Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ας είναι καλά οι φόροι σου και τα δάνεια από όλον τον πλανήτη.

Γιατί λεφτόδενδρα είμαι από τους λίγους που δεν πιστεύω ότι υπάρχουν.

Και τι να κάνω; Εδώ μέσα αν γράψεις κάτι για πολιτική στο διαγράφουν αμέσως οπότε θα αρκεστώ να σου πω μόνο ότι θα ψηφίσω έναν που υπόσχεται να αρχίσει να απολύει δ.υ

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και αν είσαι μόνος σου δεν βρίσκεις το δίκιο σου με τον καρκίνο του δημοσίου σε όποια υπηρεσία και να πας.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Vasivouzoukos said:

Και τι να κάνω; Εδώ μέσα αν γράψεις κάτι για πολιτική στο διαγράφουν αμέσως οπότε θα αρκεστώ να σου πω μόνο ότι θα ψηφίσω έναν που υπόσχεται να αρχίσει να απολύει δ.υ

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και αν είσαι μόνος σου δεν βρίσκεις το δίκιο σου με τον καρκίνο του δημοσίου σε όποια υπηρεσία και να πας.

Και να ιδιωτικοποιει.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Και εγώ τον ίδιο ψηφίζω από το 2011...χεχεχεχε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τον Σεπτέμβρη τα κεφάλια μέσα,  ξεκινά προεκλογική περίοδος.

Μονακό θα γίνουν οι δήμοι, θα γλείψουν και τα σιφόνια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Άλλο ήταν το point μου. (Και ψιλό-offtopic, ομολογώ.)

Καθόλου άλλο δεν είναι το point σου.

Αν οι δήμοι διαχειρίζονται σωστά τα σκουπίδια δε θα έχουν λόγο να ζητάνε να προσλάβουν και άλλα βύσματα να τα ξύνουν.

Δεν "απέτυγχάνουν" δηλαδή να μαζέυουν τα σκουπίδια. Πέγχανουν να μη τα μαζευουν.υαν να 

Δημοσ.

Ίσως , λέω ίσως αν έφευγαν οι δημοτικοί φόροι και τέλη από λογαριασμούς ρεύματος και νερού , και μας ερχόταν χωριστά ,τότε θα βλέπαμε καθαρά πόσα πληρώνουμε για το δήμο και τότε θα ρίχναμε και κανα καντήλι στον δήμαρχο για την διαχείριση και το αποτέλεσμα των φόρων που πληρώνουμε . 

Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και στην κυβέρνηση αλλά τον πρωθυπουργό δεν τον συναντάς στο δρόμο , τον δήμαρχο όμως ειδικά σε μικρούς δήμους τον ξέρεις με το μικρό του όνομα .

Κατά κανόνα χάλια είναι η πλειοψηφία των δήμων στο θέμα καθαριότητα (και όχι μόνο) στην χώρα μας .

• Like 1
Δημοσ.

Ιπποκράτειο μια χαρά όλα , περνάνε 2 φορές την ημέρα να μαζέψουν. Βέβαια ο ποιό κοντινός κάδος είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά 🤣🤣🤣

Δημοσ.

Εντάξει είναι και λίγο λογικό να μυρίζουν τα σκουπίδια το καλοκαίρι! Εκτός αν τα αφήνουν μέρες αμάζευτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, amagawd said:

Ιπποκράτειο μια χαρά όλα , περνάνε 2 φορές την ημέρα να μαζέψουν. Βέβαια ο ποιό κοντινός κάδος είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά 🤣🤣🤣

Και super αραιοκατοικημένη περιοχή, πόσα σκουπίδια να μαζευόνται?

Δημοσ.

Πάντως εγώ που μένω κέντρο Αθήνας, νομίζω η μοναδική περίπτωση που αντιμετωπίζω θέματα του να περνάς απ' τον κάδο και να κλείνεις την μύτη σου ή να βλέπεις τα σκουπίδια πεταμένα έξω, είναι όταν γίνονται απεργίες ή κλείνουν τις χωματερές. Άλλες φορές δεν θυμάμαι να έχω δει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
3 hours ago, CheOnWeb said:

Υπάρχει δήμος που οι κάτοικοί του να πετάνε τα σκουπίδια σε καλά κλεισμένες, ειδικές σακούλες σκουπιδιών και αν ο κάδος είναι γεμάτος να πηγαίνουν 10 μέτρα παρακάτω;

Δεν υπερασπίζομαι τους δήμους αλλά προτιμώ να κοιτάω πρώτα τη δικιά μου καμπούρα. 

Με πρόλαβες. 

Δημοσ.

εδω 2 φορες τη μερα (και Σκ) μαζευουν σκουπιδια και μια φορα την ανακυκλωση. Μια χαρα ειμαστε. Και οταν ειχαν απεργιες πριν κανα 2μηνο οι ΧΥΤΑ? δε θυμαμαι ποιοι και βρωμαγε ολη η Αθηνα,  παλι τα μαζευαν

Δημοσ.

Στον δήμο Νέαπολης-Συκεων(Θεσσαλονικη) που είναι η επιχείρηση που εργάζομαι παρατηρώ καλή κατάσταση στους κάδους και σε σωστές ώρες την αποκομιδή.

Δημοσ.

Φίλος μου που είναι πιλότος και δούλευει σε χώρες όπως Σουδαν,Αλγερία,Αίγυπτο και έχει πάει Ινδία μου λέει ότι φέτος η Κέρκυρα που έχει σπίτι και πηγαίνει τον καιρό που δεν δουλεύει ξεπέρασε όλες αυτές τις χώρες σε βρώμα και σκουπίδια.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...