Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Chosen88 είπε Καλημέρα. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα και γω τη revolut και περιμένω τη φυσική κάρτα. Επειδή θέλω να ταξιδέψω Ινδονησία και το αντίστοιχο νόμισμα (IDR) δεν είναι επιλέξιμο για να κάνω συνάλλαγμα μέσω της εφαρμογής, αν έχω τα χρήματα μου σε ευρώ και πάω να πληρώσω σε τοπικό γίνεται αυτόματο το conversion? H wise έχει IDR.Απλα το αναφέρω.
lambros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας , έχω revolut και φυσική και virtual. Δεν την δουλεύω πολύ μόνο σε τίποτα αγορές ίντερνετ. Τι θα χρειαστεί να ξέρω για ταξίδι σε αυτές τις περιοχές σε κανένα δίμηνο?? Prague Dresden Ευχαριστώ πολύ
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, lambros είπε Τι θα χρειαστεί να ξέρω για ταξίδι σε αυτές τις περιοχές σε κανένα δίμηνο?? Τίποτα δεν χρειάζεται πέραν του να έχει χρήμα ο λογαριασμός σου. Εντελώς απροβλημάτιστη χρήση και στην Πράγα και στη Δρέσδη. 1
lambros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Πρέπει να την φορτώσω ευρώ πριν φυγω και να μετατρέψω σε νόμισμα Τσεχίας;;
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lambros είπε να την φορτώσω ευρώ πριν φυγω ναι 1 ώρα πριν, lambros είπε να μετατρέψω σε νόμισμα Τσεχίας;; όχι δεν χρειάζεται, κάνει αυτόματα τις μετατροπές. 1
lambros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Σε σχέση με ελληνική πιστωτική ή χρεωστική που εχω, συμφέρει περισσότερο να κάνω τις αγορές από εκεί με την revolut?? Ή τα ίδια είναι;;;
nek4d Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, lambros said: Σε σχέση με ελληνική πιστωτική ή χρεωστική που εχω, συμφέρει περισσότερο να κάνω τις αγορές από εκεί με την revolut?? Ή τα ίδια είναι;;; Σε συμφερει με Ρεβολουτ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, lambros είπε Σε σχέση με ελληνική πιστωτική ή χρεωστική που εχω, συμφέρει περισσότερο να κάνω τις αγορές από εκεί με την revolut?? Ή τα ίδια είναι;;; Γερμανία δεν νομίζω να έχει διαφορά,έχει ευρώ .Τσεχία όμως σίγουρα θα έχεις καλύτερη ισοτιμία με revolut 1
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γερμανία δεν νομίζω να έχει διαφορά,έχει ευρώ .Τσεχία όμως σίγουρα θα έχεις καλύτερη ισοτιμία με revolut Επίσης καθημερινές δεν θα πληρώνει καθόλου προμήθεια. Ενώ αργίες θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό, της τάξης του 1% Οπότε αν μπορείς κάποιες πληρωμές να τις κάνεις καθημερινές προτίμησε το, για να μη πληρώσεις ούτε το 1% Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2 1
lambros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;; Ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lambros είπε Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα Να μην κάνεις δεν θα σου χρειαστεί. Παντού πληρώνεις με κάρτα. Αν παρόλα αυτά θες να "πιάσεις" κορώνα τότε πήγαινε σε ένα ΑΤΜ με τη revolut και κάνε ανάληψη. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από turbat0s
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lambros είπε Πρέπει να την φορτώσω ευρώ πριν φυγω και να μετατρέψω σε νόμισμα Τσεχίας;; Ήμουν τα προηγούμενα Χριστούγεννα, στην Πράγα και Δρέσδη. Προσωπικά έβαλα εντολή, μόλις πέσει κάτω από 500 ευρώ το ποσό στην revolut, να φορτώνει αυτόματα από την ελληνική κάρτα 200 ευρώ. Επίσης κάνε ανάλογα με τις ανάγκες σου, μερικά χρήματα μετρητά σε κορώνες Τσεχίας, αρκετοί πωλητές, χρεώνουν αρκετά παραπάνω με κάρτα σε σχέση με τα μετρητά. Η τιμή όταν είχα πάει ήταν 1 προς 24, κάπου εκεί θα είναι και τώρα φαντάζομαι. 23 λεπτά πριν, lambros είπε Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;; Ευχαριστώ Εγώ κατόπιν ενημέρωσης, από το πρακτορείο που έκλεισα την εκδρομή. Πήγα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος εδώ στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι να σου πω όμως, πόση ήταν η προμήθεια. Αυτό όμως είναι εύκολο να το μάθεις, απλά ρωτάς στο ανταλλακτήριο. 23 λεπτά πριν, lambros είπε Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;; Ευχαριστώ Στη Δρέσδη έχει ευρώ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Η Γερμανία έχει ευρώ, άρα πληρώνεις με τις ελληνικές σου κάρτες κανονικά. Για να μη μπλέκεται πολύ το πράγμα, φόρτωσε όσα χρήματα νομίζεις πως θα χρειαστείς στην Τσεχία στη ρέβο, κάνε τα όλα κορώνες μια καθημερινή και στην Τσεχία δίνε τη Revo. Κι όπως είπε ο φίλος απο πάνω, αν τόσο πολύ θες ή χρειαστείς μετρητά, με τη Revo πας και σηκώνεις απευθείας κορώνες απο μια τράπεζα στην Πράγα. Ούτε ανταλλακτήρια, ούτε τράπεζα της Ελλάδας, κάνε τη ζωή σου εύκολη.
runner69 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Εγώ κατόπιν ενημέρωσης, από το πρακτορείο που έκλεισα την εκδρομή. Πήγα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος εδώ στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι να σου πω όμως, πόση ήταν η προμήθεια. Αυτό όμως είναι εύκολο να το μάθεις, απλά ρωτάς στο ανταλλακτήριο. Καλυτερα συμφερει αναληψη εως 200€ σε κορωνες απο ΑΤΜ επίσημης τράπεζας στο αεροδρόμιο της Πράγας και δεν μπαινει καμια προμηθεια. Το ΣΚ θα εχει την προμηθεια του 1% μετατροπής. Εννοειται μακρια απο euronet. Να κοιταξει ο φιλος τις τραπεζες στην Τσεχια. 4 ώρες πριν, lambros είπε Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα