greekfox1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, papp0us είπε Το Face id είναι μεγάλη καινοτομία. την οποία ομως για να καταφέρει η Apple, επέλεξε μια κακόγουστη λύση οπως το Notch, απλά για να γράψει 0.9% παραπάνω στο Screen to body ratio. Δεν υπήρχε κανείς απολύτως λόγος να βάλει το σεμέν, και να μην πιάσει ολο το πάνω μέρος, κάτι που στην πράξη μπορεί να σήμαινε οτι το Notch θα μπορούσε να γίνει πιο λεπτό, οπότε να είχαμε ένα κανονικό αποτέλεσμα, όχι αυτό το πράγμα. Οι Android κατασκευαστές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, είναι ΣΑΦΩΣ χειρότεροι απο την Apple που το ξεκίνησε, αυτό δε σημαίνει ομως οτι η Apple είναι εκτός κριτικής. Όσοι δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να προσπαθήσουν κάτι, σχεδιαστικά, νεο, που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα, απλά κόβουν κομμάτι της οθόνης, γιατι "αφου το έκανε η Apple, σιγά μην γκρινιάξουν εμάς". Κινητό με Notch κρατάω, και μάλιστα κλώνο κακής ποιότητας σχεδιαστικά, ένα Asus Zenfone 5, το οποίο ευτυχώς η δυστυχώς σε ολους τους άλλους τομείς με καλύπτει απόλυτα, και αυτά τα "μετά απο λίγο καιρό το Notch το ξεχνάς" τα ακούω βερεσέ. Είναι μια τρύπα στην οθόνη σου. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Δεν διαφωνώ ότι το notch είναι κακόγουστο, ούτε και μένα μου αρέσει. Αλλά η apple δεν έβαλε απλά ένα notch όπως επιμενει ο istros, αλλά ολόκληρο συστημα αισθητήρων που αποτελει το face id. Αυτό λεω... 6 λεπτά πριν, Istros είπε δεν σας κλεβει κανενας τη δοξα για το face id.για το notch αναφερομαι που το παρουσιαζεις καινοτομια.οταν στο μελλον φτιαξει κατι παρομοιο μρ mi mix,oppo τοτε το συζηταμε.Εδω που πηγαν οι ασθητηρες? ΕΣΥ είπες ειρωνικά ότι η apple ότι η apple, έβαλε απλά ένα notch, εγώ απλά σε διόρθωσα. Εδώ πήγαν σε ένα κινούμενο μέρος χάρη στο οποίο το κινητο αυτό λυγίζει και καταστρέφεται πανεύκολα όπως μπορείς να δεις στο βίντεο του jerryrigeverything, και που δεν ξέρουμε την αντοχή του στον χρόνο. Δεν διαφωνώ όμως ότι είναι όντως καινοτόμο και ενδιαφέρον. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από greekfox1
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, greekfox1 είπε Δεν διαφωνώ ότι το notch είναι κακόγουστο, ούτε και μένα μου αρέσει. Αλλά η apple δεν έβαλε απλά ένα notch όπως επιμενει ο istros, αλλά ολόκληρο συστημα αισθητήρων που αποτελει το face id. Αυτό λεω... και οι αλλες εταιρειες εχουν αισθητηρες δεν εχει μονο το iphone! 6 λεπτά πριν, alprio είπε Άπατο. ασε να το παρουμε εμεις οι κοινοι θνητοι εσυ πηγαινε να γιορτασεις το τρις! 1
greekfox1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε και οι αλλες εταιρειες εχουν αισθητηρες δεν εχει μονο το iphone! ασε να το παρουμε εμεις οι κοινοι θνητοι εσυ πηγαινε να γιορτασεις το τρις! Όχι τους αισθητήρες που έχει το face id της apple....
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Δεν διαφωνώ ότι το notch είναι κακόγουστο, ούτε και μένα μου αρέσει. Αλλά η apple δεν έβαλε απλά ένα notch όπως επιμενει ο istros, αλλά ολόκληρο συστημα αισθητήρων που αποτελει το face id. Αυτό λεω... ΕΣΥ είπες ειρωνικά ότι η apple ότι η apple, έβαλε απλά ένα notch, εγώ απλά σε διόρθωσα. Εδώ πήγαν σε ένα κινούμενο μέρος χάρη στο οποίο το κινητο αυτό λυγίζει και καταστρέφεται πανεύκολα όπως μπορείς να δεις στο βίντεο του jerryrigeverything, και που δεν ξέρουμε την αντοχή του στον χρόνο. Δεν διαφωνώ όμως ότι είναι όντως καινοτόμο και ενδιαφέρον. Ειπα οτι ειναι η ευολη λυση οταν οι υπολοιποι παιδευονται και χαλανε χρηματα για κατι καλυτερ.ολα αχρηστα μονο το notch ειναι καινοτομια.στο mi mix με το ηχειο σ ακουει ο διπλα,το oppo χαλαει ο μηχανισμος και λυγιζει.οποτε ειχε δικιο η apple με το nocth.Φοβερη καινοτομια και το κακο ειναι οτι ακολουθοθν και οι αλλοι.εφοσον πουλαει γιατι να παιδευονται? αυτο ειναι καινοτομια.καθηστε με το notch Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Istros
greekfox1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Istros είπε Ειπα οτι ειναι η ευολη λυση οταν οι υπολοιποι παιδευονται και χαλανε χρηματα για κατι καλυτερ.ολα αχρηστα μονο το notch ειναι καινοτομια.στο mi mix με το ηχειο σ ακουει ο διπλα,το oppo χαλαει ο μηχανισμος και λυγιζει.οποτε ειχε δικιο η apple με το nocth.Φοβερη καινοτομια και το κακο ειναι οτι ακολουθοθν και οι αλλοι.εφοσον πουλαει γιατι να παιδευονται? Ώστε ήταν εύκολο για την Apple να φτιάξει ολο αυτο το συστημα που απαιτείται για το face id και να το κάνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΑΣΦΑΛΕΣ ετσι; Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει έτσι; Και για τον μηχανισμό του oppo, δεν το λέω εγώ, ασε με μενα εγώ είμαι πρόβατο της apple, sheeple, έτσι δεν μας λετε; Πάνε δες επαναλαμβανω το βιντεο του jerryrigeverything, μη μου πεις ότι είναι apple fanboy και αυτός... Καινοτομια συμφωνα με τη wikipedia, ειναι: "Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης, καθώς επίσης και η εφαρμογή νέων εφευρέσεων ή ανακαλύψεων για την πραγματοποίηση κάποιου αποτελέσματος. Συχνά ο όρος χρησιμοποιείται σε οικονομικό/επιχειρηματικό/εμπορικό πλαίσιο. Σύμφωνα με τον ορισμό της καινοτομίας, που προτείνει ο ΟΟΣΑ στο «εγχειρίδιο Frascati», πρόκειται για την μετατροπή μιας ιδέας σε εμπορεύσιμο προϊόν ή υπηρεσία, λειτουργική μέθοδο παραγωγής ή διανομής - νέα ή βελτιωμένη - ή ακόμα σε νέα μέθοδο παροχής κοινωνικής υπηρεσίας. Με τον τρόπο αυτόν ο όρος αναφέρεται στην διαδικασία. Από την άλλη μεριά, όταν με τη λέξη «καινοτομία» υποδηλώνεται ένα νέο ή βελτιωμένο προϊόν, εξοπλισμός, η υπηρεσία που διαχέεται επιτυχώς στην αγορά, η έμφαση δίνεται στο αποτέλεσμα της διαδικασίας." Το τι είναι καινοτομία λοιπόν δεν καθορίζεται από τις προτιμησεις και τις απέχθειες οποιουδήποτε, υπάρχει σαφής ορισμός.... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από greekfox1 1
aris1986 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από aris1986
CheOnWeb Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 22 hours ago, Istros said: και το X και τo στειλε με email Καλό΄το αστειάκι και μάλλον έχεις δίκιο. Εξάλλου ο σχεδιασμός των συσκευών γίνεται 5-6 μήνες πριν κυκλοφορήσουν και όχι 1-2 χρόνια που νόμιζα εγώ. Sorry. 21 hours ago, Istros said: Οταν δινεις 1200Ε για μια συσκευη που κοστιζει 400Ε και πληρωνεις 80Ε για το φορτιστη αυτο θεωρηται αισχροκερδεια Ενώ αν έκανε 1280 με το φορτιστή μέσα δεν θα ήταν αισχροκέρδεια; Ή μήπως τα 1280 για iPhone X (με φορτιστή) είναι, ενώ τα 1200 (με φορτιστή) όχι; Και αν το θεωρείς αισχροκέρδεια γιατί δεν κάνεις μια μήνυση στην Apple να τα κονομήσεις και να γουστάρεις κιόλας; Ή μήπως δεν εννοείς "αισχροκέρδεια" αλλά "είναι πολύ ακριβό για τα γούστα και την τσέπη μου";
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αισχροκερδεια ειναι οταν πουλαει το συγκεκριμενο 1200Ε χωρις φορτιστη και αισχροκερδεια οταν ζηταει +80Ε για το φορτιστη.Αλλα καλα κανει αφου βρισκει τα παιρνει και γω να ημουν το ιδιο θα τα πουλαγα μη σου πω και περισσοτερο.Ο καθενας μπορει να βαλει 700 δοσεις και να παρει ενα iphone δεν αγοραζετε και κανενα σπιτι μην εχετε την εντυπωση οτι οσοι εχετε iphone ειστε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι.Το iphone X ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα μεχρι 700Ε δεν αξιζει περισσοτερα.Δεν υπαρχει αδικημα για να κανεις μυνηση,ελευθερη αγορα ειναι και πουλαει ο καθενας οσο θελει και αφου βρισκει και τα παιρνει καλα κανει.Αισχροκερδεια δεν το λεω μονο εγω ολος ο πλανητης ακομα καο πολλοι πελατες της apple.διαβασε το αρθρο της Metro.co.uk Apple is taking home £425 profit for every iPhone 7 you buy, you suckers https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/amp/ και πες μου τι καταλαβαινεις!υπαρχουν και αλλα στο ιντερνετ αν ψαξεις.
greekfox1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Αισχροκερδεια ειναι οταν πουλαει το συγκεκριμενο 1200Ε χωρις φορτιστη και αισχροκερδεια οταν ζηταει +80Ε για το φορτιστη.Αλλα καλα κανει αφου βρισκει τα παιρνει και γω να ημουν το ιδιο θα τα πουλαγα μη σου πω και περισσοτερο.Ο καθενας μπορει να βαλει 700 δοσεις και να παρει ενα iphone δεν αγοραζετε και κανενα σπιτι μην εχετε την εντυπωση οτι οσοι εχετε iphone ειστε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι.Το iphone X ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα μεχρι 700Ε δεν αξιζει περισσοτερα.Δεν υπαρχει αδικημα για να κανεις μυνηση,ελευθερη αγορα ειναι και πουλαει ο καθενας οσο θελει και αφου βρισκει και τα παιρνει καλα κανει.Αισχροκερδεια δεν το λεω μονο εγω ολος ο πλανητης ακομα καο πολλοι πελατες της apple.διαβασε το αρθρο της Metro.co.uk Apple is taking home £425 profit for every iPhone 7 you buy, you suckers https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/amp/ και πες μου τι καταλαβαινεις!υπαρχουν και αλλα στο ιντερνετ αν ψαξεις. Μας παραθέτεις συνέχεια ένα άρθρο που υπολογίζει μπακαλίστικα το κόστος ενος iphone και αποκαλεί στον τίτλο του όσους αγοράζουν iphone, suckers; Σοβαρα τώρα; 1
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, papp0us είπε Το Face id είναι μεγάλη καινοτομία. την οποία ομως για να καταφέρει η Apple, επέλεξε μια κακόγουστη λύση οπως το Notch, απλά για να γράψει 0.9% παραπάνω στο Screen to body ratio. Δεν υπήρχε κανείς απολύτως λόγος να βάλει το σεμέν, και να μην πιάσει ολο το πάνω μέρος, κάτι που στην πράξη μπορεί να σήμαινε οτι το Notch θα μπορούσε να γίνει πιο λεπτό, οπότε να είχαμε ένα κανονικό αποτέλεσμα, όχι αυτό το πράγμα. Οι Android κατασκευαστές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, είναι ΣΑΦΩΣ χειρότεροι απο την Apple που το ξεκίνησε, αυτό δε σημαίνει ομως οτι η Apple είναι εκτός κριτικής. Όσοι δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να προσπαθήσουν κάτι, σχεδιαστικά, νεο, που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα, απλά κόβουν κομμάτι της οθόνης, γιατι "αφου το έκανε η Apple, σιγά μην γκρινιάξουν εμάς". Κινητό με Notch κρατάω, και μάλιστα κλώνο κακής ποιότητας σχεδιαστικά, ένα Asus Zenfone 5, το οποίο ευτυχώς η δυστυχώς σε ολους τους άλλους τομείς με καλύπτει απόλυτα, και αυτά τα "μετά απο λίγο καιρό το Notch το ξεχνάς" τα ακούω βερεσέ. Είναι μια τρύπα στην οθόνη σου. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις. ωραιο το Asus Zenfone 5 και σε λιγο βγαινει και το 5Z με καλυτερο επεξεργαστη,gpu.Οντως το notch ειναι ενα θεμα ας ειναι καλα η apple και ολοι οι κατασκευαστες που την ακολουθουν.οπως eiπαμε η ευκολη λυση.και επανερχομαι ευγε στην LG για το V35 που το εβγαλε χωρις notch 2 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Μας παραθέτεις συνέχεια ένα άρθρο που υπολογίζει μπακαλίστικα το κόστος ενος iphone και αποκαλεί στον τίτλο του όσους αγοράζουν iphone, suckers; Σοβαρα τώρα; http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price https://www.esquireme.com/content/24667-how-much-profit-does-apple-make-off-each-iphone-x-they-sell https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2017/11/08/apple-iphonex-profit-margin-price-cost/amp/ Thank to the teardown analysis by TechInsights (reported on by Reuters’ Stephen Nellis) we know that the raw cost of the iPhone X is $357. Comparing that to the list price gives a gross profit margin of sixty-four percent. Once you add in R&D costs, manufacturing, shipping, distribution, and other ancillary costs, the iPhone X should offer Apple the almost traditional forty percent margin on the final handset sale. https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-cost-what-apple-is-paying/amp/ Εχεις δικιο ολοι αυτοι ειναι μπακαληδες και πολλοι ακομα και οι συσκευες της apple ειναι value for money.1200E+80 o φορτιστης.και το τρις στο joker το πιασε?
greekfox1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Istros είπε ωραιο το Asus Zenfone 5 και σε λιγο βγαινει και το 5Z με καλυτερο επεξεργαστη,gpu.Οντως το notch ειναι ενα θεμα ας ειναι καλα η apple και ολοι οι κατασκευαστες που την ακολουθουν.οπως eiπαμε η ευκολη λυση.και επανερχομαι ευγε στην LG για το V35 που το εβγαλε χωρις notch http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price https://www.esquireme.com/content/24667-how-much-profit-does-apple-make-off-each-iphone-x-they-sell https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2017/11/08/apple-iphonex-profit-margin-price-cost/amp/ Thank to the teardown analysis by TechInsights (reported on by Reuters’ Stephen Nellis) we know that the raw cost of the iPhone X is $357. Comparing that to the list price gives a gross profit margin of sixty-four percent. Once you add in R&D costs, manufacturing, shipping, distribution, and other ancillary costs, the iPhone X should offer Apple the almost traditional forty percent margin on the final handset sale. https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-cost-what-apple-is-paying/amp/ Εχεις δικιο ολοι αυτοι ειναι μπακαληδες και πολλοι ακομα και οι συσκευες της apple ειναι value for money.1200E+80 o φορτιστης.και το τρις στο joker το πιασε? Είπα εγώ πουθενά ότι τα iphone είναι vfm; Εννοείται ότι είναι υπερτιμημένα, αλλά άρθρα που "υπολογίζουν" πόσο κοστίζει στην apple το iphone βάση του κόστους των υλικών κατασκευής, δεν τα πολυπαίρνω στα σοβαρά. Ιδίως όταν με αποκαλούν sucker στον τίτλο τους!
