτό? εγώ θέλω να δέχομαι πληρωμές από εξωτερικό στην ρεβο και δεν ξέρω αν θα φαίνονται στην εφορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα