rus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Θα δούμε, μέχρι στιγμής όλα εντάξει. Εγώ δεν είχα πάντως ούτε τσούξιμο και φαγούρα ούτε τίποτα, είχε πεταχτεί προς τα έξω ένα πράγμα σαν όγκος ή καρούμπαλο ας πούμε. Το πίεσα και με τα δάκτυλα δεν πόναγε. Θα τα εχεις όταν εκδηλωθεί το πρηξιμο. 2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Προσωπικα και σαν παθουσα εχω καταλαβει οτι οι τιγρεις δεν κανουν μεγαλα καρουμπαλα αλλα αφηνουν κοκκινιλα που κραταει μερες.Επισης προτιμουν τα ποδια,πετουν καλυτερα απο τα κοινα κουνουπια και ειναι δυο φορες μικροτερα αρα δυσκολοτερο να τα δει κανεις! Σε καποια σημεια του ποδιου, οπως το πισω μερος κατω από το γονατο, η κοκκινιλα είναι μεγαλη και μοιαζει με 'καρουμπαλο'. Εκτος απο μικροτερα είναι και αθόρυβα. Τσιμπανε αμεσως με το που θα προσγειωθουν, καποιες φορες τα ειδα "επι τω εργω" πανω στο ποδι μου δηλαδή, τα σκοτωσα αμεσως μεν αλλα ειχα ηδη τσιμπηθεί. Τα μεγαλυτερα ειναι σα σιχαμερες μαυρες αραχνες. Πρόχτες όμως σκοτωσα ένα τιγρη αφυσικα μεγαλου μεγεθους, αφου παρακολουθησα τη πτηση του καθησε στο ταβανι. Πατησα σε αντικείμενα και τον πατικωσα, ισως ηταν καποια βρωμερη κουνουπομάνα. Αφησε ένα μεγαλο μαυροκοκκινο λεκε, και τωρα σκέφτομαι πως να τον καθαρισω απ το ταβανι μου... 2 ώρες πριν, Nessuno_ είπε Είχα τόση φαγούρα (που δεν περνούσε με κανένα stick/ gel/ spay) που με έπιασε μια μανία να ξύνω το πόδι τόσο πολύ που στο τέλος κατάφερα να μου κάνω πληγή Η φαγουρα μπορει κατά διαστηματα να είναι ενοχλητικη, είναι όμως ανεκτη. Οταν κοιμασαι και τριβεις τα ποδια στο σεντονι τριβεις και το τσιμπημα με αποτέλεσμα να το χειροτερεψεις. Οποτε καλυτερα να βαλεις ένα χανζαπλαστ για να μη το ξυνεις κιολας. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από rus 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μας τσιμπάνε που μας τσιμπάνε, να μην έχουμε και την κ@υλα του ξυσίματος δηλαδή; Τι άλλο θα αντέξουμε πχια; 🤣 32 minutes ago, rus said: Οταν κοιμασαι και τριβεις τα ποδια στο σεντονι τριβεις και το τσιμπημα με αποτέλεσμα να το χειροτερεψεις. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, rus είπε Θα τα εχεις όταν εκδηλωθεί το πρηξιμο. Μέχρι στιγμής ακόμα δεν εκδηλώθηκε κάτι.
gia_nnis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Γι αυτο τι λετε? http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Ένας-έξυπνος-τρόπος-για-να-γλιτώσετε-α/
rus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Exoυν δοκιμαστεί πολλα τετοια κολπακια αλλα με πενιχρα αποτελεσματα.
rus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Μέχρι στιγμής ακόμα δεν εκδηλώθηκε κάτι. Χαιρομαι αν τελικα δε σου εκδηλωθηκε πρηξιμο. Αντίθετα εγω προσφατα βιωσα 2 περιεργες κοκκινιλες στο ποδι, αυτές επιασαν εκταση οποτε δε πρεπει να ειναι απο κουνουπι, ισως απο σκνιπα. Χτες σκοτωσα ένα εντομακι με μεγαλα φτερα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν σκνιπα ή πεταλουδα της νυχτας. Εσεις τις ξεχωριζετε? Υπαρχουν πολλων ειδων σκνιπες? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από rus
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Εγώ δύο βραδιές έχω γίνει μοσκιτοχαντερ. Τα χω τσακίσει τα μπασταρδα. Για κάθε τσίμπημα εκτελώ 100. Αφήνω ένα φως ανοιχτό στο μπαλκόνι πλακώνουν μυριαδες. Από νανάκια μοσκιτο μέχρι γκοτζιλες. Έχω κάνει ένα τοίχο σπλατερι στο χωριό σε φάση που η πεθερά μου σήμερα με έβριζε κ καθάριζε τον τοίχο
Vasivouzoukos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 https://www.protothema.gr/ugeia/article/813344/alloi-duo-nekroi-apo-ton-io-tou-dutikou-neilou-poies-einai-oi-epikindunes-periohes/ Γνωστή μου είναι στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό που τον προκάλεσε ο Ιός του Νείλου. Άντε να δούμε τι θα γίνει φέτος.
Vasivouzoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Συνεχίζει ακάθεκτα ο σαρωτικός ρυθμός και δεν λέει να σταματήσει και ας έχει φτάσει Σεπτέμβριος https://www.protothema.gr/greece/article/816701/ios-tou-dutikou-neilou-saronei-se-attiki-makedonia-kai-i-epidimia-epekteinetai/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα