Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά έβαλα στην κάρτα ένα ποσό τον 75 ευρώ έχοντας μέσα ήδη 30 ευρω έκανα μια συναλλαγή με τα 30 ευρώ και μετά όταν έτυχε να πάω να δω τι υπόλοιπο έγραφε 11 ευρώ τα υπόλοιπα χρήματα εξαναφαντιστηκαν μήπως υπάρχει τρόπος να δω το ιστορικο παραγελιων κίνησης ;.ευχαριστώ 

Δημοσ.

Πήγαινε άνοιξε e-banking, βολεύει πάρα πολύ. Αν δεν έχεις e-banking το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην τράπεζα. Μπορείς να πας και στο ATM και να πατήσεις να δεις τις τελευταίες κινήσεις, αλλά εκεί μπορείς να δεις μόνο τα ποσά που χάλασες χωρίς να δείχνει που τα χάλασες, ενώ αν πας μέσα στην τράπεζα μπορούν να σου τυπώσουν τις κινήσεις μαζί με τα καταστήματα που τράβηξαν τα χρήματα.

Δημοσ.

Εκτος απο το ebanking, πετα και την προπληρωμενη και βγαλε μια χρεωστικη. Η προπληρωμενη ειναι μονο για να εισπραττει προμηθειες η τραπεζα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, θέλω να καταργήσω την προπληρωμένη που έχω αλλά στην τράπεζα μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να αδειάσει. Το προβλημα είναι ότι για να την αποφορτίσουν η χρέωση είναι 2 ευρώ ενώ η κάρτα έχει μέσα υπόλοιπο 2 cents. Ξέρετε τι μπορώ να αγοράσω με 2 cents ή να μπορέσω να τα δωρίσω κάπου;

Δημοσ.

Γιατί θες να την καταργήσεις; Υπάρχει συγκεκριμενος λόγος; Αστην μέχρι να λήξει και μετά πέταξε την. Στο ενδιάμεσο μπορεί να σου ξαναχρειαστει, δεν ξέρεις καμιά φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν λήγει αλλά ανανεώνεται αυτόματα και μου παίρνουν τα χρήματα από τον λογαριασμό (5ευρω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ μια προπληρωμένη της Πειραιώς, μια μαύρη mastercard, η οποία έληξε και μου έστειλαν άλλη την οποία όμως δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να την ενεργοποιήσω. Ενεργοποίηση δεν έγινε ποτέ αυτόματα. Για ένα διάστημα έδειχνε τη νέα κάρτα στο προσωπικό μου e-banking της Πειραιώς με αρνητικό υπόλοιπο 5 ευρώ (έδειχνε -5) το οποίο ήταν το κόστος ενεργοποίησης. Αν ήθελα να την ενεργοποιήσω έπρεπε να την φορτίσω εγώ ο ίδιος (δεν γινόταν αυτόματα) με ότι ποσό ήθελα προσαυξημένο κατά 5 ευρώ για να φύγει το αρνητικό υπόλοιπο. Αλλά όπως είπα δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να την φορτίσω και μετά από κάποιο διάστημα εξαφανίστηκε και από το e-banking, δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν την βλέπω ούτε και στην λίστα με τις κάρτες πλέον.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...