dvlsakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα . σε κάνα χρόνο λεμέ με την κοπέλα μου να παντρευτούμε και θέλουμε να κοιτάμε για κτήματα γαμου σε αττικη Πως γίνετε τώρα η οργάνωση ? παίρνεις τηλέφωνο στο κτήμα που σου αρέσει ρωτάς ημερομηνία και ποσο σου αφήνουν το κεφάλι ? για μέρα Σάββατο ενδιαφερόμαστε. τα έξοδα οι γονείς μας αλλά κάτι με λογικό αριθμό. 1
nipoa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 παιρνεις τη. λες ημερομηνια. λες ποσα ατομα. αυτοι σου δινουν τον χωρο, την μουσικη, το κετερινγκ συνηθως.. με εξτρα εχει και αλλες παροχες, πχ βιντεοσκοπηση, φωτογραφο, βεγγαλικα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 8 minutes ago, dvlsakos said: Καλησπέρα . σε κάνα χρόνο λεμέ με την κοπέλα μου να παντρευτούμε και θέλουμε να κοιτάμε για κτήματα γαμου σε αττικη Πως γίνετε τώρα η οργάνωση ? παίρνεις τηλέφωνο στο κτήμα που σου αρέσει ρωτάς ημερομηνία και ποσο σου αφήνουν το κεφάλι ? για μέρα Σάββατο ενδιαφερόμαστε. τα έξοδα οι γονείς μας αλλά κάτι με λογικό αριθμό. 1. Επισκέπτεστε τα κτήματα που σας αρέσουν ή σας έχουν συστήσει, για να δείτε τι σας αρέσει κατ'αρχήν*. 2. Τσεκάρετε ημερομηνίες και διαθεσιμότητες. 3. Υπολογίζετε κατά προσέγγιση τους καλεσμένους. Ζητάτε τιμές από τα επιλεγμένα από ΕΣΑΣ κτήματα και, κατά προτίμηση, ΓΡΑΠΤΗ προσφορά στο τι περιλαμβάνει η τιμή ανά κεφάλι που θα σας δώσουν. 4. Αποφασίζετε. * ως καλεσμένος, θα εκτιμούσα σφόδρα είτε κτήματα που έχουν εκκλησάκι εντός του κτήματος, ώστε να γίνει εκεί ο γάμος, είτε κτήμα σε κοντινή απόσταση από το ναό του μυστηρίου - όχι πάνω από 5-10 λεπτά οδήγηση. 6
Δημοφιλής ανάρτηση idomeneas7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι να μην κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια και απλά να κρατήσετε τα λεφτά για κάτι ουσιώδες. 28 5 1
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, paredwse είπε * ως καλεσμένος, θα εκτιμούσα σφόδρα είτε κτήματα που έχουν εκκλησάκι εντός του κτήματος, ώστε να γίνει εκεί ο γάμος, είτε κτήμα σε κοντινή απόσταση από το ναό του μυστηρίου - όχι πάνω από 5-10 λεπτά οδήγηση. ακριβως αυτο που ειναι η ουσια ! τους μισω ολους οσους με καλεσαν στο Χ εκκλησακι και ακολουθως στην ταβερνα 20κμ μακρια... 2
Bspus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, mclein είπε ακριβως αυτο που ειναι η ουσια ! τους μισω ολους οσους με καλεσαν στο Χ εκκλησακι και ακολουθως στην ταβερνα 20κμ μακρια... Μου ετυχε προσφατα. Ευτυχως ειχα την πολυετελεια να μπορω να αρνηθω τη γιορτη που ακολουθουσε χωρις παρεξηγηση. 2
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) επειδή πήγα σε τετοιο πρόσφατα,έχω να δώσω info για μερικές λεπτομέρειες καθώς παντρεύτηκε φίλος μου. Αν το κάνεις Σάββατο είναι ακριβότερα. (Δεν ξέρω πόσο όμως) Του πήραν 30€ το κεφάλι. Ο γάμος και το τραπέζι έγινε στον ίδιο χώρο (το καλύτερο,κανείς δεν έφυγε να πάρει αμάξι κτλπ,όλα στον ίδιο όμορφο χώρο) Το είχε κλείσει 3 μήνες πριν,καθώς έχουν μεγάλη ζήτηση πλέον τα κτήματα. Ήταν φουλ οργανωμένο πάντως,με τύπο που μίλαγε από ένα σαν ασύρματο στα ακουστικά που φόραγε το προσωπικο και όλα πήγαιναν ρολόι,και το φαγητό ήταν εξαιρετικό. Στο δια ταύτα,πολύ ωραία ήταν αλλά εγώ τόσα χρήματα δεν θα ξοδευα... (200 καλεσμένοι επί 30€ το κεφάλι = 6000€) χωρίς φωτογράφoυς και λοιπά έξοδα. Χοντρικά κανένα 9-10χιλ του πήγε όλη η ιστορία. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από stelios18120 2 1
Thulogur Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 @stelios18120 Με τα ιδια λεφτά παει κανεις Χαβάη... 1
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ρε παιδιά, μη μπαίνετε στο τριπάκι να κρίνετε τι και πως... Ο γάμος έχει 2 αντιμετωπίσεις, ή που θα πας σε ένα δημαρχείο με 10 ανθρώπους να κάνεις τη δουλειά σου, ή θα πας σε μια εκκλησία, και θα καλέσεις 100-150 ανθρώπους Κατά τη γνώμη μου αν επιλέξεις το 2ο, και επειδή προφανώς θα περιμένεις και τα αντίστοιχα από αυτούς τους ανθρώπους (λεφτά, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας), εγώ τουλάχιστον θεωρώ "πρέπον" να τους ευχαριστήσω που με τίμησαν με το να έρθουν Τώρα αν θα πάει ένα ζευγάρι στο κτήμα Α, στο ταβερνάκι Β ή στη Μεγάλη Βρετανία, έχει να κάνει με τα οικονομικά του καθενός... 4
Mpiftekis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δεν έχει παντρευτεί κανένας φίλος σας, να σας πει τη διαδικασία; Ότι είπε ο paredwse να κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ, όμως. Συνήθως τα κτήματα συνεργάζονται με κάποια catering αλλά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείσετε αυτά τα συγκεκριμένα. Απλά να ξέρετε ότι το κτήμα σας χρεώνει π.χ. 30€ το κεφάλι και το catering άλλα τόσα. Δηλαδή στην τιμή το ενός δεν συμπεριλαμβάνεται και η τιμή του άλλου απαραίτητα. Να ρωτήσετε όπωσδήποτε τις υπηρεσίες που προσφέρουν γραπτώς!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 ναι αν είσαι σίγουρος οτι θα χαλάσεις πχ υποθετικό ποσο 10.000 για το γάμο και θα εισπράξεις 20.000 απο τα δώρα τότε εχει κάποια αξία.. Δεν είμαι σίγουρος οτι τα βγάζουν όλοι όμως.
vagos789 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Κοιταζεις στο ιντερνετ κτηματα Ρωτας γνωστους που εχουν ηδη παντρευτει Αφου διαλεξεις,παιρνεις τηλεφωνο στα κτηματα λεγοντας τις ημερομηνιες που σε ενδιαφερουν,αν υπαρχουν διαθεσιμες προχωρας σε ραντεβου Για να ξερεις ποσα θα δωσεις θα πρεπει να ξερεις ποσα ατομα θα ερθουν περιπου και να επιλεξεις ενα μενου καταλληλο Σε καθε περιπτωση,ειναι καλη ιδεα μεσα σε ολα αυτα να κανετε κατι φιλανθρωπικο,με τις μπομπονιερες,με καποιο stand απο χαμογελο του παιδιου κτλ Σημαντικο: Πλανο βροχης.Δεν εχει σημασια αν ειναι Αυγουστος ή Ιουλιος ή Δεκεμβριος,ρωτηστε τους διοργανωτες τι γινεται σε περιπτωση βροχης,τι αλλαζει στα πλανα τους 1 1
snik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και ειμαι στον χωρο ως φωτογραφος συνηθως τα ζευγαρια βγαζουν παραπανω εκεινη την μερα οποτε καλυπτεται το ποσο. Ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις που μπαινουν μεσα αλλα και παλι πολλες φορες καλυπτονται απο γονεις πολλα απο εκεινη την μερα. Σημαντικο ειναι να ασχοληθεις απο νωρις μιας και γινεται ενας χαμος ειδικα τα σαββατα και ειδικα Ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβρη οποτε καλυτερα να παρεις προσφορες και να πας απο εκει τον επομενο μηνα που γινονται αρκετοι γαμοι ενα Σαββατο να δεις πως ειναι μιας και πολλα απο αυτα εχουν ενα spare τραπεζι να δοκιμασει καποιος ενδιαφερομενος το μενου αλλα να δει και γενικα πως λειτουργει το συγκεκριμενο κτημα την ημερα ενος γαμου. Επισης οπως ειπαν τα παιδια βολευει παρα πολυ να ειναι η εκκλησια μεσα ωστε να κατσει ο κοσμος κατευθειαν μετα το μυστηριο χωρις ταλαιπωρια. Γενικα το ιδανικο ειναι να βρεις καποιο κτημα που να εχει και εσωτερικο χωρο με τζαμαρια μιας και παιζει πολυ απροβλεπτη βροχη και υγρασια τις βραδυνες ωρες συνηθως. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από snik 1
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, snik είπε Μιας και ειμαι στον χωρο ως φωτογραφος συνηθως τα ζευγαρια βγαζουν παραπανω εκεινη την μερα οποτε καλυπτεται το ποσο. Ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις που μπαινουν μεσα αλλα και παλι πολλες φορες καλυπτονται απο γονεις πολλα απο εκεινη την μερα. Σημαντικο ειναι να ασχοληθεις απο νωρις μιας και γινεται ενας χαμος ειδικα τα σαββατα και ειδικα Ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβρη οποτε καλυτερα να παρεις προσφορες και να πας απο εκει τον επομενο μηνα που γινονται αρκετοι γαμοι ενα Σαββατο να δεις πως ειναι μιας και πολλα απο αυτα εχουν ενα spare τραπεζι να δοκιμασει καποιος ενδιαφερομενος το μενου αλλα να δει και γενικα πως λειτουργει το συγκεκριμενο κτημα την ημερα ενος γαμου. Επισης οπως ειπαν τα παιδια βολευει παρα πολυ να ειναι η εκκλησια μεσα ωστε να κατσει ο κοσμος κατευθειαν μετα το μυστηριο χωρις ταλαιπωρια. η εμπειρια μου λεει πως συνηθως οσα χαλανε - τοσα βγαζουν ή οριακα λιγο παραπανω. φυσικα οι καλεσμενοι (φιλοι / μακρινοι συγγενεις) συνηθως ειναι γυφταρεοι και ακομη και 20 εως 50 να εχουν πληρωσει γι'αυτους, εκεινοι σιγουρα δινουν το ελαχιστο δυνατο. αν δεν ηταν οι πολυ κοντινοι συγγενεις + μαμακα / μπαμπακας + κανενας φραγκατος φιλος, η φαση θα ηταν απολυτη χασουρα ! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από mclein 2
dvlsakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . σιγουρά θα έχει εκκλησάκι μέσα να είναι όλα διπλά ευκολά. Ούτε και εγώ που είμαι ο γαμπρός θέλω να πηγαινοέρχομαι.😋 κάτι στα 30 ευρώ οπού να περιλαμβάνει και το κέτερινγκ μέσα είναι καλά νομίζω αν βρεις. Τόσα κτήματα υπάρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις