Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

Θα σας πω τι εκανα εγω εδω και 3 χρονια για τα κουνουπια και γενικα οτιδηποτε πεταει και τσιμπαει και αν θελετε με ακουτε. Να πω οτι τα φιδακια ειναι καρκινογονα. καθε φιδακι ειναι σαν να κανετε 100 τσιγαρα μαζι. Ουτε ταμπλετες μεσα στο σπιτι. 

Πηρα 2 απο τα παρακατω για εξω

Screenshot_1.png

Kαι 2 απο τα παρακατω για μεσα

Screenshot_3.png

Και ησυχασα τελειως. Τα εξω καθε μερα γεμιζουν απο 200 εντομα πανω τους καμμενα δουλευουν ολο το βραδυ μιας και πανε σε φως και καιγονται και το ενα το εχω βγαλμενο το περιβλημα και πανε και μεγαλα δεν μενει τιποτα. Μεσα στο σπιτι πιο ηπια τα πραγματα μαζευουν 5-10 κουνουπια τη βδομαδα τα εχω ολη μερα σε 2 πριζες και δουλευουν. Κανενα τσιμπημα μεχρι στιγμης και ειμαι σε περιοχη που γινεται χαμος απο κουνουπια και λογω ποτισματος αυλης με φυτα κτλ μαζευονται πολλα. 

Για οσους θελετε να μετατραπειτε σε ghostbusters προτεινω 2 απο τις παρακατω κανουν πολυ δουλεια επισης. Εφοσον δουλευει και το κουλο σας ετσι.

Screenshot_4.png

Ολα μαζι να πω οτι βγηκαν ενα 11 ευρω 8 δηλαδη για αυτα στην πριζα και 1 ρακετα 3. Μπορειτε να βαλετε και πολυπριζο εξω να βαλετε 4 5 τετοια πανω χωρις την προστασια και αφηστε το ανοιχτο ολο το βραδυ. Τραβανε 1watt το καθενα μετρημενα με μετρητη για οποιο εχει θεμα.

Περα απο τη ρακετα που δεν την εχω δοκιμασει τα αλλα δυο δεν κανουν απολυτως τιποτα, περα απο εναν συμπαθητικο μπλε φωτισμο για τα βραδια... Επισης, καινε οτι εντομο φανταστεις ΕΚΤΟΣ απο κουνουπια. Σε οτι αφορα τα κουνουπια τα προσελκυουν κιολας στο χωρο αν εισαι σε σκοταδι, καθως βλεπουν το φως του κι ερχονται. Δεν πανε πανω του εκτος αν ειναι τιποτε ζαβλακωμενα...Ζητημα αν βρισκω 5 κουνουπια τη βδομαδα.

Οσο για την ημερα που ειναι και το κυριο προβλημα εφετος, το φως των συσκευων αυτων δεν φαινεται καν για να τραβηξει εστω και τα εντομα που τραβαει πανω του τη νυχτα. Με λιγα λογια τσαμπα ρευμα καινε.

Αναφερει και πολυς κοσμος στα reviews οτι δεν κανουν για κουνουπια...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Confused 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

aircondition, παραθυρα λιγο ανοιχτα και ρακετουλα για wii εμπειρια σε  οσα μπουν μεσα. για εξω au de putan, ουτε σιτρονελες και βλακειες. τουλαχιστον εμενα δε με πλησιαζουν αν ψεκαστω. το θεμα ειναι οτι τα ατιμα πλεον τα εχουμε χειμωνα/καλοκαιρι, δε μασανε!

Επεξ/σία από duende
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

εν ετη 2018 , ποιος τρελος κοιμαται χωρις αιρ κον?

Εγώ δεν έχω καν κλιματιστικό στο Υ/Δ όπως και πολλοί άλλοι. Το βράδυ είμαστε μια χαρά στο σπίτι και γενικά αυτό το καλοκαίρι ήταν το πιο ήπιο που έχουμε περάσει. Αν πάει κανένα 40αρι βάζω ένα μικρό ανεμιστηράκι από απόσταση στο κρεβάτι και είμαι κυριλέ. Πολλοί βέβαια μου λένε οτι τα σπίτια τους είναι πάρα πολύ ζεστά, πιθανόν εμείς να έχουμε μικρότερη επίδραση λόγω οτι έχουμε ντουβάρια μισό μέτρο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Moderators
Δημοσ.

Τρομερο θεμα με τα κουνουπια στον Ωρωπο, δεν παλευεται φετος. Παντα ειχε κοντα στο σπιτι, αλλα φετος ειναι  αλλο πραγμα, σου κανουν ντου απο παντου, δεν φοβουνται την κινηση και αν βεντουζαρουν ακομα και να περπατησεις μενουν κολλημενα και ρουφανε. 

Πλεον κραταω την πορτα του υπνοδωματιου κλειστη παντα at all costs γιατι με το που την ανοιξω θα βρεθουν μεσα. Για εξω δεν εχω βρει ακρη, πηρα ενα Autan plus και περιμενω το ΣΚ που θα παω να δω αν θα κανει τιποτα.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Πως?

Δεν έχει καμιά σχέση ο έξω με τον μέσα αέρα σε ένα κλιματιστικό. Δεν υπάρχει μεταφορά αέρα παρά μόνο ενέργειας.

Το συγκεκριμένο εχει επιπλέον σωλήνα που ρουφαει αερα απεξω και αφου του προσδωσει όση υγρασία χρειάζεται τον φερνει μέσα.

Ψάξε daikin ftxz ururu sarara 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeγ είπε

ακριδες

παμε να ξεπερασουμε τις πληγες του φαραω 😮

ξεκινησαμε απο σαμαροβενιζελο και τσιπροκαμενο

νεα ειδη 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Εγώ δεν έχω καν κλιματιστικό στο Υ/Δ όπως και πολλοί άλλοι. Το βράδυ είμαστε μια χαρά στο σπίτι και γενικά αυτό το καλοκαίρι ήταν το πιο ήπιο που έχουμε περάσει. Αν πάει κανένα 40αρι βάζω ένα μικρό ανεμιστηράκι από απόσταση στο κρεβάτι και είμαι κυριλέ. Πολλοί βέβαια μου λένε οτι τα σπίτια τους είναι πάρα πολύ ζεστά, πιθανόν εμείς να έχουμε μικρότερη επίδραση λόγω οτι έχουμε ντουβάρια μισό μέτρο.

Power bank της Xiaomi βαράει υπερωρίες με 2 ανεμιστηρακια της Xiaomi κάνει πολύ καλή δουλειά. Το Air condition μπαίνει μόνο στις μεγάλες ζεστες σε 5 λεπτά γίνεται ψυγείο το σπίτι. 

2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Περα απο τη ρακετα που δεν την εχω δοκιμασει τα αλλα δυο δεν κανουν απολυτως τιποτα, περα απο εναν συμπαθητικο μπλε φωτισμο για τα βραδια... Επισης, καινε οτι εντομο φανταστεις ΕΚΤΟΣ απο κουνουπια. Σε οτι αφορα τα κουνουπια τα προσελκυουν κιολας στο χωρο αν εισαι σε σκοταδι, καθως βλεπουν το φως του κι ερχονται. Δεν πανε πανω του εκτος αν ειναι τιποτε ζαβλακωμενα...Ζητημα αν βρισκω 5 κουνουπια τη βδομαδα.

Οσο για την ημερα που ειναι και το κυριο προβλημα εφετος, το φως των συσκευων αυτων δεν φαινεται καν για να τραβηξει εστω και τα εντομα που τραβαει πανω του τη νυχτα. Με λιγα λογια τσαμπα ρευμα καινε.

Αναφερει και πολυς κοσμος στα reviews οτι δεν κανουν για κουνουπια...

Γεμίζει κάθε μέρα. Έχει και κουνούπια πάνω το βράδυ εκεί πάνε δεν γίνεται και αλλιώς. 

20180808_223739.jpg

Δημοσ.
14 minutes ago, Arkin said:

Power bank της Xiaomi βαράει υπερωρίες με 2 ανεμιστηρακια της Xiaomi κάνει πολύ καλή δουλειά. Το Air condition μπαίνει μόνο στις μεγάλες ζεστες σε 5 λεπτά γίνεται ψυγείο το σπίτι. 

Γεμίζει κάθε μέρα. Έχει και κουνούπια πάνω το βράδυ εκεί πάνε δεν γίνεται και αλλιώς. 

20180808_223739.jpg

Tι να σου πω...Εμενα για να αποκτησει αυτην την εικονα θελει 1 βδομαδα. Που αναλογικα με το τι κουνουπι υπαρχει και το τι θα επρεπε να πιανει για να απαλλαχθω απο τα κουνουπια, ουσιαστικα μιλαμε για 0 στο πηλικο, παρτι με ουζα αιμα στηνουν οι κωνωπες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Tι να σου πω...Εμενα για να αποκτησει αυτην την εικονα θελει 1 βδομαδα. Που αναλογικα με το τι κουνουπι υπαρχει και το τι θα επρεπε να πιανει για να απαλλαχθω απο τα κουνουπια, ουσιαστικα μιλαμε για 0 στο πηλικο, παρτι με ουζα αιμα στηνουν οι κωνωπες.

2 τέτοια όπως το παραπάνω σκέψου γεμίζω κάθε 2 μέρες. Έχουμε πολύ πράμα εδώ. Για να γεμίζει κάθε βδομάδα σημαίνει ότι δεν θα έχετε και πολλά εκεί που είστε. 

Δημοσ.
8 minutes ago, Arkin said:

2 τέτοια όπως το παραπάνω σκέψου γεμίζω κάθε 2 μέρες. Έχουμε πολύ πράμα εδώ. Για να γεμίζει κάθε βδομάδα σημαίνει ότι δεν θα έχετε και πολλά εκεί που είστε. 

Δεν ξερω πως εννοεις το πολλα. Αν βγεις εξω πεφτουν πανω σου καμια 10ρια μεσα σε 30 δευτερολεπτα περιπου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Δεν ξερω πως εννοεις το πολλα. Αν βγεις εξω πεφτουν πανω σου καμια 10ρια μεσα σε 30 δευτερολεπτα περιπου.

Γιατί δεν γεμίζει όμως αυτό το πράγμα αυτό δεν καταλαβαίνω. Και εδώ τα ίδια έχουμε άλλα τουλάχιστον γεμίζουν πολύ γρήγορα οπότε δουλειά κάνουν. Και μέσα στο σπίτι 3 4 τη μέρα. 

Δημοσ.

αυτά τα τίγρης που σε ακουμπάνε μόνο, τα σφάζεις και δεν έχουν αίμα ΑΛΛΑ θα σου αφήσουν σημάδι και ξίνεσαι τι φάση;! Στη τουαλέτα βλέπω τα "παλιά" τα κίτρινα/καφέ και είναι άχρηστα, αργά και δεν αφήνουν μεγάλο σημάδι, φέρτε πίσω αυτά τα κουνούπια τουλάχιστον 😢

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Περιοχη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και γω το μαραφετακι με τον μπλε φωτισμο...βγαινω στο μπαλκονι συννεφο οι κωνωπες,κατεβαινω αυλη ανεμοστροβιλος οι κωνωπες συν ενα καρο αλλα συμπαθη εντομα οπως μυγες και σφηκες....το μαραφετι ομως καθαρο...αναγκαστικα πασαλειβομαι με χημικο και ριχνω και κανενα φιδακι ετσι να θυμηθω θερινο σινεμα καπως βολευεται η κατασταση.Οι βροχες φετος εφεραν πολυ κουνουπι....βρηκα ενα πιατακι γλαστρας με μισο κουταλακι νερο μεσα...γεματο προνυμφες κουνουπιων!jesus!!!😰

Επεξ/σία από ΛεναΛενα
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι μαλακίες τσιμπάνε και μες την μέρα. Ένα μεσημέρι να βγω στην αυλή του σπιτιού θα με γαμήσουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...