Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, ppetr είπε Που κολλαει το GPay? Top up με καρτα θα κανεις Και με gpay φορτώνεις χρήματα. 4 λεπτά πριν, Fu Manchu είπε Νομίζω κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει χρέωση μέσω Gpay/Apple pay. Top up εννοείς συνδεση της κάρτας στην Revolut και απο κεί να γεμίσεις σωστά; Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Καμια ιδέα για τα υπόλοιπα ερωτήματα; 2 οχι μέχρι τα 1000€ 3 αν πιστευεις ότι έχεις πετύχει καλή ισοτιμία αλλαξέ τα όλα. 5 η ανάληψη στην Ελλάδα έχει πάντα χρέωση απο το ΑΤΜ,οχι απο την ρεβολουτ..Δεν παίζει ρόλο η μέρα,το ΣουΚου παίζει ρόλο στην ισοτιμία .
Panoskoopa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Ξέρετε πόσες εικονικές κάρτες στο σύνολο είναι το όριο ??
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 54 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε Ξέρετε πόσες εικονικές κάρτες στο σύνολο είναι το όριο ?? Θες πολλές? Πχ εγώ έχω ήδη 5 και δέχεται κι άλλη όπως βλέπω...
Panoskoopa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, kormos είπε Θες πολλές? Πχ εγώ έχω ήδη 5 και δέχεται κι άλλη όπως βλέπω... Φυσικά ... ( Ο καθένας έχει το λόγο του )
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε Φυσικά ... ( Ο καθένας έχει το λόγο του ) Δε με αφορά ο λόγος κανενός 🙂 Γενική ήταν η ερώτηση. Έχεις πχ πάνω από τις 5 που έχω αναφέρει ότι έχω δημιουργήσει εγώ και με αφήνει και για 6η, δεν έχεις καμία και ψάχνεις να μάθεις ή έχεις έναν Χ αριθμό που δεν θες να πεις και θες να μάθεις αν σε κάποιον άλλο έχει περιορισμό? Μφχ
Panoskoopa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Έχω 5 και δεν μ επιτρέπει να δημιουργήσω άλλες . Βρήκα όμως αυτό . Οπότε όλα καλά https://help.revolut.com/help/cards/card-order/can-i-have-multiple-cards
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε Έχω 5 και δεν μ επιτρέπει να δημιουργήσω άλλες . Βρήκα όμως αυτό . Οπότε όλα καλά https://help.revolut.com/help/cards/card-order/can-i-have-multiple-cards Μόλις τώρα έκανα κι άλλη κάρτα... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από kormos 1
Billator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά 3 ερωτήσεις: 1. Για αυτούς που χρησιμοποιούν το Revolut Pro τους έχει τύχει ακύρωση cashback χωρίς να έχει ακυρωθεί η συναλλαγή; 2. Επίσης έχετε να προτείνετε καλύτερο alternative για debit cashback; 3. Ενώ έχω local UK account στην Revolut δεν με αφήνουν να ξεκλειδώσω και το local US account μου ζητάν έναρξη εταιρείας US ή αν είμαι κάτοικος Αμερικής, έχει καταφέρει κάποιος να βγάλει άκρη; Γιατί έχει 1.35% προμήθεια όταν τα στέλνω στον κανονικό λογαριασμό. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Billator
Ptotal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 5:37 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και με gpay φορτώνεις χρήματα. 2 οχι μέχρι τα 1000€ 3 αν πιστευεις ότι έχεις πετύχει καλή ισοτιμία αλλαξέ τα όλα. 5 η ανάληψη στην Ελλάδα έχει πάντα χρέωση απο το ΑΤΜ,οχι απο την ρεβολουτ..Δεν παίζει ρόλο η μέρα,το ΣουΚου παίζει ρόλο στην ισοτιμία . Ίσως άσχετο ,από Revolut σε Εθνική είχα προμήθεια 3ε
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Ptotal είπε Ίσως άσχετο ,από Revolut σε Εθνική είχα προμήθεια 3ε Aυτό ειναι χρέωση της Εθνικής.Θα στέλνεις κάτω απο το όριο που χρεώνει έξοδα η ΕτΕ.
Fanis8585 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μόλις μου έκλεισαν τον λογαριασμό την έκανα χρήση μόνο για.στοιχημα . Τους έστειλα ότι ζητησαν και απλά με έκλεισαν. Οταν ρωτησα στο chat απαντησαν οτι δεν μπορουν να μουν πουν κατι αλλο Δεν αναφέρει πουθενά για απαγόρευση σε στοιχηματικες. Υπάρχει κανένας άλλος με κάτι ανάλογο. 60μερες για να πάρω τα λεφτά μου γιατί μετα αντιο.
alfeios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Fanis8585 είπε Μόλις μου έκλεισαν τον λογαριασμό την έκανα χρήση μόνο για.στοιχημα . Τους έστειλα ότι ζητησαν και απλά με έκλεισαν. Οταν ρωτησα στο chat απαντησαν οτι δεν μπορουν να μουν πουν κατι αλλο Δεν αναφέρει πουθενά για απαγόρευση σε στοιχηματικες. Υπάρχει κανένας άλλος με κάτι ανάλογο. 60μερες για να πάρω τα λεφτά μου γιατί μετα αντιο. Τι υπόλοιπο είχες;
SKRUTZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone?
alfeios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone? Ναι. Και μετά από τα δύο που θα 3χεις, κάνεις αλλά δύο accounts και εισπράττεις 25 συν 25. Στη συνέχεια 4 λογαριασμούς και 4 επί 25. Σε λίγες μέρες έχεις γίνει πλούσιος. Ευτυχώς που το σκέφτηκες. Είμαστε σοβαροί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα