Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμαρτια να μπαινει στην ιδια προταση εθνικη τραπεζα με revolut. Η εθνικη ειναι σκουπιδοτραπεζα με τεραστιες προμηθειες χρεωνουν οι απατεωνες μεχρι και 6 ευρω την καρτα η οποια κραταει 2-3 χρονια μονο της revolut κραταει 5-6 και ηρθε απο Λιθουανια χωρις χρεωση δεν πληρωσα τιποτα. Κανεις εικονικες στην revolut σε μισο λεπτο και τις φορτωνεις οποτε θες οσο θες στην εθνικη καθε γεμισμα θελουν προμηθεια. Μην πουμε για ισοτιμιες και ενα σωρο αλλα καραγκιοζιλικια δεν υπαρχει πιο ξεφτιλισμενη τραπεζα. Κρατανε καθε μηνα ενα σωρο για οψεως λογαριασμο και δεν προσφερουν απολυτως τιποτα. Σε πειραιως οψεως δεν κρατανε τιποτα. Σε 5 εμβασματα των 14 ευρω με χρεωσαν 3 ευρω για καθε εμβασμα που ελαβα. Μακρια οσο γινεται με τους απατεωνες. 

• Like 2
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε 5 εμβασματα των 14 ευρω με χρεωσαν 3 ευρω για καθε εμβασμα που ελαβα. Μακρια οσο γινεται με τους απατεωνες. 

Από τι ποσό και πάνω έχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος η Εθνική;

Η Eurobank  χρεώνει για εισερχόμενα από 20€ και πάνω. Η Alpha Bank για εισερχόμενα από 5€ και πάνω.

Είχα την εντύπωση ότι η Εθνική χρεώνει από 15€ και πάνω. Αλλά εσύ μιλάς για 14€

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfeios είπε

Από τι ποσό και πάνω έχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος η Εθνική;

Η Eurobank  χρεώνει για εισερχόμενα από 20€ και πάνω. Η Alpha Bank για εισερχόμενα από 5€ και πάνω.

Είχα την εντύπωση ότι η Εθνική χρεώνει από 15€ και πάνω. Αλλά εσύ μιλάς για 14€

Με συγχωρεις γραψε λαθος δεν ηταν 14 ηταν 16 ευρω. 5 εμβασματα των 16 με κρατησαν 15 ευρω. Μεχρι 15 ειναι δωρεαν στην εθνικη ναι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Πριν κανενα μήνα πήγα Ουγγαρία. Ο μούσχαρος ο ξενοδόχος δεν περίμενε καν να αφήσουμε τα πράγματα στο δωμάτιο και να πληρώσουμε, ήθελε εκείνει την στιγμή. Όπως ήμασταν από το ταξίδι του δίνω την κάρτα της Εθνικής. Πλήρωσα ~15 ευρώ έξτρα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. 

(Ασχετο με το θεμα, αλλα η πληρωμη πριν μπεις στο δωματιο, ειναι συνηθης πρακτικη σε πολλα ξενοδοχεια.

Στην Ασια, σε Βιετναμ, Μαλαισια, Ταυλανδη, ειναι κανονας σε ολα τα ξενοδοχεια ανεξαιρετως.

Υποθετω σε πολλες αλλες χωρες. Το σημειωνω για να μαθαινουμε να προσαρμοζομαστε στους κανονες των χωρων που επισκεπτομεθα, ειναι αλλωστε η πολιτικη τους που αποδεχομεθα κανοντας κρατηση).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ενας φιλος που ασχολειται ειπε οτι απο δεκεμβρη μπαινει στη ρεβολουτ εδω ελλαδα η εθνικη για να κανει κατασχεσεις υπερ του δημοσιου για οποιους χρωστουν εχετε ακουσει κατι ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε

ενας φιλος που ασχολειται ειπε οτι απο δεκεμβρη μπαινει στη ρεβολουτ εδω ελλαδα η εθνικη για να κανει κατασχεσεις υπερ του δημοσιου για οποιους χρωστουν εχετε ακουσει κατι ?

καλό θα ήταν να γίνει αυτό αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε

Τι δουλειά έχει η εθνική να κάνει κατασχέσεις υπερ δημοσίου απο αλλοδαπές κάρτες;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε

Η ρεβολουτ είναι στη Λιθουανία για εμάς της Ε.Ε. 

εμένα μου κάνει για..

Spoiler

og-image.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πάει κάποιος εξωτερικό κ στην κάρτα του έχει ορίσει να λειτουργεί το geolocation για λόγους ασφαλείας στις αγορές… τί γίνεται;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όταν πάει κάποιος εξωτερικό κ στην κάρτα του έχει ορίσει να λειτουργεί το geolocation για λόγους ασφαλείας στις αγορές… τί γίνεται;

Τι να γίνεται;Πάει παρέα με το κινητό.Oπου θα είναι το κινητό θα είναι και η κάρτα.

Αν έχεις πρόβλημα βγάλτο το geolocation.

Εγω που τις έχω αφήσει Ελλάδα τις revolut καρτες το έχω βγάλει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Θα έχω άλλη sim κάρτα εκεί… δεν θα είναι πρόβλημα λες;

Tι σχέση έχει η sim?

Αφου ζορίζεσαι τόσο αφαίρεσε την επιλογή για το  geolocation.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Tι σχέση έχει η sim?

Αφου ζορίζεσαι τόσο αφαίρεσε την επιλογή για το  geolocation.

Mάλλον άκυρο,μπορεί να έχει σχέση η σιμ γιατί μπορει να χρειαστεί σμς κλπ και να μην μπορείς  να τα λάβεις.Δεν έχεις κινητό με 2 sims?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με άλλη sim πως θα λαμβάνω OTP μνμτα; Θα έρχονται στο viber?

Επίσης αν χρειαστεί να με καλέσουν;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Με άλλη sim πως θα λαμβάνω OTP μνμτα; Θα έρχονται στο viber?

Δεν θυμάμαι να μου έχει ζητήσει ΟΤΡ πάντως τόσο χρόνια που την έχω.Απο την εφαρμογή έχει ζητήσει επιβεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...