Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, therock είπε Μου ρθε επιτελους η καρτα -Αυτο που λεει να κανω transaction με Chip and Pin, μπορω να παω και σε ενα Ελληνικο ATM και να κανω εκει καποια κινηση για να ενεργοποιηθει? ΠΧ ερωτηση υπολοιπου -Στα setting σου λεει online transactions are high risk you can disable them blah blah. Εννοει οταν δινεις τα στοιχεια της καρτας απευθειας και οχι οταν πληρωνεις μεσω gpay? επισης δεν εχω καταλαβει η ενεργοποιηση τι σημαινει. Οτι ενεργοποιεις την προστασια για internet transactions (δηλαδη να μην γινονται πληρωμες) οι ενεργοποιεις τις ιντερνετικες πληρωμες? Αυτη τη στιγμη παντως ο διακοπτης by default ειναι στο off - Nα αγοράσεις κάτι. -αν θες να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές,να βάζεις τα στοιχεία της κάρτας στο Αμαζον πχ ,οι gpay δεν είναι τέτοιες,στο λεει.Σου λεει επίσης you can switch the off for extra security.Aρα να τις βάλεις στο off για να μην επιτρέπονται οι online συναλλαγές. Που να δεις πριν μερικά χρόνια πόσο μπερδεμένους ειχε τους διακόπτες.
sotsp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 19/12/2022 στις 9:11 ΜΜ, sotsp είπε Καλησπερα, είμαι παλιός χρήστης της revolut αλλά τα τελευταία 4 χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Αποφάσισα λοιπόν εχθές να την τσεκάρω. Κατέβασα την εφαρμογή και αφού συνδέθηκα με τον λογαριασμό μου, μου βγάζει ενημέρωση ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθει πριν ένα μήνα. Υπάρχει τρόπος να τον ενεργοποιήσω και πάλι; προέκυψε ένα ταξίδι σε τρίτη χώρα και θα ήθελα να την χρησιμοποιησω Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
kostakiss Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, sotsp said: Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; μονο με το τσατ μπορεις να το διευθετησεις αυτο πιστευω
therock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πηγα σε Ελληνικο ATM και εκανα ερωτηση υπολοιπου στην καρτα βαζωντας το PIN. Ακομα ομως μου βγαζει το warning στην εφαρμογη οτι chin and pin verification is required. Εδω σε ερωτημα που εγινε στην σελδια τους αναφερει πως οποιοδηποτε transcation με pin verficiation (εξου και η ερωτηση υπολοιπου) ειναι ικανο για να βγαλει το warning https://community.revolut.com/t/full-activation-required-no-idea-what-this-means/146582/10
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, therock είπε Πηγα σε Ελληνικο ATM και εκανα ερωτηση υπολοιπου στην καρτα βαζωντας το PIN. Ακομα ομως μου βγαζει το warning στην εφαρμογη οτι chin and pin verification is required. Εδω σε ερωτημα που εγινε στην σελδια τους αναφερει πως οποιοδηποτε transcation με pin verficiation (εξου και η ερωτηση υπολοιπου) ειναι ικανο για να βγαλει το warning https://community.revolut.com/t/full-activation-required-no-idea-what-this-means/146582/10 Αγόρασε κάτι με chip & pin.Το έγραψα και πιο πάνω. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Ukforthemoment 2
lambros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλή χρονιά με υγεία να έρθει. Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut??
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, lambros είπε Καλή χρονιά με υγεία να έρθει. Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut?? Aν το έκανες ως εμβασμα .........
Doubt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, lambros είπε μέσω χρέωση alpha bank Χρεωστική κάρτα εννοείς;
lambros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Χρεωστική κάρτα εννοείς; Συγνώμη ναι χρεωστική alpha bank
Doubt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, lambros είπε Συγνώμη ναι χρεωστική alpha bank Δεν υπάρχει χρέωση.
stefanidisg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, lambros είπε Καλή χρονιά με υγεία να έρθει. Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut?? Κάνε top up μέσω google pay και από πίσω οποία κάρτα θέλεις , δεν υπάρχει χρέωση
thanosgk13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε, θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει στο αφορολόγητο η revolut σε ελληνική τράπεζα (Εθνική) ή όχι; Έκανα ένα ταξίδι κεντρική Ευρώπη πρόσφατα και έφτιαξα revolut για τις εκεί πληρωμές, ενώ μου τις δείχνει ως χρεώσεις στον λογαριασμό μου (στο app της εθνικής) στο αφορολόγητο δεν εμφανίζονται όπως τις paypal για παράδειγμα. Ο λογαριασμός δεν μου έχει ζητήσει αφμ ή κάποια άλλα φορολογικά στοιχεία όταν το έφτιαξα, μόνο κινητό και email.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, thanosgk13 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε, θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει στο αφορολόγητο η revolut σε ελληνική τράπεζα (Εθνική) ή όχι; Έκανα ένα ταξίδι κεντρική Ευρώπη πρόσφατα και έφτιαξα revolut για τις εκεί πληρωμές, ενώ μου τις δείχνει ως χρεώσεις στον λογαριασμό μου (στο app της εθνικής) στο αφορολόγητο δεν εμφανίζονται όπως τις paypal για παράδειγμα. Ο λογαριασμός δεν μου έχει ζητήσει αφμ ή κάποια άλλα φορολογικά στοιχεία όταν το έφτιαξα, μόνο κινητό και email. Οχι δεν μετράει,θα πρέπει να τα καταχωρήσεις μονος σου στην δήλωση σου. 1
therock Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στο basic έχεις κάποιο προνόμιο τύπου Cashback η πρέπει να αγοράσεις κάποιο plan Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα. Αφενός όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι ψάχνω στον φθηνότερο έμπορο από σκρουτζ και δε πάω ανά κατάστημα. Έπειτα φαντάζομαι η Revolut θα σου δίνει επιλογές για Αγγλικά μαγαζιά η μεγάλες διεθνείς αλυσίδες. Όπως και να χει θέλω κάτι που να ανταμοιβή καταναλωτικές συνήθειες, και όχι σαν την alpha Bonus που συνήθως δίνει 1 πόντο στο ευρώ και θες 5000 πόντους για μια πενιχρή έκπτωση των 10 ευρώ... Οπότε με συμφέρει κάτι από Revolut?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, therock είπε Στο basic έχεις κάποιο προνόμιο τύπου Cashback η πρέπει να αγοράσεις κάποιο plan Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα. Αφενός όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι ψάχνω στον φθηνότερο έμπορο από σκρουτζ και δε πάω ανά κατάστημα. Έπειτα φαντάζομαι η Revolut θα σου δίνει επιλογές για Αγγλικά μαγαζιά η μεγάλες διεθνείς αλυσίδες. Όπως και να χει θέλω κάτι που να ανταμοιβή καταναλωτικές συνήθειες, και όχι σαν την alpha Bonus που συνήθως δίνει 1 πόντο στο ευρώ και θες 5000 πόντους για μια πενιχρή έκπτωση των 10 ευρώ... Οπότε με συμφέρει κάτι από Revolut? Οχι δεν έχει στο δωρεάν.Οχι δεν σου δίνει για Αγγλικά καταστήματα γιατί δεν είναι αγγλική. Για αυτό που κοιτάς δεν νομίζω να σε συμφέρει,αλλά περίμενε να πουν και άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα