Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαστε αραχτοι στο camping και πετάω σαν θέμα στην παρέα, <<τι μπορούμε να κάνουμε μετά τις διακοπές, κάτι σαν δραστηριότητα μάλλον, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι>>. Πολύ θα μου άρεσε να ακούσω ιδέες γιατί νομίζω πως αυτό που λαμβάνεις όταν προσφέρεις, πέστε το ανιδιοτέλεια είναι μια αίσθηση τέλεια ρε σεις.. 

Δημοσ.

Αρχικά να ξεκινήσετε να δουλεύετε ώστε να έχετε όντως κάτι να προσφερεται και να μην σκέφτεστε με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. 

IBTL :)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Αρχικά να ξεκινήσετε να δουλεύετε ώστε να έχετε όντως κάτι να προσφερεται και να μην σκέφτεστε με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. 

IBTL :)

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ρε τύπε ότι δεν δουλεύω;

Επίσης φούσκωσες με υπερηφάνεια με αυτό που απάντησες; 

Επεξ/σία από li@m
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, li@m said:

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ρε τύπε ότι δεν δουλεύω;

Θα απαντησω εγω γιαυτον: Γιατι το ερωτημα σου απανταται κυριως σε ατομα προεφηβικης ηλικιας. Αντε και κανας εφηβος που το παιζει ψαγμενος και λιγο πιο λατερνατιβ την ψαχνει με τετοιου ειδους αποριες.

Οι ενηλικες και ιδιως οσοι εργαζονται,  συνηθως εχουν απαντησει στον εαυτο τους προ πολλου σχετικα με τη συγκεκριμενη απορια που εθεσες.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Kαταρχήν nα σταματήσεις να πίνεις αυτά που πίνεις γιατί εδώ δεν είναι camping....

; P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εθελοντισμός στο Δημο(δεν ξερω σε ποιον Δήμο εισαι αλλά στην επαρχία δεν παιζουν τοσα κονδύλια και λιγη βοηθεια τη χρειάζονται) ισως να ειναι μια καλη ιδέα. Αλλά οχι σε συνεργασία με ΜΚΟ ή την εκκλησία

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Θα απαντησω εγω γιαυτον: Γιατι το ερωτημα σου απανταται κυριως σε ατομα προεφηβικης ηλικιας. Αντε και κανας εφηβος που το παιζει ψαγμενος και λιγο πιο λατερνατιβ.

Σοβαρά τώρα; 

8 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Θα απαντησω εγω γιαυτον: Γιατι το ερωτημα σου απανταται κυριως σε ατομα προεφηβικης ηλικιας. Αντε και κανας εφηβος που το παιζει ψαγμενος και λιγο πιο λατερνατιβ την ψαχνει με τετοιου ειδους αποριες.

Οι ενηλικες και ιδιως οσοι εργαζονται,  συνηθως εχουν απαντησει στον εαυτο τους προ πολλου σχετικα με τη συγκεκριμενη απορια που εθεσες.

Τι ταμπού είναι αυτά ρε συ; εσύ δηλαδή τι έχεις απαντήσει στον εαυτό σου; σοβαρά τώρα τι κάνεις; 

Δημοσ.

Σαν αρχή να σταματήσετε να ανοίγετε τέτοιου είδους θέματα και να απασχοληθείτε πόρους του διαδικτύου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κάτι ποιο χρήσιμο. 
Και όταν λες " νομίζω πως αυτό που λαμβάνεις όταν προσφέρεις, πέστε το ανιδιοτέλεια είναι μια αίσθηση τέλεια ρε σεις.. "   ποιο πολύ μου φαίνεται πως κάνεις virtue signaling παρά να θες πραγματικά να κάνεις κάτι καλό, οπότε άμεσα κάποιος με λίγο μυαλό σε καταλαβαίνει πως απλά το κάνεις για να φανείς.... "κοιταχτε με είμαι καλός άνθρωπος"   
οπότε άμα θες να κάνεις κάτι κάλο για την κοινωνία καντο και μην το πεις πουθενά και μην περιμένεις ευχαριστώ  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...