Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι εχουμε δει οτι αρκετα μεγαλα κυριως καταστηματα εχουν σαν προιοντα υπηρεσιες ασφαλισης για επεκτασης εγγυησης προιοντων.
Πηγα Κωτσοβολο για να ρωτησω ποσο κοστιζει για ενα πλυντηριο και με ενημερωσαν οτι ειναι 90ευρω επιπλεον.
Ρωτησα τι περιλαμβανει αυτη η υπηρεσια και με τι ορους και μου απαντησαν οτι θα το διαβασω στο χαρτι που θα μου δωσουν ΑΦΟΥ πληρωσω για αυτο το προιον. What?

Θα ηθελα να ρωτησω μηπως ειμαι παραλογος, γερογκρινιαρης, που ζηταω να διαβασω τους ορους ΠΡΙΝ κανω την αγορα (γιατι μια κυρια που μιλησα στο καταστημα μονο τρελο δεν με ειπε που ζηταω κατι τετοιο).
Εχετε βρει στις ηλεκτρονικες σελιδες των καταστηματων, κυριως Public, Κωτσοβολος, Media Markt, Πλαισιο το νομικο κειμενο με τους ορους της επεκτασης που πουλανε; (εχω ψαξει Κωτσοβολο χωρις επιτυχια)

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, orck είπε

Ολοι εχουμε δει οτι αρκετα μεγαλα κυριως καταστηματα εχουν σαν προιοντα υπηρεσιες ασφαλισης για επεκτασης εγγυησης προιοντων.
Πηγα Κωτσοβολο για να ρωτησω ποσο κοστιζει για ενα πλυντηριο και με ενημερωσαν οτι ειναι 90ευρω επιπλεον.
Ρωτησα τι περιλαμβανει αυτη η υπηρεσια και με τι ορους και μου απαντησαν οτι θα το διαβασω στο χαρτι που θα μου δωσουν ΑΦΟΥ πληρωσω για αυτο το προιον. What?

Θα ηθελα να ρωτησω μηπως ειμαι παραλογος, γερογκρινιαρης, που ζηταω να διαβασω τους ορους ΠΡΙΝ κανω την αγορα (γιατι μια κυρια που μιλησα στο καταστημα μονο τρελο δεν με ειπε που ζηταω κατι τετοιο).
Εχετε βρει στις ηλεκτρονικες σελιδες των καταστηματων, κυριως Public, Κωτσοβολος, Media Markt, Πλαισιο το νομικο κειμενο με τους ορους της επεκτασης που πουλανε; (εχω ψαξει Κωτσοβολο χωρις επιτυχια)

Υποθέτω έπεσες σε περίεργο υπάλληλο που βαριόταν, σε ψυγείο που πήραμε πριν κάνα μήνα μας έδωσα κανονικά τους όρους συμβολαίου πριν προχωρήσουμε στην αγορά

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου παράλογος δεν είσαι! Αν δεν διαβάσεις τους όρους πρώτα πως θα δεις αν σε συμφέρει να προχωρήσεις στην αγορά της επέκτασης; Βαριόταν να σε εξυπηρετήσει 

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτώσεις εγώ ρωτάω τον υπάλληλο / υπεύθυνο το εξής: "εσύ θα το αγοραζες αυτό που πας να μου πουλήσεις με τους όρους που μου θέτεις;".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες του υπαλληλου οτι δεν αγοραζεις αερα κοπανιστο.

Προφανως και το πιο λογικο ειναι πρωτα να σου δειξει τι περιλαμβανει η επεκταση εγγυησης και μετα να κρινεις εσυ αν σε καλυπτει ή οχι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Δεν θα ήταν γαμάτο να πληρώσεις και να σου δώσει καμιά δεκαρία σελίδες με troll face;

Απλά ο/η υπάλληλος νομίζει ότι είμαστε όλοι 80χρονοι με μειωμένη αντίληψη των πραγμάτων, γιατί μόνο σε αυτούς έχει καταφέρει να πουλήσει τις μαλακίες που τον βάζουν να πλασάρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ειναι το καλυτερο που βρηκα, εμενα δεν με καλυπτει καθολου για να δωσω τοσα χρηματα

Firefox_Screenshot_2018-08-04T19-01-46.276Z.png

Επεξ/σία από orck
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, orck είπε

Αυτο ειναι το καλυτερο που βρηκα, εμενα δεν με καλυπτει καθολου για να δωσω τοσα χρηματα

Firefox_Screenshot_2018-08-04T19-01-46.276Z.png

Ειναι αναλογα την συσκευη και ποσα χρονια εγγυηση εχει , σε προιοντα με μεγαλη εγγυηση δεν συνφερει μιας και δεν προσφερει κατι εξτρα , αν παρεις ενα πλυντηριο οπως καλη ωρα εγω με 2 χρονια εγγυηση κατασκευαστη σε συνφερει γιατι εχεις 3 εξτρα χρονια

Δημοσ.

Προφανως σε αυτο παιζει ρολο και η συνολικη αξια του ιδιου του προιοντος.

Συνηθως οι επεκτασεις εγγυησεων αξιζουν περισσοτερο σε ακριβα προιοντα.

Δημοσ.

Αφου σε ενδιαφέρουν τα πολλα χρονια εγγυησης, θα σου ελεγα να δεις μοντελα (πρεπει να ειναι λιγα) που εχουν πολλα χρονια εγγυησης απο το εργοστασιο. Ειχα αγορασει ενα LG πλυντηριο με 5 χρονια εγγυηση πριν δυο χρονια. Χωρις να το εχω ψαξει ιδιαίτερα, δεν παιρνω στα σοβαρα αυτες τις υπηρεσιες επεκτασης εγγυησης, δεν μου εμπνεουν την οποιαδηποτε εμπιστοσύνη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iageogr είπε

Αφου σε ενδιαφέρουν τα πολλα χρονια εγγυησης, θα σου ελεγα να δεις μοντελα (πρεπει να ειναι λιγα) που εχουν πολλα χρονια εγγυησης απο το εργοστασιο. Ειχα αγορασει ενα LG πλυντηριο με 5 χρονια εγγυηση πριν δυο χρονια. Χωρις να το εχω ψαξει ιδιαίτερα, δεν παιρνω στα σοβαρα αυτες τις υπηρεσιες επεκτασης εγγυησης, δεν μου εμπνεουν την οποιαδηποτε εμπιστοσύνη.

Επειδη κοιταζω για LG  δεν υπαρχει πουθενα αυτο, πηρα τηλεφωνο και την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι ολα ειναι με 2 ετη εγγυησης και 10 στο μοτερ (που το εχουν με μεγαλο αυτοκολλητο μπροστα, μαμημενο μαρκετινγκ).
Μπορει να υπηρχε παλιοτερα.

Δημοσ.

Αναφέρομαι σε αυτο το μοντελο https://www.skroutz.gr/s/10341071/LG-FH4G7QDN0.html

Στα σχολια θα δεις οτι γραφουν για την 5ετη εγγυηση.  Βεβαιως μπορει σημερα να το σταματισαν.

Φιλε μου ψαξτω, γιατι ανοιξα ενα καταστημα (Ευραγορα) απο το πιο πανω λινκ του σκρουτζ και γραφει για 5 χρονια εγγυηση (καρτελα λεπτομεριες)....

Δημοσ.

να θυμαστε  3 πραγματα για τετοιου ειδους εγγυησεις... ειτε ειναι αμαξιου, ειτε πληντυριου, ειτε υπολογιστη κλπ

ειναι παρα πολυ κερδοφορο για την εταιρια που το πουλαει

ειναι σχετικα κερδοφορο για την εταιρια που αναλαμβανει την επεκταση

δεν ειναι καθολου κερδοφορο για εμας....

στατιστικα ενα 10-12% αυτων των εγγυησεων ενεργοποιουνται απο πελατες, και η μεση ζημια του προιοντος πολλες φορες μικροτερη απο οσο κανει η επεκταση..

με λιγα λογια μην πιανεστε κοτσοι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, opcorsa είπε

να θυμαστε  3 πραγματα για τετοιου ειδους εγγυησεις... ειτε ειναι αμαξιου, ειτε πληντυριου, ειτε υπολογιστη κλπ

ειναι παρα πολυ κερδοφορο για την εταιρια που το πουλαει

ειναι σχετικα κερδοφορο για την εταιρια που αναλαμβανει την επεκταση

δεν ειναι καθολου κερδοφορο για εμας....

στατιστικα ενα 10-12% αυτων των εγγυησεων ενεργοποιουνται απο πελατες, και η μεση ζημια του προιοντος πολλες φορες μικροτερη απο οσο κανει η επεκταση..

με λιγα λογια μην πιανεστε κοτσοι

Ειναι οντως τοσο μικρο το ποσοστο, μονο 10-12%; Λιγο μου φαινεται για περιοδο 5 ετων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...