Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, moure είπε

Φίλος μου που είναι πιλότος και δούλευει σε χώρες όπως Σουδαν,Αλγερία,Αίγυπτο και έχει πάει Ινδία μου λέει ότι φέτος η Κέρκυρα που έχει σπίτι και πηγαίνει τον καιρό που δεν δουλεύει ξεπέρασε όλες αυτές τις χώρες σε βρώμα και σκουπίδια.

Πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική στο νησί. Σήμερα που έκανε μια βόλτα περίπου 40χλμ, σε κάποια σημεία τα σκουπίδια είχαν καλύψει εντελώς τους κάδους και είχαν σχηματίσει μικρά βουναλάκια.

Επεξ/σία από Arwindan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arwindan είπε

Πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική στο νησί. Σήμερα που έκανε μια βόλτα περίπου 40χλμ, σε κάποια σημεία τα σκουπίδια είχαν καλύψει εντελώς τους κάδους και είχαν σχηματίσει μικρά βουναλάκια.

Εντάξει τα υπερτουριστικά νησιά σαν την Κέρκυρα που έχουν υποδομές για 50 χιλ κόσμου πχ και ξαφνικά μέσα σε 3 μήνες μπορεί να περάσει 1 μύριο ειναι φυσιολογικό να έχουν τετοια προβλήματα. Φανταστείτε ποσοι ανθρωποι ειναι στην Κερκυρα ή την Σαντορίνη ή σε πόλεις της Κρήτης ή της Κω και της Ρόδου αυτή την στιγμή που μιλάμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Εντάξει τα υπερτουριστικά νησιά σαν την Κέρκυρα που έχουν υποδομές για 50 χιλ κόσμου πχ και ξαφνικά μέσα σε 3 μήνες μπορεί να περάσει 1 μύριο ειναι φυσιολογικό να έχουν τετοια προβλήματα. Φανταστείτε ποσοι ανθρωποι ειναι στην Κερκυρα ή την Σαντορίνη ή σε πόλεις της Κρήτης ή της Κω και της Ρόδου αυτή την στιγμή που μιλάμε. 

Στην Κέρκυρα αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα (το οποίο βέβαια διογκώνεται το καλοκαίρι). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arwindan είπε

Στην Κέρκυρα αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα (το οποίο βέβαια διογκώνεται το καλοκαίρι). 

Κρήτη που σπούδαζα πχ Ηράκλειο που έμενα και Ρέθυμνο-Χανια που πήγαινα συχνά τον χειμώνα όλα καλά τον περισσότερο καιρό. Το καλοκαίρι χάος!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Backpacker είπε

ε και? μονο στην Ελλαδα υπαρχει τουριστικη σαιζον? μη τρελλαθουμε τωρα. Απλα εδω πιο ανοργανωτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

ε και? μονο στην Ελλαδα υπαρχει τουριστικη σαιζον? μη τρελλαθουμε τωρα. Απλα εδω πιο ανοργανωτα

Και αλλού τα ίδια είναι. Πήγαινε Ιμπιζα και Μαγιόρκα high season και έλα πες μου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Κρήτη που σπούδαζα πχ Ηράκλειο που έμενα και Ρέθυμνο-Χανια που πήγαινα συχνά τον χειμώνα όλα καλά τον περισσότερο καιρό. Το καλοκαίρι χάος!

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τι γίνεται στα άλλα νησιά, αλλά εμείς εδώ γινόμαστε συχνά-πυκνά θέμα και στα κανάλια λόγω και των επεισοδίων που γίνονται μεταξύ των κατοίκων και της αστυνομίας με αφορμή τη δημιουργία ενός ΧΥΤΑ στο νότιο τμήμα του νησιού.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Backpacker είπε

Και αλλού τα ίδια είναι. Πήγαινε Ιμπιζα και Μαγιόρκα high season και έλα πες μου. 

εχω παει και στα δυο,  και σε spring break παραλιες εχω παει που βουλιαζουν μια βδομαδα και μετα βαρανε μυγες, και σε βουνα που ναι αδεια εκτος σαιζον και εντος σφυζουν, βουνα σκουπιδια για μερες δεν εχω δει. Το θεμα δεν ειναι αν θα γεμισει ο καδος, οκ πες γεμισε. Το θεμα ειναι αμα την αλλη μερα εχει κι ενα βουνο σκουπιδια διπλα και βγαινει μποχα γιατι τα βαραει ο ηλιος (και τα αποσυνθετει)

και μη μου δειξεις φωτο απο μια μερα που κανανε απεργια ξερωγω που, εδω μιλαμε για το καθε μερα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εχω παει και στα δυο,  και σε spring break παραλιες εχω παει που βουλιαζουν μια βδομαδα και μετα βαρανε μυγες, και σε βουνα που ναι αδεια εκτος σαιζον και εντος σφυζουν, βουνα σκουπιδια για μερες δεν εχω δει. Το θεμα δεν ειναι αν θα γεμισει ο καδος, οκ πες γεμισε. Το θεμα ειναι αμα την αλλη μερα εχει κι ενα βουνο σκουπιδια διπλα και βγαινει μποχα γιατι τα βαραει ο ηλιος (και τα αποσυνθετει)

και μη μου δειξεις φωτο απο μια μερα που κανανε απεργια ξερωγω που, εδω μιλαμε για το καθε μερα

Ιμπιζα που δούλεψα ενα καλοκαίρι αηδίασα πάντως...εξω απ'το ξενοδοχείο που μέναμε ακριβώς συστάδα από κάδους..τους καθάριζαν καθε μερα αλλα τι να το κάνω. 6 το πρωι καθαριζαν. 7-9 αδειαζαν ολα τα σκουπιδια τα γύρω κλαμπ και μπιτσμπαρα...στις 11 τα ξενοδοχεια μετά τους καθαρισμους των δωματίων και ολη μερα μπόχα και οι κάδοι ξέχειλισμένοι. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Backpacker είπε

Τι εμποδίζει το δήμαρχο να προσλάβει εποχικούς για 5 μήνες και να βάλει έξτρα απογευματινές (ή και βραδυνές) βάρδιες ακόμα; Από τον τουρισμό ζεις άλλωστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν την Κερκυρα δεν εχει...

Δεν ειναι τοσο θεμα προσωπικου οσο ελλειψης χωρου να τα παμε.Δυο μερη υπαρχουν το ενα εχει γεμισει ασφυκτικα και ειναι υπερπαρανομη η εναποθεση εδω και πολυ καιρο (αλλο που σταματησε πριν 1-2 μηνες) και το αλλο μερος δεν λειτουργουσε για χρονια, εχει και εκει τα θεματα του με το περιβαλλον.Πλεον εχουμε μαθει να ζουμε με τα σκουπιδια υπαρχουν σημεια που δεν ειχαν μαζευτει για πανω απο μηνα.

Μπροστα σε οικοπεδο οπου χτιζοταν σπιτι ειχε σχηματιστει ενα τοιχος πανω απο 20 μετρα μηκος, δεν μπορουσαν καν οι ανθρωποι να μπουν να δουλεψουν.

Επεξ/σία από 4saken
Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για βουνά σκουπιδιών θα φωτογραφίσω σήμερα που θα πάω να βάλω βενζίνη το μεγαλύτερο βουνό σκουπιδιών στην Ελλάδα.Ειναι λίγο πριν φτάσεις Λεπτοκαρυά.

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, moure είπε

Φίλος μου που είναι πιλότος και δούλευει σε χώρες όπως Σουδαν,Αλγερία,Αίγυπτο και έχει πάει Ινδία μου λέει ότι φέτος η Κέρκυρα που έχει σπίτι και πηγαίνει τον καιρό που δεν δουλεύει ξεπέρασε όλες αυτές τις χώρες σε βρώμα και σκουπίδια.

Στο επιβεβαιώνω. Κυκλοφορούν άπειρες φωτογραφίες στο φβ για το θέμα. Και έχουν έρθει και τα ματ γιστι γίνεται ένας πανικός με το χυτή που θέλουν να φτιάξουν σε κατοικημένη περιοχή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη μια κάνουμε παράπονα για τα σκουπίδια... από την άλλη δεν θέλουμε πουθενά ΧΥΤΑ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...