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Είπα εγώ πουθενά ότι τα iphone είναι vfm; Εννοείται ότι είναι υπερτιμημένα, αλλά άρθρα που "υπολογίζουν" πόσο κοστίζει στην apple το iphone βάση του κόστους των υλικών κατασκευής, δεν τα πολυπαίρνω στα σοβαρά. Ιδίως όταν με αποκαλούν sucker στον τίτλο τους! δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στον πρηγουμενο που θεωρει οτι τα 1280Ε ειναι normal και οσοι δεν τα δινουν ειναι φτωχοι!
Jiakometi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στον πρηγουμενο που θεωρει οτι τα 1280Ε ειναι normal και οσοι δεν τα δινουν ειναι φτωχοι! Ελπίζω αντιλαμβάνεσαι ότι για κάποιους είναι normal και ίσως για κάποιους άλλους ασήμαντα ......
CheOnWeb Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 9 minutes ago, Istros said: Αισχροκερδεια ειναι οταν πουλαει το συγκεκριμενο 1200Ε χωρις φορτιστη και αισχροκερδεια οταν ζηταει +80Ε για το φορτιστη.Αλλα καλα κανει αφου βρισκει τα παιρνει και γω να ημουν το ιδιο θα τα πουλαγα μη σου πω και περισσοτερο.Ο καθενας μπορει να βαλει 700 δοσεις και να παρει ενα iphone δεν αγοραζετε και κανενα σπιτι μην εχετε την εντυπωση οτι οσοι εχετε iphone ειστε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι.Το iphone X ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα μεχρι 700Ε δεν αξιζει περισσοτερα.Δεν υπαρχει αδικημα για να κανεις μυνηση,ελευθερη αγορα ειναι και πουλαει ο καθενας οσο θελει και αφου βρισκει και τα παιρνει καλα κανει.Αισχροκερδεια δεν το λεω μονο εγω ολος ο πλανητης ακομα καο πολλοι πελατες της apple.διαβασε το αρθρο της Metro.co.uk Apple is taking home £425 profit for every iPhone 7 you buy, you suckers https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/amp/ και πες μου τι καταλαβαινεις!υπαρχουν και αλλα στο ιντερνετ αν ψαξεις. Αισχροκέρδεια=αδίκημα Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όποιος νομίζει ότι καταλαβαίνει για ποιον πραγματικά λόγο η Apple έχει τα κέρδη που έχει (γελάω και μόνο που το γράφω), πρέπει να είναι ή πολύ βλάκας ή μέλος του οικονομικού επιτελείου τής Apple. Μοιάζει κάποιοι να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος για το οποίο μιλάμε. Αυτά τα άρθρα είναι για να ασχολείται και να αγοράζει ο κόσμος και συνήθως κατευθυνόμενα. Τι να διαβάσω; Οικονομική ανάλυση με τίτλο "you suckers"? Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι "είδους" άρθρα είναι αυτά; Άλλο να τα ποστάρεις εδώ για να πειράζεις τους "άλλους" και άλλο να τα πιστεύεις πραγματικά έτσι; Μπορεί να διαφωνούμε και σου έχω απαντήσει και ειρωνικά (με διάθεση χιούμορ) αλλά στο λέω τελείως φιλικά, αυτό το επιχείρημα του πόσο κοστίζει και πόσο πουλιέται το iPhone, μην το χρησιμοποιείς αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά, τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα