Aris31983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Θελω τη βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Εχω βρει οικονομικα εισητηρια απο αεροδρόμιο σκοπίων για Βουδαπέστη κ πρόβληματιζομαι αν θα μ αφησουν οι Σκόπιανοι να πεταξω με την ταυτότητα (διαβατήριο δεν έχω) επειδή δεν είναι στην εε Στην πρεσβεια π πηρα τηλ μ είπαν ότι δεν θα εχω πρόβλημα . Ας απαντήσει καποιος που μπορεί να το χει κάνει Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Aris31983
giwrgos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Η Ουγγαρία είναι χώρα μέλος της ΕΕ και η ΠΓΔΜ όχι επομένως έκει διενεργείται υποχρεωτικά διαβατηριακός έλεγχος στο αεροδρόμιο Βουδαπέστης. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από giwrgos555
talibanakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris31983 είπε χω βρει οικονομικα εισητηρια απο αεροδρόμιο σκοπίων για Βουδαπέστη κ πρόβληματιζομαι αν θα μ αφησουν οι Σκόπιανοι να πεταξω με την ταυτότητα (διαβατήριο δεν έχω) επειδή δεν είναι στην εε Θα φας πακετο. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από talibanakos
ManFromEarth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, giwrgos555 είπε Η Ουγγαρία είναι χώρα μέλος της ΕΕ και η ΠΓΔΜ όχι επομένως έκει διενεργείται υποχρεωτικά διαβατηριακός έλεγχος στο αεροδρόμιο Βουδαπέστης. Κι εγω θεωρω οτι δε θα σε αφησουν, απλα ηθελα να πω οτι το παραπανω σχολιο δεν ειναι παντα ακριβες. Παραδειγμα, η Αλβανια και η Ελλαδα εχουν διμερη συμφωνια και επιτρεπεται το ταξιδι στους Ελληνες πολιτες με αστυνομικη ταυτοτητα.
giwrgos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Κι εγω θεωρω οτι δε θα σε αφησουν, απλα ηθελα να πω οτι το παραπανω σχολιο δεν ειναι παντα ακριβες. Παραδειγμα, η Αλβανια και η Ελλαδα εχουν διμερη συμφωνια και επιτρεπεται το ταξιδι στους Ελληνες πολιτες με αστυνομικη ταυτοτητα. Υπάρχουν χώρες με τις οποίες η ΕΕ έχει υπογράψει σύμβαση οπότε δεν ταξιδεύεις με διαβατήριο αλλά με ταυτότητα όπως η Τουρκία που εμείς σαν πολίτες της ΕΕ πάμε με απλή ταυτότητα.Θα πρέπει εφόσον είναι Ελλάδα ο Aris να ταξιδέψει με διαβατήριο Σκόπια και απο εκεί μετά Βουδαπέστη που είναι πάλι χώρα της ΕΕ.Ουσιαστικά θα βγεί απο την ΕΕ και θα ξαναμπεί πάλι στην ΕΕ με ενδιάμεσο σταθμό μια χώρα μη μέλος Σένγκεν.Δεν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει εκεί χωρίς διαβατήριο με την καμία ας ρωτήσει και την πρεσβεία την Ελληνική στην Ουγγαρία να πάρει και απο εκεί γνώμη.
ManFromEarth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, giwrgos555 είπε Υπάρχουν χώρες με τις οποίες η ΕΕ έχει υπογράψει σύμβαση οπότε δεν ταξιδεύεις με διαβατήριο αλλά με ταυτότητα όπως η Τουρκία που εμείς σαν πολίτες της ΕΕ πάμε με απλή ταυτότητα.Θα πρέπει εφόσον είναι Ελλάδα ο Aris να ταξιδέψει με διαβατήριο Σκόπια και απο εκεί μετά Βουδαπέστη που είναι πάλι χώρα της ΕΕ.Ουσιαστικά θα βγεί απο την ΕΕ και θα ξαναμπεί πάλι στην ΕΕ με ενδιάμεσο σταθμό μια χώρα μη μέλος Σένγκεν.Δεν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει εκεί χωρίς διαβατήριο με την καμία ας ρωτήσει και την πρεσβεία την Ελληνική στην Ουγγαρία να πάρει και απο εκεί γνώμη. αν η ΠΓΔΜ ειχε συναψει παρομοια συμβαση δεν θα μπορουσε;
giwrgos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε αν η ΠΓΔΜ ειχε συναψει παρομοια συμβαση δεν θα μπορουσε; Ας ρωτήσει τους αρμόδιους δηλαδή την πρεσβεία της Ουγγαρίας εδω στην χώρα μας και την πρεσβεια της Ελλάδας στην Ουγγαρία.Νομίζω δεν γίνεται γιατί και εμείς οι έλληνες οταν πάμε σκόπια ελεγχόμαστε διαβατηριακά.
ManFromEarth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, giwrgos555 είπε Ας ρωτήσει τους αρμόδιους δηλαδή την πρεσβεία της Ουγγαρίας εδω στην χώρα μας και την πρεσβεια της Ελλάδας στην Ουγγαρία.Νομίζω δεν γίνεται γιατί και εμείς οι έλληνες οταν πάμε σκόπια ελεγχόμαστε διαβατηριακά. Ναι λεω ΑΝ. Γενικα δεν εχει να κανει με το ΕΕ-> εκτος ΕΕ, αλλα με το τι συμφωνια εχει η ΕΕ με αυτη τη χωρα.
giwrgos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Ναι λεω ΑΝ. Γενικα δεν εχει να κανει με το ΕΕ-> εκτος ΕΕ, αλλα με το τι συμφωνια εχει η ΕΕ με αυτη τη χωρα. Αν θα πήγαινε με την ταυτότητα του τελείωσε αλλά να ξέρεις οτι ακόμα και σε χώρες της ΕΕ την ταυτότητα μας την κοιτανε περίεργα γιατί ειναι ενα πλαστικοποιημένο χαρτόνι οπότε το ελέγχουν με φακούς και κάτω απο ένα μπλέ φωτάκι.Ποσο μάλλον σε χώρες εκτός ΕΕ φαντάσου πώς θα κάνουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Aris31983 είπε Γεια σας παιδιά. Θελω τη βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Εχω βρει οικονομικα εισητηρια απο αεροδρόμιο σκοπίων για Βουδαπέστη κ πρόβληματιζομαι αν θα μ αφησουν οι Σκόπιανοι να πεταξω με την ταυτότητα (διαβατήριο δεν έχω) επειδή δεν είναι στην εε Στην πρεσβεια π πηρα τηλ μ είπαν ότι δεν θα εχω πρόβλημα . Ας απαντήσει καποιος που μπορεί να το χει κάνει Φιλε να ρωτήσω από αθήνα πετάς; είναι δυνατόν να θες να πας Βουδαπέστη (η οποία είναι υπέροχη) και πρεπει να κατεβεις στα Σκόπια; Πήγαινε απευθείας! οπως και απο Θεσσ/νικη για να πας Νεα Υόρκη πας μέσω Κωνσ/πολης, ό,τι να ναι Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, μην λέτε ότι θέλετε (ή υποθέτετε) χωρίς να ξέρετε. Στα Σκόπια μια χαρά ταξιδεύουμε από Ελλάδα με ταυτότητα. Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Βέβαια εγώ περνάω με το αυτοκίνητο και συνεχίζω για Σερβία αλλά σε κάθε περίπτωση η ταυτότητα είναι οκ. Για αεροδρόμιο δεν ξέρω αλλά θα μου φαινόταν περίεργο να μπορείς να μπεις στη χώρα οδικώς με ταυτότητα, να μπορείς να βγεις (οδικώς πάλι) αλλά να μην μπορείς να φύγεις από το αεροδρόμιο. Σε κάθε περίπτωση εννοείται ότι μιλάμε για αστυνομική ταυτότητα που έχει και λατινικούς χαρακτήρες βέβαια Όπως ειπώθηκε, γενικά την ταυτότητά μας την κοιτάνε καχύποπτα (όχι τόσο στα Σκόπια αφού είναι εξοικειωμένοι από τις συνεχείς διελεύσεις των Ελλήνων που πάνε εκεί για ψώνια και...άλλα, αλλά σε άλλες χώρες) αλλά τελικά είναι οκ. Προσωπικά, απ' όλα τα Βαλκάνια εκεί που μου κάνουν μανούρες είναι στην Βοσνία αλλά τελικά περνάω χωρίς πολλά-πολλά. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από haris_216
ManFromEarth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Agraf είπε Φιλε να ρωτήσω από αθήνα πετάς; είναι δυνατόν να θες να πας Βουδαπέστη (η οποία είναι υπέροχη) και πρεπει να κατεβεις στα Σκόπια; Πήγαινε απευθείας! οπως και απο Θεσσ/νικη για να πας Νεα Υόρκη πας μέσω Κωνσ/πολης, ό,τι να ναι Είχε γράψει πιο πριν ότι είναι από Κοζάνη.
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, Aris31983 είπε Γεια σας παιδιά. Θελω τη βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Εχω βρει οικονομικα εισητηρια απο αεροδρόμιο σκοπίων για Βουδαπέστη κ πρόβληματιζομαι αν θα μ αφησουν οι Σκόπιανοι να πεταξω με την ταυτότητα (διαβατήριο δεν έχω) επειδή δεν είναι στην εε Στην πρεσβεια π πηρα τηλ μ είπαν ότι δεν θα εχω πρόβλημα . Ας απαντήσει καποιος που μπορεί να το χει κάνει Πιο φθηνά από το να κατέβεις Θεσ/νίκη και να πας απευθείας ; Πάλι με wizzair ...
Aris31983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, Aris31983 είπε Γεια σας παιδιά. Θελω τη βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει. Εχω βρει οικονομικα εισητηρια απο αεροδρόμιο σκοπίων για Βουδαπέστη κ πρόβληματιζομαι αν θα μ αφησουν οι Σκόπιανοι να πεταξω με την ταυτότητα (διαβατήριο δεν έχω) επειδή δεν είναι στην εε Στην πρεσβεια π πηρα τηλ μ είπαν ότι δεν θα εχω πρόβλημα . Ας απαντήσει καποιος που μπορεί να το χει κάνει 18.5€ πηγαινε ελα. 1,10 η βενζίνη αρα ρεφαρω τα 100 χιλιόμετρα διαφορά απ το να παω θεσνικη. Συν οτι θα φουλαρω κ στην επιστροφή κ θα εχω κερδος 15 ώρες πριν, giwrgos555 είπε Ας ρωτήσει τους αρμόδιους δηλαδή την πρεσβεία της Ουγγαρίας εδω στην χώρα μας και την πρεσβεια της Ελλάδας στην Ουγγαρία.Νομίζω δεν γίνεται γιατί και εμείς οι έλληνες οταν πάμε σκόπια ελεγχόμαστε διαβατηριακά. Σκόπια φίλε μου μπαινω με ταυτοτητα εδω κ δεκα χρόνια. Κ απο σκοπια περασα αλβανια με ταυτοτητα
1988panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, giwrgos555 είπε Ας ρωτήσει τους αρμόδιους δηλαδή την πρεσβεία της Ουγγαρίας εδω στην χώρα μας και την πρεσβεια της Ελλάδας στην Ουγγαρία.Νομίζω δεν γίνεται γιατί και εμείς οι έλληνες οταν πάμε σκόπια ελεγχόμαστε διαβατηριακά. 18 ώρες πριν, Aris31983 είπε Στην πρεσβεια π πηρα τηλ μ είπαν ότι δεν θα εχω πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα