Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, therock είπε

Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα.

Payzy by cosmote 1% παντού.

• Like 1
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 10:18 ΠΜ, Yannos69 είπε

Θα ταξιδέψω στην Καμπότζη για ένα μεγάλο διάστημα και σκέφτομαι να ανοίξω ένα λογαριασμό στη revolut. Το νόμισμα της Καμπότζης είναι το ρίαλ (KHR) το οποίο κοίταξα δεν υπάρχει στον κατάλογο ανταλλαγής νομισμάτων της revolut.  Χρησιμοποιουν όμως και το δολάριο ως παράλληλο νόμισμα,  οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου σε USD. Γνωριζει κάποιος αν η revolut κάρτα είναι αποδεκτή και στην Καμπότζη; 

Καλησπέρα! μήπως να ρωτήσεις καλύτερα στην εξυπηρέτηση της ρεβολουτ για αυτό? αν δεν υπάρχει κάποιος που να έχει πάει όντως Καμπότζη και να ξέρει όλοι οι υπόλοιποι δεν θα σου πούμε κάτι απόλυτα σωστό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Payzy by cosmote 1% παντού.

Δεν είναι καλό αλλά δεν είναι και τρομερό. 1 ευρώ στο κατοσταρικο και 10 στο χιλιαρικο. Σε σχέση με άλφα που σου δίνει στο πεντοχιλιαρικο θεωρητικά. Θεωρητικά επειδή κάποια καταστήματα σου διπλασιάζουν-τετραπαλασιαζοτν τους πόντους κτλ, αλλά οκ στη payzy ξέρεις ότι 1000 ευρώ μείον δεκα έκπτωση..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, therock είπε

Στο basic έχεις κάποιο προνόμιο τύπου Cashback η πρέπει να αγοράσεις κάποιο plan

Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα. Αφενός όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι ψάχνω στον φθηνότερο έμπορο από σκρουτζ και δε πάω ανά κατάστημα. Έπειτα φαντάζομαι η Revolut θα σου δίνει επιλογές για Αγγλικά μαγαζιά η μεγάλες διεθνείς αλυσίδες.

Όπως και να χει θέλω κάτι που να ανταμοιβή καταναλωτικές συνήθειες, και όχι σαν την alpha Bonus που συνήθως δίνει 1 πόντο στο ευρώ και θες 5000 πόντους για μια πενιχρή έκπτωση των 10 ευρώ...

Οπότε με συμφέρει κάτι από Revolut?

Δεν έχει καμία αξιόλογη επιστροφή, σε metal δίνει 0.1% για αγορές από Ευρώπη και 1% για αγορές εκτός Ευρώπης 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, therock είπε

Δεν είναι καλό αλλά δεν είναι και τρομερό. 1 ευρώ στο κατοσταρικο και 10 στο χιλιαρικο. Σε σχέση με άλφα που σου δίνει στο πεντοχιλιαρικο θεωρητικά. Θεωρητικά επειδή κάποια καταστήματα σου διπλασιάζουν-τετραπαλασιαζοτν τους πόντους κτλ, αλλά οκ στη payzy ξέρεις ότι 1000 ευρώ μείον δεκα έκπτωση..

Δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο ετσι και αλλιως, το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα πριν μηνα-διμηνο.

(Υπαρχουν μεμονωμενες μεγαλυτερες επιστροφες συγκεκριμενων καρτων τραπεζων για συγκεκριμενα μαγαζια/εξαργυρωση που εχουν ομως και ετησια συνδρομη πχ shell, zara κλπ και χανεις κομματι κερδους των επιστροφων). 

Δημοσ.

Αν στειλω λεφτα μεσα IBAN σε καποιον με Revolut, χρεωνομαι εξερχομενο εμβασμα? Η εστω αν βαλω οτι τον βαρυνουν εξολοκληρου, θα του κρατησει κατι το Revolut.

Με ενδιαφερει να ξερω τοσο για μενα για να φορτιζω το λογαριασμο μου, οσο και αν θελω να στειλω σε καποιον αλλο απο Ελληνικη Τραπεζα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, therock είπε

Αν στειλω λεφτα μεσα IBAN σε καποιον με Revolut, χρεωνομαι εξερχομενο εμβασμα? Η εστω αν βαλω οτι τον βαρυνουν εξολοκληρου, θα του κρατησει κατι το Revolut.

Με ενδιαφερει να ξερω τοσο για μενα για να φορτιζω το λογαριασμο μου, οσο και αν θελω να στειλω σε καποιον αλλο απο Ελληνικη Τραπεζα

Χρεώνεσαι εξερχόμενο εμβασμα

Για δικό σου λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Για ξένο λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα στη δική σου Revolut και απο εκει τα στελνεις στον λογαριασμό του αλλου επήσεις ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, alfeios είπε

Χρεώνεσαι εξερχόμενο εμβασμα

Για δικό σου λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Για ξένο λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα στη δική σου Revolut και απο εκει τα στελνεις στον λογαριασμό του αλλου επήσεις ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Πριν κάνα μηνα που έστειλα χρήματα από revolut σε λογαριασμό alpha κράτησε κανονικά (η alpha) 3 ευρώ από το ποσόν που έστειλα , έκανα κάτι λάθος?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Luciferia είπε

Πριν κάνα μηνα που έστειλα χρήματα από revolut σε λογαριασμό alpha κράτησε κανονικά (η alpha) 3 ευρώ από το ποσόν που έστειλα , έκανα κάτι λάθος?

Έστειλες πόσο μεγαλύτερο από 5€

Δημοσ.

Ναι ,οπότε συνεχίζουμε να σπάμε το ποσό σε 5ευρα? δεν το λες και βολικό πάντως.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι από πχ Ολλανδική τράπεζα σε revolut και τούμπαλιν ,δεν υπάρχει καμία χρέωση ,ούτε σεντ μόνο οι ελληνικές χρεώνουν έτσι ήθελα να'ξερα? ακόμη και το Iris πλέον δεν είναι δωρεάν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Luciferia είπε

Ναι ,οπότε συνεχίζουμε να σπάμε το ποσό σε 5ευρα? δεν το λες και βολικό πάντως.

Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank ναι

Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα

Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα

Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, alfeios είπε

Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank σε 5ευρα 

Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα

Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα

Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα

Όταν στέλνουμε στην Attica σε 20ευρα επίσης. 

Επεξ/σία από andreasomagiras
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η κάρτα έρχεται με ΕΛΤΑ ή κουριερ; Είμαι στην τρίτη εβδομάδα που περιμένω, αλλά λόγω εορτών το άφησα. Δεύτερη ερώτηση για την ίδια την κάρτα. Εφόσον την έχουμε στο εξωτερικό μαζί μας, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε κινητό και να υπάρχει ίντερνετ; το ρωτάω γιατί έχω σκοπό να την δώσω στην μικρή για την 5ημερη εκδρομή. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gotthard είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η κάρτα έρχεται με ΕΛΤΑ ή κουριερ; Είμαι στην τρίτη εβδομάδα που περιμένω, αλλά λόγω εορτών το άφησα. Δεύτερη ερώτηση για την ίδια την κάρτα. Εφόσον την έχουμε στο εξωτερικό μαζί μας, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε κινητό και να υπάρχει ίντερνετ; το ρωτάω γιατί έχω σκοπό να την δώσω στην μικρή για την 5ημερη εκδρομή. 

Ελτά.Περίμενε και θα έρθει.

Πρέπει να βγάλεις την σύνδεση μέσω gps ,είναι στις ρυθμίσεις της καρτας.Αλλιώς θα μπλοκάρει την κάρτα αν δεν είναι και το κινητό μαζί.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...