Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από χθες προσπαθώ να κάνω top-up μέσω google pay από debit της eurobank και μου βγάζει "Η φόρτιση απέτυχε. Η τράπεζα σας δεν θα επιτρέψει την προσθήκη κεφαλαίων από αυτήν την κράτα."

Προχθές δούλευε κανονικά.

Γνωρίζει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό και πως επιλύνεται; 

Μιλάμε για ελάχιστα ποσά, 10€.

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay??

Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου

Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay??

Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα

Nαι σε ολα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπάθησα πριν λίγο να προσθέσω χρήματα μέσω των αποθηκευμένων καρτών στη revo αλλά δεν είναι δυνατόν. Μου εμφανίζει μόνο την επιλογή προσθήκης μέσω ideal. Exει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Καλησπέρα. Προσπάθησα πριν λίγο να προσθέσω χρήματα μέσω των αποθηκευμένων καρτών στη revo αλλά δεν είναι δυνατόν. Μου εμφανίζει μόνο την επιλογή προσθήκης μέσω ideal. Exει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Χτες έκανα μεταφορά 200€ από κάρτα Εθνικής χωρίς πρόβλημα.

Διέγραψε τις αποθηκευμένες κάρτες,  και δοκίμασε να προσθέσεις μόνο αυτή που θες να μεταφέρεις χρήματα, μήπως είναι κάποιο κόλλημα της εφαρμογής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Βαλε gpay

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να βάλω κάρτα δικιά μου στο google wallet αλλουνού (του παιδιού μου) 

Δεν τσεκάρει η google ότι το όνομα της κάρτας δεν είναι το ίδιο με το όνομα του account;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, lambros said:

Δηλαδή μπορώ να βάλω κάρτα δικιά μου στο google wallet αλλουνού (του παιδιού μου) 

Δεν τσεκάρει η google ότι το όνομα της κάρτας δεν είναι το ίδιο με το όνομα του account;;;

δεν εχεις πρόβλημα

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lambros είπε

Ναι μπορεις και σε 10gpay η google δεν είναι χωροφύλακας, μια εφαρμογη σου παρέχει για να κανεις συνναλαγες απο το κινητό σου και δεν ευθύνεται για το οτιδήποτε συμβεί 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, lambros είπε

Άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα, το έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια με extra κάρτα  revolut με τον ίδιο λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...