Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα χρειαζόμουν μία βεβαίωση από το ΙΚΑ και ενώ υπήρχε υποκατάστημα πολύ κοντά αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν γιατί μένω εκτός κέντρου.Συγκεκριμένα από τι μου είπαν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούνται μόνο όσοι είναι στο κέντρο της πόλης,ενώ εγώ οριακά είμαι εκτός(για δύο δρόμους) οπότε έπρεπε να πάω σε ένα που ήταν 4 χιλιόμετρα μακριά που εξυπηρετεί κόσμο και από γειτονικούς δήμους με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός.Ισχύει πως υπάρχουν περιορισμοί ή απλά στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των δημοσίων υπαλλήλων ήθελε να φορτώσει δουλειά στο άλλο υποκατάστημα?

Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mylo είπε

Ναι ισχύει. Όπως και για οαεδ και εφορία κλπ

Και αν  ήμουν σε διαφορετική πόλη?🙄

Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Και αν  ήμουν σε διαφορετική πόλη?🙄

Εξουσιοδοτηση σε δικο σου ανθρωπο.

Δημοσ.

Εγω παντως που ετυχε για εκπαιδευση να ειμαι εκτος της πολης μου και λογω θεματος με το ΑΜΑ χρειαστηκε να παω σε ενα καταστημα του ικα στην αθηνα, με εξυπηρετησαν κανονικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mylo είπε

Ναι ισχύει. Όπως και για οαεδ και εφορία κλπ

Σε εφορία και ΙΚΑ ποτέ δεν είχα πρόβλημα να εξυπηρετηθώ από τη στιγμή που οι βεβαιώσεις βγαίνουν από σύστημα και δεν υπάρχει καρτέλα hard copy. Οι μονη περίπτωση που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν με έναν αργόμισθο ΔΥ ο οποιος ενώ είχα εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη που μένει Θεσσαλονίκη να παραλάβω βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας ο τύπος μου έλεγε πως η βεβαίωση  πρέπει να βγει από τη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης 😛  αλλα σε γειτονική εφορία με εξυπηρέτησαν 

1 ώρα πριν, Muchacho είπε

Σήμερα χρειαζόμουν μία βεβαίωση από το ΙΚΑ και ενώ υπήρχε υποκατάστημα πολύ κοντά αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν γιατί μένω εκτός κέντρου.Συγκεκριμένα από τι μου είπαν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούνται μόνο όσοι είναι στο κέντρο της πόλης,ενώ εγώ οριακά είμαι εκτός(για δύο δρόμους) οπότε έπρεπε να πάω σε ένα που ήταν 4 χιλιόμετρα μακριά που εξυπηρετεί κόσμο και από γειτονικούς δήμους με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός.Ισχύει πως υπάρχουν περιορισμοί ή απλά στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των δημοσίων υπαλλήλων ήθελε να φορτώσει δουλειά στο άλλο υποκατάστημα?

Ο ΔΥ ήξερε όλους τους δρόμους τους οποίους εξυπηρετεί το υποκατάστημα που εργάζεται; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mansora είπε

Σε εφορία και ΙΚΑ ποτέ δεν είχα πρόβλημα να εξυπηρετηθώ από τη στιγμή που οι βεβαιώσεις βγαίνουν από σύστημα και δεν υπάρχει καρτέλα hard copy. Οι μονη περίπτωση που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν με έναν αργόμισθο ΔΥ ο οποιος ενώ είχα εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη που μένει Θεσσαλονίκη να παραλάβω βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας ο τύπος μου έλεγε πως η βεβαίωση  πρέπει να βγει από τη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης 😛  αλλα σε γειτονική εφορία με εξυπηρέτησαν 

Ο ΔΥ ήξερε όλους τους δρόμους τους οποίους εξυπηρετεί το υποκατάστημα που εργάζεται; 

Οχι, ηξερε ομως τι να πει για να παιδεψει εναν ανθρωπο και να του γ@μ..σει την μερα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mansora είπε

Mε ρώτησε αν αυτή η οδός είναι εντός ή εκτός του κέντρου και είχαν έναν ανάλογο χάρτη

ShT5WBX.jpg

(Τα κόκκινα τα έβαλα εγώ,το ένα είναι το ΙΚΑ και το άλλο που περίπου είναι το σπίτι μου)

Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Muchacho είπε

Mε ρώτησε αν αυτή η οδός είναι εντός ή εκτός του κέντρου και είχαν έναν ανάλογο χάρτη

ShT5WBX.jpg

(Τα κόκκινα τα έβαλα εγώ,το ένα είναι το ΙΚΑ και το άλλο που περίπου είναι το σπίτι μου)

Έπρεπε να του πεις ότι μένεις στη κίτρινη γραμμή 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Οι ΔΟΥ τα φυσικά πρόσωπα τα εξυπηρετούν οπουδήποτε. Τα υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ εξυπηρετούν στην επαρχία άτομα από Αθήνα και το αντίστροφο, αλλά συνήθως εντός της ίδιας πόλης σε παραπέμπουν στο αρμόδιο υποκατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...