dimitris6966 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Αρχικά έβαλα στην κάρτα ένα ποσό τον 75 ευρώ έχοντας μέσα ήδη 30 ευρω έκανα μια συναλλαγή με τα 30 ευρώ και μετά όταν έτυχε να πάω να δω τι υπόλοιπο έγραφε 11 ευρώ τα υπόλοιπα χρήματα εξαναφαντιστηκαν μήπως υπάρχει τρόπος να δω το ιστορικο παραγελιων κίνησης ;.ευχαριστώ
isay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Κάνε ένα τηλεφώνημα στην τράπεζα σου, θα βγάλεις πιο ευκολα ακρη. Απο σταθερό 210 3288000
gokuthelegend Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Πήγαινε άνοιξε e-banking, βολεύει πάρα πολύ. Αν δεν έχεις e-banking το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην τράπεζα. Μπορείς να πας και στο ATM και να πατήσεις να δεις τις τελευταίες κινήσεις, αλλά εκεί μπορείς να δεις μόνο τα ποσά που χάλασες χωρίς να δείχνει που τα χάλασες, ενώ αν πας μέσα στην τράπεζα μπορούν να σου τυπώσουν τις κινήσεις μαζί με τα καταστήματα που τράβηξαν τα χρήματα.
gpapadakis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Εκτος απο το ebanking, πετα και την προπληρωμενη και βγαλε μια χρεωστικη. Η προπληρωμενη ειναι μονο για να εισπραττει προμηθειες η τραπεζα.
kat kat Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, θέλω να καταργήσω την προπληρωμένη που έχω αλλά στην τράπεζα μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να αδειάσει. Το προβλημα είναι ότι για να την αποφορτίσουν η χρέωση είναι 2 ευρώ ενώ η κάρτα έχει μέσα υπόλοιπο 2 cents. Ξέρετε τι μπορώ να αγοράσω με 2 cents ή να μπορέσω να τα δωρίσω κάπου;
gokuthelegend Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Γιατί θες να την καταργήσεις; Υπάρχει συγκεκριμενος λόγος; Αστην μέχρι να λήξει και μετά πέταξε την. Στο ενδιάμεσο μπορεί να σου ξαναχρειαστει, δεν ξέρεις καμιά φορά. 1
kat kat Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το θέμα είναι ότι δεν λήγει αλλά ανανεώνεται αυτόματα και μου παίρνουν τα χρήματα από τον λογαριασμό (5ευρω).
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω αν δεν έχει 2 ευρώ κρατάνε όσα έχει.
gokuthelegend Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα και εγώ μια προπληρωμένη της Πειραιώς, μια μαύρη mastercard, η οποία έληξε και μου έστειλαν άλλη την οποία όμως δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να την ενεργοποιήσω. Ενεργοποίηση δεν έγινε ποτέ αυτόματα. Για ένα διάστημα έδειχνε τη νέα κάρτα στο προσωπικό μου e-banking της Πειραιώς με αρνητικό υπόλοιπο 5 ευρώ (έδειχνε -5) το οποίο ήταν το κόστος ενεργοποίησης. Αν ήθελα να την ενεργοποιήσω έπρεπε να την φορτίσω εγώ ο ίδιος (δεν γινόταν αυτόματα) με ότι ποσό ήθελα προσαυξημένο κατά 5 ευρώ για να φύγει το αρνητικό υπόλοιπο. Αλλά όπως είπα δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να την φορτίσω και μετά από κάποιο διάστημα εξαφανίστηκε και από το e-banking, δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν την βλέπω ούτε και στην λίστα με τις κάρτες πλέον. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα