Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, όταν κάνεις αίτηση για φυσική σου βγάζει μια προσωρινή virtual που μπορείς να κάνεις χρήση, όταν κάνεις ενεργοποιήσει της φυσικής την διαγράφει

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα κάποια λεφτά στην paypal, από δουλειές που έχω κάνει στο upwork και τα μετέφερα στη revolut (500€). 
Πρέπει να ενημερώσω την λογίστρια μου να τα δηλώσει κάπου; Μήπως θα ήταν προτιμότερο ή/και το ίδιο να τα μεταφέρω κατευθείαν στον λογαριασμό μισθοδοσίας μου; 

Δημοσ.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το referal για να πάρω 40 ευρώ, πόσο καιρό κάνει μέχρι να αποσταλεί η physical card;

Θα προλάβω σε 19 ημέρες;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το referal για να πάρω 40 ευρώ, πόσο καιρό κάνει μέχρι να αποσταλεί η physical card;

Θα προλάβω σε 19 ημέρες;

Δεν έχεις κινητό με nfc ώστε να βάλεις μια  virtual κάρτα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις κινητό με nfc ώστε να βάλεις μια  virtual κάρτα;

Εγώ έχω, το κινητό της μάνας μου όμως δεν έχει nfc.
Πιστεύεις ότι θα μπορώ να περάσω την virtual κάρτα της στο δικό μου google pay;
Θα μου πεις τι ρωτάω τώρα.

Δημοσ.

σε online πληρωμη σε δολλαρια, μπορουμε να επιλεξουμε απο ποιο νομισμα θα τραβηξει τα λεφτα απο τη revolut?

πχ, αγορα 100$ κι εχω στη revolut 80$ και 200 ευρω.

αν θελω να πληρωσω με τα ευρω, μπορω να το επιλεξω καπου/καπως?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, razkal είπε

σε online πληρωμη σε δολλαρια, μπορουμε να επιλεξουμε απο ποιο νομισμα θα τραβηξει τα λεφτα απο τη revolut?

πχ, αγορα 100$ κι εχω στη revolut 80$ και 200 ευρω.

αν θελω να πληρωσω με τα ευρω, μπορω να το επιλεξω καπου/καπως?

Απο τα ευρώ θα πάρει αφού τα δολάρια που εχεις δεν επαρκούν, αν επαρκούσαν τα δολάρια θα έπαιρνε απο αυτά (προτεραιότητα έχει το ιδιο νόμισμα)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, NikosKallithea said:

Απο τα ευρώ θα πάρει αφού τα δολάρια που εχεις δεν επαρκούν, αν επαρκούσαν τα δολάρια θα έπαιρνε απο αυτά (προτεραιότητα έχει το ιδιο νόμισμα)

αρα δεν θα παρει καθολου απο τα δολλαρια, σωστα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, razkal είπε

αρα δεν θα παρει καθολου απο τα δολλαρια, σωστα?

Ποτε δεν παίρνει δυο νομίσματα για μία αγορά

Δηλαδη αν ειχες πχ 70€ και 80$ η αγορά των 100$ δεν θα ήταν δυνατή και θα έτρωγες απόρριψη 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Εγώ έχω, το κινητό της μάνας μου όμως δεν έχει nfc.
Πιστεύεις ότι θα μπορώ να περάσω την virtual κάρτα της στο δικό μου google pay;
Θα μου πεις τι ρωτάω τώρα.

Μπορείς να προσθέσεις την κάρτα στο δικό σου ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Επίσης ακόμα και εαν δεν την προσθέσεις σε κανένα πορτοφόλι, μπορείς να κάνεις 3 συναλλαγές online.

Εύκολες λύσεις είναι οι πληρωμές λογαριασμών με κάρτα σε ιστοσελίδες εταιρειών (πχ ΔΕΗ, Cosmote και βάλε και κάρτα σε κάποιο καρτοκινητό) - χρήματα τα οποία έτσι και αλλιώς θα έδινες ώστε να μην αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι απαραίτητα online.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotis1997 είπε

Μπορείς να προσθέσεις την κάρτα στο δικό σου ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Επίσης ακόμα και εαν δεν την προσθέσεις σε κανένα πορτοφόλι, μπορείς να κάνεις 3 συναλλαγές online.

Εύκολες λύσεις είναι οι πληρωμές λογαριασμών με κάρτα σε ιστοσελίδες εταιρειών (πχ ΔΕΗ, Cosmote και βάλε και κάρτα σε κάποιο καρτοκινητό) - χρήματα τα οποία έτσι και αλλιώς θα έδινες ώστε να μην αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι απαραίτητα online.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις προτάσεις.
Της έριξα απεγκατάσταση διότι περίμενα μία ημέρα και μου έβγαλε πως θα έπρεπε εκ νέου να υποβάλω τη διαδικασία των εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
Να πάνε να πνιγούν, δεν πρόκειται για 33 ευρώ (-7 για έκδοση κάρτας) να μου σπάσουν τα νεύρα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις προτάσεις.
Της έριξα απεγκατάσταση διότι περίμενα μία ημέρα και μου έβγαλε πως θα έπρεπε εκ νέου να υποβάλω τη διαδικασία των εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
Να πάνε να πνιγούν, δεν πρόκειται για 33 ευρώ (-7 για έκδοση κάρτας) να μου σπάσουν τα νεύρα.

Ο λόγος που την ήθελες ποιος ήταν;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο λόγος που την ήθελες ποιος ήταν;

Καταρχάς εγώ έχω ήδη λογαριασμό.
Ήθελα να κάνω ref. τη μητέρα μου για να λάβω τα 40 ευρώ, όμως μία από τις προϋποθέσεις είναι να κάνεις παραγγελία φυσικής κάρτας.
Ωστόσο ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το βήμα διότι αφού ανέβασα φωτογραφίες της ταυτότητας της μάνας μου μετά από 1 ημέρα έβγαλε μήνυμα πως δεν το δέχεται και πρέπει να το υποβάλω από την αρχή.
Ε, δεν πρόκειται να χάσω περισσότερο το χρόνο μου.

Έχει και η υπομονή τα όρια της.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gatoskylo8 είπε

Καταρχάς εγώ έχω ήδη λογαριασμό.
Ήθελα να κάνω ref. τη μητέρα μου για να λάβω τα 40 ευρώ, όμως μία από τις προϋποθέσεις είναι να κάνεις παραγγελία φυσικής κάρτας.
Ωστόσο ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το βήμα διότι αφού ανέβασα φωτογραφίες της ταυτότητας της μάνας μου μετά από 1 ημέρα έβγαλε μήνυμα πως δεν το δέχεται και πρέπει να το υποβάλω από την αρχή.
Ε, δεν πρόκειται να χάσω περισσότερο το χρόνο μου.

Έχει και η υπομονή τα όρια της.

Μηπως εχει παλιά ταυτότητα;

Τεσπα ,αφού δεν προχώρησες το θέμα δεν σε νοιάζει κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως εχει παλιά ταυτότητα;

Τεσπα ,αφού δεν προχώρησες το θέμα δεν σε νοιάζει κιόλας.

Ναι, έχει παλιά όμως με λατινικούς χαρακτήρες και η.ε. το 2011
Όμως αφού το 2026 θα πρέπει να αντικατασταθεί με τη νεα, για ποιο λόγο να θέλουν από τώρα την καινούρια;
Μέχρι πριν 1 μήνα δέχονταν τις ελληνικές ταυτότητες και τώρα τους έπιασε ο πόνος;

Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.

Επεξ/σία από Gatoskylo8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...