Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τη μεταφορά αρχείων στο Xiaomi Redmi Note 4x


duran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέω το καλωδιο USB με τον υπολογιστή, επιλέγω Μεταφορά Αρχείων απο το μενου που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού, ο υπολογιστής κάνει τον ήχο σαν να συνδέεται κάτι και μετά τίποτα. Δεν μπορώ να περάσω μουσική στο κινητό όσο και να προσπαθήσω, όσες φορές και αν επαναλάβω τη διαδικασία. Μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες, όμως δεν γίνεται να ανοίξουν οι υπόλοιποι φάκελοι του κινητού στον υπολογιστή. Δοκίμασα ότι είδα στο youtube, με το να γίνω προγραμματιστής του κινητού πατώντας 5 φορες στη MIUI έκδοση, προσθετες ρυθμίσεις, επιλογές προγραμματιστών, ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων USB και δεν βγήκε απολύτως καμία άκρη όταν επαναλαμβάνω τη διαδικασία για να περάσω μουσική. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι παρόμοιο αντιμετωπίζω και εγώ. Δεν έχω εγκαταστήσει  μόνο το MI Suite, αλλά και 4-5 διαφορετικά προγράμματα για android. Δεν αναγνωρίζει καν το τηλέφωνο (μέσω σύνδεσης usb ή wifi) . Μεταφορά αρχείων έκανα με τον τρόπο που ανέφερε ο @duran και επίσης δοκίμασα επανειλημμένως τα βήματα που συστήνονται.

Είναι το πρώτο μου "έξυπνο" κινητό, καθώς συνειδητά απείχα από μεγάλου μεγέθους κινητά έως τώρα και τέτοια δυσκολία δεν την περίμενα. χαχαχα

Υ.Γ.: κατέβασα επίσης και οδηγούς για το rn5, μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα, αλλά δεν...

Επεξ/σία από kogba
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχετε μαλλον την Ευρωπαϊκή έκδοση των windows πχ w10 Home N. Απο τις οποίες εχουν αφαιρεθεί καποια πακετα, ενα από αυτά έχει κ τα σωστα drivers για τις συσκευές σας.

Ξεκινήστε απο εδω https://support.microsoft.com/en-us/help/3010081/media-feature-pack-for-windows-10-n-and-windows-10-kn-editions

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ με 7άρια είμαι. Κάτι άλλο γίνεται. Μάλλον θα κάτσω και θα περάσω σιγά σιγά τις επαφές μου σε κανένα excel και τελείωσε η δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@chios: οι επαφές πώς είναι στο google; περνάνε αυτόματα κάπου χωρίς να το ξέρω ή σε κάποιον λογαριασμό; Εννοείς στον λογαριασμό μου gmail(τον οποίο δεν χρησιμοποιώ, απλά από ανάγκη για youtube & android τον έφτιαξα) ; Αν θες, εξήγησέ μου, δεν ανέβασα ποτέ πριν οτιδήποτε κάπου πριν να πάρω έξυπνο κινητό, σαν cloud και τα συναφή, ούτε και ασχολήθηκα, προτιμώ μερικούς σκληρούς δίσκους στο σπίτι για αποθήκευση και αντίγραφα.

Όσο για το Excel, απλά εννούσα ότι θα κάτσω να περάσω τις επαφές μου εκεί, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια(και κάποτε σε ατζέντες) . Είτε χαλάσει κάποιος σκληρός, είτε τηλέφωνο είτε κλαπεί, τα αρχεία  μου υπάρχουν πάντα και αλλού.

@Xristaras12: δεν μπόρεσα να το κάνω όυτε με το wifi. Αν και αναγνωρίζεται το τηλέφωνο από pc suites που το υποστηρίζουν, δεν ολοκληρώνεται η αντιγραφή ή δεν αρχίζει καν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@chios: δεν είχαν ανέβει, αλλά μου έδωσες αφορμή για να το ψάξω το θέμα(όπως σου είπα, δεν είχα ποτέ πριν έξυπνο κινητό).

Συγχρόνισα το κινητό με το gmail, αλλά δεν ανέβαιναν οι επαφές. Μετά απλά έκανα εξαγωγή των επαφών στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού(vcf αρχείο) , το οποίο στη συνέχεια αντέγραψα στον υπολογιστή και στη συνέχεια έκανα εισαγωγή μέσω των επαφών του gmail και... όλα πέρασαν μια χαρά.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kogba
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι αρχηγός, ότι τηλέφωνο και να αγοράσεις στο μέλλον βάζεις το Gmail που έχεις και αυτόματα κατεβαίνουν όλες οι επαφές, κρατάς και κατά διαστήματα ένα vcf αρχείο για backup.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

Πρόβλημα με τη μεταφορά αρχείων στο Xiaomi Redmi Note 8 pro . 

ΕΧΩ WIN10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΠΟΥΕΚΑΝΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ PC ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑΤΟΥΣ (1205 ΦΩΤΟ) ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ . ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 '. 

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΥΧΑΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ USB  ΚΑΛΩΔΙΟ  ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ONE DRIVE  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙ  . ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ  ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. 

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ? 

ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΚΟΥ ΠΗΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΧΑΣΑ.. 

ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ  ..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...