Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PETROS13 είπε

200 ευρώ είναι το ποσό.

Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι;

Όταν τα στείλεις στην τράπεζα θα σε χρεώσει. Αν τα γυρίσεις πίσω εξαρτάται από τον τρόπο που θα τα γυρίσεις.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PETROS13 είπε

καθαρά δοκιμαστικά κυρίως για να γνωρίζω χρεώσεις

Οκ τότε.

Αν τα στείλεις στην ρεβο με topup μέσω της ελληνικής κάρτας δεν έχεις έξοδα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PETROS13 είπε

200 ευρώ είναι το ποσό.

Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι;

Πες και την τράπεζα τωρα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alfeios είπε

Πες και την τράπεζα τωρα

Eurobank σε πρώτη φάση 

Εθνική σε δεύτερη φάση για το ενοίκιο 

8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Οκ τότε.

Αν τα στείλεις στην ρεβο με topup μέσω της ελληνικής κάρτας δεν έχεις έξοδα.

Ωραία, το δοκίμασα αντίστοιχα 

Η επιστροφή στην ελληνική τράπεζα θα έχει όμως όπως είπαμε παραπάνω 

Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 4:09 ΠΜ, gotthard είπε

...είδα το λογαριασμό για ανήλικο, αλλά θεωρώ δεν συμφέρει να το κάνω. 

Γιατί δε συμφέρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, πρόκειται να ταξιδέψω στην Τσεχία για τα Χριστούγεννα.                         

Έχω την εφαρμογή και την κάρτα της revolut, όμως είμαι πρωτάρης στην χρήση.  Τι πρέπει να κάνω για να πληρώσω όσο γίνεται μικρότερο ποσό στις συναλλαγές μου εκεί; 

Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω συνάλλαγμα εδώ στην Ελλάδα πριν φύγω; 

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

Καλημέρα, πρόκειται να ταξιδέψω στην Τσεχία για τα Χριστούγεννα.                         

Έχω την εφαρμογή και την κάρτα της revolut, όμως είμαι πρωτάρης στην χρήση.  Τι πρέπει να κάνω για να πληρώσω όσο γίνεται μικρότερο ποσό στις συναλλαγές μου εκεί; 

Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω συνάλλαγμα εδώ στην Ελλάδα πριν φύγω; 

Με την κάρτα που έχεις από την τράπεζά σου θα κάνεις top-up την Revolut σε ευρώ όσα λεφτά θα χρειαστείς και μετά θα πληρώνεις με τη Revolut και θα κάνει τις μετατροπές αυτόματα μόνη της με την καλύτερη ισοτιμία

• Like 1
Δημοσ.

Η καρτα ποσες μερες κανει να ερθει περιπου? Την εχω πληρωσει και εχει σταλει απο 11 Δεκεμβρη, και ελεγε εκτιμωμενη παραλαβη 21 αλλα ακομα τιποτα. Εδω ακομα και με κουριερ που ερχεται με dpd Και ups εχουν κανει 2 βδομαδες πραματα απο αγγλια, σιγα μην τηρηθει το 10 μερες με ΕΛΤΑ και ειδικα τωρα που ρχονται και γιορτες. Οποτε παμε λετε για Μεσα Γεναρη ρεαλιστικα? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, atrias είπε

Με την κάρτα που έχεις από την τράπεζά σου θα κάνεις top-up την Revolut σε ευρώ όσα λεφτά θα χρειαστείς και μετά θα πληρώνεις με τη Revolut και θα κάνει τις μετατροπές αυτόματα μόνη της με την καλύτερη ισοτιμία

ευχαριστώ για την απάντηση.

το  top-up, τι είναι; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, therock είπε

Η καρτα ποσες μερες κανει να ερθει περιπου? Την εχω πληρωσει και εχει σταλει απο 11 Δεκεμβρη, και ελεγε εκτιμωμενη παραλαβη 21 αλλα ακομα τιποτα. Εδω ακομα και με κουριερ που ερχεται με dpd Και ups εχουν κανει 2 βδομαδες πραματα απο αγγλια, σιγα μην τηρηθει το 10 μερες με ΕΛΤΑ και ειδικα τωρα που ρχονται και γιορτες. Οποτε παμε λετε για Μεσα Γεναρη ρεαλιστικα? 

Δεν τις στέλνουν απο Αγγλία πλέον,κάπου το είχα διαβάσει,αλλά απο Ελλάδα.Θα έρθει ,κάνε υπομονή.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

ευχαριστώ για την απάντηση.

το  top-up, τι είναι; 

Το να φορτώσεις λεφτά στη Revo. Δωρεάν γίνεται, μέσω της χρεωστικής σου κάρτας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το να φορτώσεις λεφτά στη Revo. Δωρεάν γίνεται, μέσω της χρεωστικής σου κάρτας

α, οκ γνωρίζω τη διαδικασία.

την ορολογία που χρησιμοποίησες δεν ήξερα. 

και πάλι ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ταξιδεύω σύντομα προς Σερβία με αυτοκίνητο και επειδή δεν θα έχω ίντερνετ με το που βγώ από Ελλάδα.

Έχω την Virtual Revolut κάρτα συνδεδεμένη στο Google Pay. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με NFC για κάποιες αγορές στο ταξίδι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου όπου θα αγοράσω SIM; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoschr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

ταξιδεύω σύντομα προς Σερβία με αυτοκίνητο και επειδή δεν θα έχω ίντερνετ με το που βγώ από Ελλάδα.

Έχω την Virtual Revolut κάρτα συνδεδεμένη στο Google Pay. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με NFC για κάποιες αγορές στο ταξίδι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου όπου θα αγοράσω SIM; 

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου ρθε επιτελους η καρτα

-Αυτο που λεει να κανω transaction με Chip and Pin, μπορω να παω και σε ενα Ελληνικο ATM και να κανω εκει καποια κινηση για να ενεργοποιηθει? ΠΧ ερωτηση υπολοιπου

-Στα setting σου λεει online transactions are high risk you can disable them blah blah. Εννοει οταν δινεις τα στοιχεια της καρτας απευθειας και οχι οταν πληρωνεις μεσω gpay? επισης δεν εχω καταλαβει η ενεργοποιηση τι σημαινει. Οτι ενεργοποιεις την προστασια για internet transactions (δηλαδη να μην γινονται πληρωμες) οι ενεργοποιεις τις ιντερνετικες πληρωμες? Αυτη τη στιγμη παντως ο διακοπτης by default ειναι στο off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...