Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι 

Ναι

Με έμβασμα SEPA

38 λεπτά πριν, Natashaky είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση να κάνω κι αν μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου απαντήσει. 

Έχω κάποια χρήματα στο ευέλικτο κεφάλαιο της revolut και θέλω να τα αποσύρω όλα. 

Γνωρίζει κάποιος να μου πει

1) Εάν έχει χρεώσεις

2) Εάν η μεταφορά γίνεται άμεσα στον ατομικό μου λογαριασμό της revolut 

3) Πως μπορώ να τα στείλω στην ελληνική τράπεζα με ασφάλεια 

(την ατυχία μου.. έπεσα σε αλλαγή σελίδας)

• Haha 1
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Doubt είπε

Όχι 

Ναι

Με έμβασμα SEPA

(την ατυχία μου.. έπεσα σε αλλαγή σελίδας)

Σ' ευχαριστώ πολύ! 

Το έχεις κάνει και είναι σίγουρο έτσι? 

Μην πάθω καμία καρδιά, δεν είναι λίγα αυτά που έχω γιατί κατά καιρούς διαβάζω για δεσμεύσεις ποσών κατά τη μεταφορά κλπ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Natashaky είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ! 

Το έχεις κάνει και είναι σίγουρο έτσι? 

Μην πάθω καμία καρδιά, δεν είναι λίγα αυτά που έχω γιατί κατά καιρούς διαβάζω για δεσμεύσεις ποσών κατά τη μεταφορά κλπ 

Βγάλε τα λίγα λίγα τότε.Αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βγάλε τα λίγα λίγα τότε.Αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη.

Το είχα κάνει στο πρώτο χιλιάρικο για δοκιμή, απλά τώρα είναι πολλά περισσότερα και δεν αξίζει να τα κρατάς πια εκεί όταν ακόμη και τα έντοκα σου δίνουν περισσότερο. 

Συγγενικό πρόσωπο έπεσε θύμα απάτης και όλες οι συναλλαγές γινόταν μέσω revolut. Από την ελληνική δηλαδή τραβούσαν τα χρήματα στη ρεβο και παν εννοείται όλα ...

Έτσι είπα ότι ήρθε μάλλον ο καιρός να πάνε σε άλλη επένδυση πριν γίνει καμία βλακεία και άντε να βρεις άκρη.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Natashaky είπε

Συγγενικό πρόσωπο έπεσε θύμα απάτης και όλες οι συναλλαγές γινόταν μέσω revolut. Από την ελληνική δηλαδή τραβούσαν τα χρήματα στη ρεβο και παν εννοείται όλα ...

Άλλο αυτό.. δυστυχώς μου έτυχε κι εμένα. Ο απατεώνας έκανε χρήση λογαριασμού Ρεβολουτ για να στείλει τα χρήματα του ελληνικού λογαριασμού εκεί, αφού είχε αποσπάσει μέσω εξαπάτησης τους κωδικούς από το θύμα. Αν φέρεις τα χρήματα σου σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτα ότι δεν θα πέσεις θύμα απάτης. Ίσα ίσα, οι χάκερ/απατεώνες έχουν φτιάξει πλαστές σελίδες τάχα εθνικής ή eurobank κλπ κι από εκεί κλέβουν τους κωδικούς του θύματος.

Το θέμα απόδοσης/τόκων κλπ είναι ξεχωριστό, αν έχεις βρει καλύτερη απόδοση και θέλεις να κινηθείς εκεί, δικαίωμα σου.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Natashaky είπε

Το είχα κάνει στο πρώτο χιλιάρικο για δοκιμή, απλά τώρα είναι πολλά περισσότερα και δεν αξίζει να τα κρατάς πια εκεί όταν ακόμη και τα έντοκα σου δίνουν περισσότερο. 

Έτσι είπα ότι ήρθε μάλλον ο καιρός να πάνε σε άλλη επένδυση πριν γίνει καμία βλακεία και άντε να βρεις άκρη.

Το ότι χρησιμοποιούν την Revolut για να κάνουν μια κλοπή χρημάτων δεν σημαίνει ότι αυτό το μέσο δεν ειναι έμπιστο. Αν έστελναν τα χρήματα σε ενα money mule στην εθνική θα έλεγες ότι η εθνική δεν είναι αξιόπιστη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για wise είδα γράφτηκε, ήδη έβαλα κάτι κι εκεί. Έχει ψιλά γράμματα βέβαια πως δεν υπάρχει εγγύηση απόδοσης ούτε κεφαλαίου, αλλά το 2,2% χωρίς να τα "κλείσεις" δύσκολο να το βρεις πλέον. Interest earning fund νομίζω γράφει για το είδος της επένδυσης.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Τ212. Τα κάνεις και δολάριο τώρα που είναι κάτω και έχεις να λαμβάνεις.

Τα χρήματα ελεύθερα και ημερήσια απόδοση τόκων. 

image.png.cd3f4dd36043a5385897f318b5290b70.png

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/5/2025 στις 10:15 ΠΜ, asdfnikos είπε

Το ότι χρησιμοποιούν την Revolut για να κάνουν μια κλοπή χρημάτων δεν σημαίνει ότι αυτό το μέσο δεν ειναι έμπιστο. Αν έστελναν τα χρήματα σε ενα money mule στην εθνική θα έλεγες ότι η εθνική δεν είναι αξιόπιστη;

Καλημέρα, όχι, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν είναι αξιόπιστη η revolut. Απλά με αφορμή αυτό το περιστατικό είπα μήπως από το να κάθονται με τόσο μικρό επιτόκιο ίσως να τα χρησιμοποιήσω κάπου αλλού με περισσότερο κέρδος π.χ μετοχές ή κάποιο εγεδ που είναι λίγο μεγαλύτερος ο τόκος. 

Δημοσ.
4 hours ago, Tsino said:

Τ212. Τα κάνεις και δολάριο τώρα που είναι κάτω και έχεις να λαμβάνεις.

Τα χρήματα ελεύθερα και ημερήσια απόδοση τόκων. 

image.png.cd3f4dd36043a5385897f318b5290b70.png

Υπάρχει κάποιο θέμα εδώ ή αλλού που να αναφέρονται όροι, προϋποθέσεις, χρεώσεις κατάθεσης,ανάληψης, κλπ για την συγκεκριμένη επιλογή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christou είπε

Υπάρχει κάποιο θέμα εδώ ή αλλού που να αναφέρονται όροι, προϋποθέσεις, χρεώσεις κατάθεσης,ανάληψης, κλπ για την συγκεκριμένη επιλογή;

μη το ψαχνεις πολυ ειναι η καλυτερη επιλογη , εχω 5ψηφιο ποσο σε δολαρια και παιρνω τοκο καθε μερα, και οποτε θελω τα βγαζω χωρις πεναλτυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...