Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει έστω και ένας δήμος στην Ελλάδα του οποίου οι κάτοικοι δεν έρχονται ποτέ αντιμέτωποι με δυσάρεστες οσμές σκουπιδιών που προκαλούν εμετό.

Εδώ που κάνω διακοπές δηλαδή στα παράλια της Πιερίας η κατάσταση είναι τραγική.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, δημος Βυρωνα και περιξ εχουν υπογειους καδους που δεν μυριζουν. Δεν ξερω ποσοι ειναι αλλα ειχα δει σε διαφορα σημεια πριν 1 χρονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει δήμος που οι κάτοικοί του να πετάνε τα σκουπίδια σε καλά κλεισμένες, ειδικές σακούλες σκουπιδιών και αν ο κάδος είναι γεμάτος να πηγαίνουν 10 μέτρα παρακάτω;

Δεν υπερασπίζομαι τους δήμους αλλά προτιμώ να κοιτάω πρώτα τη δικιά μου καμπούρα. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 18
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι δήμοι καταφέρνουν μια χαρά να πιάσουν το στόχο τους που είναι να υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο δρόμο.

΄Είναι το αντίστοιχο που έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή σστ ζωή μας, να έχουμε περισσότερα χαρτιά/πράγματα χύμα στο γραφείο μας για να νομίζει κάποιος ότι δουλεύουμε πιο πολύ πραγματικά συμβαίνει.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Υπάρχει δήμος που οι κάτοικοί του να πετάνε τα σκουπίδια σε καλά κλεισμένες, ειδικές σακούλες σκουπιδιών και αν ο κάδος είναι γεμάτος να πηγαίνουν 10 μέτρα παρακάτω;

Δεν υπερασπίζομαι τους δήμους αλλά προτιμώ να κοιτάω πρώτα τη δικιά μου καμπούρα. 

Για να καταλάβεις πως λειτουργούν οι δήμοι, διάβαζα ένα άρθρο πρόσφατα που έλεγε ότι το 80% των εργαζομένων στους δήμους, έχει 'τρουπώσει' στον δήμο από την υπηρεσία καθαριότητας!

Εχω και εγώ ένα φιλαράκι που μπήκε τώρα σε δήμο στην καθαριότητα και διαγωνίζονται εκεί μέσα ποιο βύσμα θα επικρατήσει του άλλου για να πάει σε γραφείο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, skiabox said:

Για να καταλάβεις πως λειτουργούν οι δήμοι, διάβαζα ένα άρθρο πρόσφατα που έλεγε ότι το 80% των εργαζομένων στους δήμους, έχει 'τρουπώσει' στον δήμο από την υπηρεσία καθαριότητας!

Εχω και εγώ ένα φιλαράκι που μπήκε τώρα σε δήμο στην καθαριότητα και διαγωνίζονται εκεί μέσα ποιο βύσμα θα επικρατήσει του άλλου για να πάει σε γραφείο.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Άλλο ήταν το point μου. (Και ψιλό-offtopic, ομολογώ.)

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Άλλο ήταν το point μου. 

Το point σου δεν έχει σχέση όμως με την κατάσταση να είναι όλοι οι κάδοι ξεχειλισμένοι σε απόσταση 10 χιλιομέτρων minimum.

Φαντάζομαι για αυτό πληρώνεις πιθανότατα και εδώ (όπως και στις φωτιές) τα πιο πολλά λεφτά από όλους τους λαούς του πλανήτη, για να υπάρχει ένας minimum προγραμματισμός.

Δημοσ.

Σέρρες μια χαρά είμαστε δεν είχαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Τα σπασμένα πεζοδρόμια και οι χάλια δρόμοι ειναι το δικό μας πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, skiabox said:

Το point σου δεν έχει σχέση όμως με την κατάσταση να είναι όλοι οι κάδοι ξεχειλισμένοι σε απόσταση 10 χιλιομέτρων minimum.

Έχεις δίκιο, είχε όμως να κάνει με το ότι βρομάνε ακόμα κι όταν δεν είναι γεμάτοι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Σέρρες μια χαρά είμαστε δεν είχαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Τα σπασμένα πεζοδρόμια και οι χάλια δρόμοι ειναι το δικό μας πρόβλημα

Ωραίος είσαι η εξαίρεση μάλλον μιας και στην ανοργανωσιά υπάρχει καθετοποίηση από ότι φαίνεται!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εντωμεταξύ επειδή βγάζω τον σκύλο μου σε μέρος που αυτοί ''καθαρίζουν'' αν δεις τις φάτσες τους οι περισσότεροι έχουν νοητική υστέρηση. Δηλαδή και τους βλέπω συνέχεια να κάθονται, και μετά από λίγο καιρό τρυπώνουν σαν μόνιμοι από συμβασιούχοι που είναι και φαίνεται ξεκάθαρα πως αν δεν υπήρχε το Δημόσιο που λειτουργεί σαν ίδρυμα όλοι αυτοί θα πέθαιναν από την πείνα γιατί αποκλείεται να επιβίωναν στον ιδιωτικό τομέα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Εντωμεταξύ επειδή βγάζω τον σκύλο μου σε μέρος που αυτοί ''καθαρίζουν'' αν δεις τις φάτσες τους οι περισσότεροι έχουν νοητική υστέρηση. Δηλαδή και τους βλέπω συνέχεια να κάθονται, και μετά από λίγο καιρό τρυπώνουν σαν μόνιμοι από συμβασιούχοι που είναι και φαίνεται ξεκάθαρα πως αν δεν υπήρχε το Δημόσιο που λειτουργεί σαν ίδρυμα όλοι αυτοί θα πέθαιναν από την πείνα γιατί αποκλείεται να επιβίωναν στον ιδιωτικό τομέα.

Ας είναι καλά οι φόροι σου και τα δάνεια από όλον τον πλανήτη.

Γιατί λεφτόδενδρα είμαι από τους λίγους που δεν πιστεύω ότι υπάρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...