geocool Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί από το ιδιωτικό ΙΕΚ που πήγαινα, που γράφει ότι χρωστάω 1000 ευρώ και η υπόθεση θα περάσει σε δικηγορικό γραφείο. Ξέρει κανείς τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση και πως σε κυνηγάνε να τα πληρώσεις ; Και γενικά αν μπορούν να σου κάνουν κάτι.
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 πραγματι τα χρωστας; ποσο καιρο ειναι το χρεος;
opcorsa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 να τα πλερωσεις και να αφησεις τις πονηριες 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1000 ευρώ δεν είναι και λίγα, εννοείται οτι μπορούν να το κυνηγήσουν ακόμα και για οποιαδήποτε αμοιβή και θα σου βάλουν να τους πληρώσεις και τα έξοδα του δικηγόρου. Κοίτα να πληρώσεις, πήγαινε και πες τους αν μπορείς να πληρώσεις σε δόσεις.
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Παιδια επειδη εχει να κανει με ιεκ το θεμα ας ειμαστε ευγενικοι 1
dimpa16 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, geocool είπε Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί από το ιδιωτικό ΙΕΚ που πήγαινα, που γράφει ότι χρωστάω 1000 ευρώ και η υπόθεση θα περάσει σε δικηγορικό γραφείο. Ξέρει κανείς τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση και πως σε κυνηγάνε να τα πληρώσεις ; Και γενικά αν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Την περίπτωση να πληρώσεις το χρέος σου,να την αποκλείσουμε ; 1
papoys1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Φίλε δες πως θα τακτοποιήσεις το χρέος σου. Το πιο πιθανό να πάνε δικαστικά και εκεί τα 1000 θα διπλασιαστούν να μην πω τριπλασιαστούν με δικαστικά-δικηγορικά έξοδα.Δεν παίζουμε με αυτά.Αν δεν έχεις κάτι στο όνομά σου και δηλώνεις π.χ. φιλοξενούμενος στους γονείς σου μπορούν κάλιστα να διεκδικήσουν και από αυτούς τα χρήματα.
Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Καλα πως σπουδαζες χωρις να εχεις προπληρωσει τιποτα?
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 ontopic : 1000 ευρω δεν θα τα αφήσουν έτσι, ειναι πολλα. Επιπρόσθετα για να υπάρχει χρέος, σιγουρα δεν τελειωσες τη σχολή (δεν θα σε αφηναν). offtopic Spoiler Ο χρέος - Οι χρέοι .... χμμμμ
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, geocool είπε Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί από το ιδιωτικό ΙΕΚ που πήγαινα, που γράφει ότι χρωστάω 1000 ευρώ και η υπόθεση θα περάσει σε δικηγορικό γραφείο. Ξέρει κανείς τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση και πως σε κυνηγάνε να τα πληρώσεις ; Και γενικά αν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Είσαι ωραίος. "Που γράφει". Δηλαδή δεν ξέρεις κάτι για το...φόνο Βέβαια το γεγονός ότι δεν αρχίζεις τα καντήλια για την "άδικη" αυτή χρέωση σημαίνει ότι μια χαρά έλαβες τις όποιες παροχές.
geocool Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Αρχικά σε όσους λένε να τα πληρώσω, θα το έκανα αν μπορούσα. Είμαι σε κατάσταση που το μόνο εισόδημα μου είναι το ΚΕΑ(200Ε). Ισα ίσα τα βγάζω πέρα αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να ισιώσω οικονομικά. Δεν χρωστάω πουθενά εκτός από αυτή την κατάσταση και ούτε θέλω. Ο λόγος που έγινε αυτό το χρέος είναι γιατί όταν πήγα τον Σεπτέμβρη μου υπόσχονταν λαγούς και πετραχήλια. Τους είχα πει για την οικονομική μου κατάσταση και τους είχα ρωτήσει αν μπορούμε να σπάσουμε τα δίδακτρα σε πολύ μικρές δώσεις και να μου βρουν άμεσα δουλειά για να καταφέρω να τους πληρώσω. Φυσικά και θα μου έβρισκαν δουλειά αφού "έχουμε διασυνδέσεις" και άξιζε να πάω να κάνω εγγραφή και με τα λεγόμενα τους "θα κατάφερνα να πληρώσω τα δίδακτρα και να μην ανησυχώ". Ο Φεβρουάριος έφτασε ήδη χρωστούσα και ξαφνικά δεν είχαν κανένα κονέ για να μου βρουν δουλειά. Από τα 2 τμήματα της ειδικότητας μου βγήκα πρώτος σε βαθμολογία αλλά προφανώς αυτό δεν έφτανε γιατί δεν υπήρχαν κονέ και δουλειές. Αφού ξεκαθάρισα την θέση μου, αν και θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να το κάνω, η ερώτηση μου ήταν απλή και ξεκάθαρη και δεν ήθελα να ανοίξω τα προσωπικά μου. Όποιος πραγματικά ξέρει και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μιλα μαζι τους να ερθεις σε διακανονισμο.Εστω λιγα λιγα να τους δινεις.Δεν ειναι και μεγαλο ποσο τα 1000 ευρω.Τωρα αμα το κυνηγησουν θα σου βγαλουν διαταγη πληρωμης.Αν εχεις κινητη/ακινητη περιουσια στο ονομα σου θα βαλουν χερι.Αλλα μη το αφησεις να φτασει εκει η κατασταση.Θα αναγκαστεις μετα να βαλεις και εσυ δικηγορο για ανακοπες και τετοια που σημαινει εξοδα.Μιλα μαζι τους να ερθεις σε διακανονισμο. 1 1
GoMaR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Καμία σχολή δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα σου βρει δουλειά άμεσα δουλειά μετά το πτυχίο. Έχουν διασυνδέσεις, μπορείς να γραφτείς στο alumni, αν ανοίξει κάποια θέση και είσαι τυχερός καλώς, αλλά μέχρι εκεί. Να πας για διακανονισμό...βρες μια δουλειά για μεροκάματο για να αρχίσεις να ξεχρεώνεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις