Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, therock είπε

Επίσης να ρωτήσω αν έκανα κάποιο πλάνο και παρειγελνα την μέταλ και μετά το ακυρωνα, θα μαι άφηναν να κρατήσω την μέταλ καρντ που είναι και πιο μουρικη στο στάνταρντ πλάνο τους

Αν διαβάσεις τους όρους θα το βρεις.

Η μουρη πλέον με το gpay κλπ δεν υπάρχει.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/12/2022 στις 7:04 ΜΜ, popopo είπε

Για ταξίδι στην Αμερική τη συμφέρει; Μετατροπή από την εφαρμογή του υπολοίπου από € σε $ και αγορές με την κάρτα ή αφήνω το ποσό σε € και αγοράζω με κάρτα (με μετατροπή σε $ σε κάθε συναλλαγή; ).

Επίσης, βλέπω ενδιαφέρουσα την ταξιδιωτική ασφάλιση αν αναβαθμίσω τη συνδρομή σε premium. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω ή στέλνουν νέα αν αναβαθμιστώ; Μάλλον δεν θα προλάβω να παραλάβω νέα.

Τέλος, εάν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, αξίζει η ταξιδιωτική της revolut σε σχέση με το να κάνω μόνος μου ταξιδιωτική σε κάποια εταιρεία (πχ mondial). Από πλευράς κόστους δε με απασχολεί. Είναι παρόμοιο (12 μήνες premium vs αυτόνομη ασφάλιση για τη δάρκεια του ταξιδιού που με ενδιαφέρει). Με ενδιαφέρει μόνο ποιός τρόπος δίνει περισσότερη  εξασφάλιση.

Δες καλύτερα στο blog των χρηστών της Revolut ή ψάξε ανάλογα θεματα στο net. Ελάχιστοι insomnia users πρέπει να εχουν χρησιμοποιήσει ανάλογες υπηρεσίες απο Revo 

https://community.revolut.com/

Υποψιν οτι ειδικά το  κόστος ιατρικής περίθαλψης ειναι πολύ υψηλό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οποιο πακέτο και αν επιλέξεις βεβαιώσου οτι σε καλύπτει εκεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut;

Δεν γίνεται με την εφαρμογή Revolut 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tarantules είπε

Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut

Που το διάβασες δηλαδή;

Με μια ματιά που έριξα, δεν είδα κάτι σχετικό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Doubt είπε

Που το διάβασες δηλαδή;

Με μια ματιά που έριξα, δεν είδα κάτι σχετικό.

νομίζω σε κάτι σχόλια στο reddit αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Δηλαδή δεν γίνεται ε; Το θέμα είναι οτι έχω εδώ και χρόνια ένα ψεύτικο account gmail ίσα για να μπαίνω στο play store στο κινητό.Αν το συνδέσω με την κάρτα της revolut δεν θα έχω θέμα επειδή το gmail account έχει fake στοιχεία; Αν είναι έτσι αυτό θέλω να αποφύγω.Να φτοιάξω νέο account με τα πραγματικά μου στοιχεία στη google.Δεν θέλω ειδικά η google να έχει τα στοιχεία μου.Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tarantules είπε

Αν το συνδέσω με την κάρτα της revolut δεν θα έχω θέμα επειδή το gmail account έχει fake στοιχεία;

Δοκίμασε το, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βάλε τη virtual να δεις, το ίδιο είναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δοκίμασε το, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βάλε τη virtual να δεις, το ίδιο είναι.

Δεν είναι μόνο θέμα εαν γίνεται αλλά μην έχω τίποτα θέματα με εφορίες αργότερα.Για μικροαγορές τη χρησιμοποιώ την κάρτα σε προσωπική χρήση δηλαδή αλλά μην μου πουν οτι δήλωσα ψευδη στοιχεία κλπ.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η εφορία με το Google account?

3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν είναι μόνο θέμα εαν γίνεται αλλά μην έχω τίποτα θέματα με εφορίες αργότερα.Για μικροαγορές τη χρησιμοποιώ την κάρτα σε προσωπική χρήση δηλαδή αλλά μην μου πουν οτι δήλωσα ψευδη στοιχεία κλπ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tarantules είπε

οχι,δεν γίνεται αυτό.Μονο μέσω gwallet .

56 λεπτά πριν, tarantules είπε

Φίλε μου , για ηλεκτρονικές συναλλαγές μιλάμε.Όλα από εφορία περνάνε.

Η εφορία δεν κοιτάει τον google λογαριασμό  αλλά την τράπεζα ,δηλαδή την revolut.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Εάν μπορεί κάποιος  να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω έχω revolut και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, η φίλη μου όμως που τις έφτιαξα την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το τσεκάραμε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό της ΝFC και δεν μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, οπότε παραγγείλαμε και την φυσική κάρτα. Από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς 😂,δεν της έρχεται η πρώτη κάρτα και παραγγέλνουμε δεύτερη. Ευτυχώς η δεύτερη έρχεται αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση, της βγάζει λάθος pin,κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Οπότε  έχουμε έναν λογαριασμό που έχει χρήματα και δεν μπορεί  να πληρώσει πουθενά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το θέμα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, magdapap1980 είπε

Καλημέρα σε όλους. Εάν μπορεί κάποιος  να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω έχω revolut και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, η φίλη μου όμως που τις έφτιαξα την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το τσεκάραμε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό της ΝFC και δεν μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, οπότε παραγγείλαμε και την φυσική κάρτα. Από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς 😂,δεν της έρχεται η πρώτη κάρτα και παραγγέλνουμε δεύτερη. Ευτυχώς η δεύτερη έρχεται αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση, της βγάζει λάθος pin,κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Οπότε  έχουμε έναν λογαριασμό που έχει χρήματα και δεν μπορεί  να πληρώσει πουθενά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το θέμα;

Σίγουρα πάτε να ενεργοποιήσετε  την σωστή κάρτα;Το λαθος πιν που το βγάζει;

Μιλήστε με το τσατ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, magdapap1980 είπε

Αφου η εφαρμογη της λειτουργει, πολύ ευκολα και απλα μπορει να στειλει τα χρηματα σε σενα, αν θελει. Σκοπος ομως ειναι να μπορει να λειτουργησει η καρτα. Γι αυτο το θεμα θα μιλησει μαζι τους στο chat της εφαρμογης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...