haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Mansora είπε Ούτε καν φωτογραφιες δεν έστειλα 😛. Στο δικό μου γάμο δεν κάλεσα τον ένα αδερφό του πατέρα μου και τα παιδιά του γιατι τους θεωρώ κομπλεξικους μαλακες οπως δεν κάλεσα ούτε και τη γιαγια μου που είναι μια Τασσώ Καβαδια στη χειρότερη έκδοση της. Πιο έντιμο θεωρώ από τη στιγμή που δεν θέλω να έχω σχεσεις να κρατήσω την ίδια στάση και στο γάμο μου και θα εκτιμήσω αν κάνουν το ίδιο παρά να με καλέσουν ενώ ξέρουν ότι δεν θα παω απλά για να έχουν να λένε. Τώρα αν κάποιος για ένα φακελάκι με χρήματα θελει να κουνάει την ουρά σαν το σκύλο που βλέπει το λουρί για βόλτα και να ανέχεται όλα αυτά με τις υγειες του. 👍👍👍 από μένα Μοναδική μου διαφωνία η αναφορά στην Τασσώ Καββαδία που από ότι λέγεται ήταν γλυκύτατος άνθρωπος (εννοείται το λέω για πλάκα αφού καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι στην κινηματογραφική της "εικόνα") Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από haris_216 1
phanispal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Από την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι γάμοι είναι μια καλή ευκαιρία να μαζεύεται όλη η παρέα 1 λεπτό πριν, mclein είπε με τις παρεες που εκτιμουμε, δε χανομαστε - οσο μακρια κ αν βρισκονται & οσες δουλειας κι αν εχουμε. Ναι ρε man, μου θυμίζεις αυτό που έλεγαν για το Facebook. Αν είναι να κάνεις παρέα με κάποιον, κάνεις. Το να τον βλέπεις μόνο σε γάμους και βαφτίσια, δε μου λέει κάτι. 2
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, AristidisZ είπε ΟΚ, καλή η πλάκα, αλλά νομίζω γίνεσαι λίγο ισοπεδωτική Μπορεί να γίνεται όπως λες ισοπεδωτική αλλά πες μου ειλικρινά, έχεις πάει σε πολλούς γάμους που η περιγραφή της nenya, αν και λίγο γραφική, να μην τους περιγράφει με αρκετά μεγάλη ακρίβεια (more or less); Και για να μην πω κάτι σαν "από την εμπειρία μου" που μπορεί να ακουστεί βαρύγδουπο, θα σου έλεγα το εξής απλό. Πάρε 2-3 βίντεο γάμου φίλων/γνωστών σου που έγιναν σε κτήματα και αφιέρωσε λίγο χρόνο, έστω και στο ffw, να τα δεις. Θα δεις πολύ ίδιες καταστάσεις. Και δεν αναφέρομαι στο ότι η κεντρική ιδέα, που είναι ότι δύο άτομα παντρεύονται, είναι ίδια.
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Ναι ρε man, μου θυμίζεις αυτό που έλεγαν για το Facebook. Αν είναι να κάνεις παρέα με κάποιον, κάνεις. Το να τον βλέπεις μόνο σε γάμους και βαφτίσια, δε μου λέει κάτι. Εντάξει, άλλη γλώσσα μιλάω εγώ, άλλη εσύ μου φαίνεται Έχω πει 10 φορές το ίδιο πράγμα Αν εσύ έχεις φίλους στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Ηγουμενίτσα και καταφέρνετε να βρίσκεστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανά 15 μέρες για να τα λέτε, μαγκιά σας Στον κύκλο μου δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσουμε να συνδυαστούμε όλοι μαζί
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δεν ειπα ομως σε κανεναν οτι 'δεν παει καλα' επειδη γουσταρει γαμους υπερπαραγωγες Απλα εκανα περιγραφη του μεσου ορου νομιζω. Αν ετσουξε δεν φταιω εγω βρε παιδια! 1
zelmanblue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Εχω μια ερωτηση προς ολους τους παντρεμενους. Συντομα προκειται να γινω κουμπαρος. Θα ηθελα να ρωτησω ποιος τελικα πληρωνει την εκκλησια το ζευγαρι η ο κουμπαρος; Και αν σας ειναι ευκολο μερικα δειγματα δικα σας (εκκλησια - ποσο).
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μπορεί να γίνεται όπως λες ισοπεδωτική αλλά πες μου ειλικρινά, έχεις πάει σε πολλούς γάμους που η περιγραφή της nenya, αν και λίγο γραφική, να μην τους περιγράφει με αρκετά μεγάλη ακρίβεια (more or less); Συμφωνώ ότι εν γένει μπορεί να ισχύει αυτό που λέει η Nenya, όμως το θέμα είναι πως χειρίζεται ο καθένας κάποιες καταστάσεις Ξεκινάμε με το πιο απλό, αν δε πρόκειται για εκδήλωση που θες να πας και το βλέπεις απλά ως κοινωνική υποχρέωση, απλά δεν πας Έχεις γλιτώσει εαυτόν από πολλές κακοτοπιές μόνο και μόνο αρνούμενος αρκετές προσκλήσεις... 7 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δεν ειπα ομως σε κανεναν οτι 'δεν παει καλα' επειδη γουσταρει γαμους υπερπαραγωγες Απλα εκανα περιγραφη του μεσου ορου νομιζω. Αν ετσουξε δεν φταιω εγω βρε παιδια! Έκανες περιγραφή του μέσου όρου ενός γάμου από τη σκοπιά ενός καλεσμένου Β - Γ κατηγορίας προφανώς θέλοντας να προβοκάρεις Φυσικά και όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις, δεν βαυκαλιζόμαστε λέγοντας ότι περνάμε παντού και πάντα σούπερ Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από AristidisZ 1
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ντάξει ρε παιδί μου οκ οκ είμαι καλεσμένη Β - Γ κατηγορίας! Happy now? [όσοι δεν γλύφουμε τα ζευγάρια και σχολιάζουμε με ειλικρίνεια είμαστε Β-Γ, όσοι τα γλύφουν μπροστά και τα μαχαιρώνουν μετά είναι ΑΑΑ] Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από *nenya* 2
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, *nenya* είπε Ντάξει ρε παιδί μου οκ οκ είμαι καλεσμένου Β - Γ κατηγορίας! Happy now? Μα τι happy και ξε happy, όλοι δεν έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις ; Προφανώς ναι Από την άλλη, θεωρώ ότι έχουν υπάρξει και φορές που σίγουρα πέρασες πολύ καλά και έχεις να το θυμάσαι Τι κάνουμε για αυτό ; Προσπαθούμε όσο περισσότερο γίνεται να αποφεύγουμε την 1η κατηγορία κοινωνικών συναθροίσεων
Bspus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Συμφωνώ ότι εν γένει μπορεί να ισχύει αυτό που λέει η Nenya, όμως το θέμα είναι πως χειρίζεται ο καθένας κάποιες καταστάσεις Ξεκινάμε με το πιο απλό, αν δε πρόκειται για εκδήλωση που θες να πας και το βλέπεις απλά ως κοινωνική υποχρέωση, απλά δεν πας Μα γι' αυτο τις λεμε κοινωνικές υποχρεωσεις. Ατυπες μεν αλλα σε πολλες περιπτωσεις οντως υποχρεωσεις. Και ειναι πολλοι αυτοι που θα προτιμουσανε να μην τους καλουν καθολου αλλα δεν θα το παραδεχτουν παρα μονο στην ανωνυμια που προσφερουν χωροι συζητησης οπως αυτος εδω. Και πολλες φορες δεν αξιζει να σου το χρεωσει ο αλλος το οτι δεν τον τιμησες στο γαμο του για να γλυτωσεις ενα βαρετο απογευμα-βραδυ. 1
Mansora Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Η μιζερη δηλωση της ημερας. Μιζέρια είναι να κανεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν ενώ δεν σε υποχρεώνει κανένας να το κανεις. Τετοιους "υποχρεωτικούς" γάμους τους βλέπω σαν τα εταιρικά πάρτυ που κάνει η εταιρεία στα ποσειδώνια και μας ζαλίζουν για το ποσό πολύ σημαντικό για την εικόνα της εταιρείας είναι η παρουσία μας. Μερικοί πάνε δίνουν το παρών και περιμένουν να φύγει ο πρώτος για να ακολουθήσουν, μερικοί προσποιητα διασκεδάζουν για να δείξουν ποσό σούπερ είναι το πάρτυ που οργάνωσε η κόρη του μεγαλου μαζί με τις κοκονες απ το HR και το marketing , μερικοί πάνε επειδή νομίζουν η εταιρεία είναι οτι καλύτερο τους έχει συμβεί στη ζωή τους και το βλέπουν ευκαιρία για τζάμπα φαγητό ποτο και να πουλάνε μούρη στο instagram και και μερικοί που απλά το θεωρούν χάσιμο χρόνου και δεν πατάνε καθόλου. Ποιος είναι μίζερος αυτός που προτιμάει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει ή αυτός που "διασκεδάζει" με το ζόρι; 2
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στα Ποσειδώνια αξίζει να πηγαίνεις μόνο για μάτι
hexenlord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 ρε σεις, πατε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα. Η νενυα, η Ηδονομενεας, Ο μακλειν και μερικοι αλλοι τα λενε πολυ καλα. Τι δουλεια εχει το μυστηριο του γαμου, η ιερη συζευξη του ζευγαριου κτλ κτλ με αυτα τα μασκαριλικια, τσιρκα που γινονται στις μερες μας. Βεγγαλικα ο ενας, 500+ καλεσμενους ο αλλος (που στον παπανουτσο τους βρηκε, εγω ξερω δεν ξερω 50 ατομα που θα ηθελα να εχω στον γαμο μου- ξερω και αλλα, αλλα για να τους λεω ενα γεια, οχι να τους καλεσω στην προσωπικη μου ευτυχισμενη στιγμη). Τεσπα, οι περισσοτεροι το κανουν για χαιλικι και γι αχρημα (τσουζει η αληθεια), ευτυχως τωρα που εσφιξαν τα ζωναρια εχουν περιοριστει τα ευτραπελα. 2
Mansora Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στα Ποσειδώνια αξίζει να πηγαίνεις μόνο για μάτι Στα ποσειδώνια όπως και σε όλες τις εταιρικές δράσεις αξίζει μόνο για γλύψιμο. Να πάω να φυτεύω Πεύκα φορωντας το μπλουζάκι με το λογότυπο του γραφείου για να φαίνεται πόσο κοινωνικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία και όχι επειδή τους νοιάζει το περιβάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.
Guerriero4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Χίλιες φορές ένας μικρός γάμος με συγγενείς και κοντινούς φίλους παρά κτήματα, φρου φρου και λεφτά για πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις