vagos789 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 73% of sunscreens do not actually work or may damage skin. 8 Little-Known Facts About Sunscreens Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από vagos789
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Thaninho είπε Κάντε ένα τεστ ντραιβ που λένε με ένα 20ρη αντιλαϊκό να δείτε ότι όντως δουλεύουν. Μελατονίνη είναι άλλο πραμα. Και εγώ όταν πάω θάλασσα μετά έχω τρελή κούραση πρέπει να κοιμηθώ κανα δυο ώρες Αν μετα τον ηλιο-θαλασσα το ριχνεις στο φαει και τις μπιρες, ε πως να μη σε πιασει υπνηλία.
mylo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως μαυρισμένο κορμί άσπρα με με είναι συνδιασμος killer ☺️ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από mylo 1
Whargoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vagos789 είπε 73% of sunscreens do not actually work or may damage skin. 8 Little-Known Facts About Sunscreens Κάνεις post ιστοσελίδα με τίτλο 8 Little-Known Facts About Sunscreens, και διαφημίζει οδηγό επιλογής sunscreen τον οποίο πρέπει να κάνεις και sign-up να δεις.... Δεν το λες και peer review journal...
vagos789 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Non profit οργανισμος ειναι,αλλα σαφως δεν ξερω κατι παραπανω,θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το τιποτα Ομως τα 8 που λεει δεν θα τα βρεις πουθενα να αμφισβητουνται,με σημαντικοτερα τα 1+5
Tsakos193 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Εγώ που δουλεύω κάθε μέρα πάνω σε μηχανή αν δεν βάλω αντηλιακό ψήνεται το χέρι μου από την μία πλευρά και γίνεται κατακόκκινο , αν και μελαχρινός.Αν δεν βάλω αντηλιακό 50άρι πάει.Ναι καλό είναι να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το αντηλιακό επιβάλλεται!
Fubar.gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Tsakos193 είπε Εγώ που δουλεύω κάθε μέρα πάνω σε μηχανή αν δεν βάλω αντηλιακό ψήνεται το χέρι μου από την μία πλευρά και γίνεται κατακόκκινο , αν και μελαχρινός.Αν δεν βάλω αντηλιακό 50άρι πάει.Ναι καλό είναι να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το αντηλιακό επιβάλλεται! Στη μηχανή το καλοκαίρι, εκτός απο τον ηλιο είναι και ο καυτός αέρας, ο οποίος αφυδατώνει οποιοδήποτε εκτεθειμένο τμήμα του σώματος. Ενα λεπτό μακρυμάνικο και καλοκαιρινό γάντι είναι απαραίτητο 1
redykt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 20 hours ago, mylo said: Δε ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως μαυρισμένο κορμί άσπρα με με είναι συνδιασμος killer ☺️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα