Προς το περιεχόμενο

Δυσλειτουργική σύνδεση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ισνομνια. Μετακομισα πριν 1 μηνα απο τον Λαγκαδα Θεσσαλονικης στο περιβολακι Θεσσαλονικης. Θα ηθελα λιγο να μου πειτε αν οι παρακατω αριθμοι στο screenshot που ανεβασα ειναι φυσιολογικοι και αν θα μπορουσε να γινει κατι απο δικια μ πλευρα. Απο την vodafone μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι λεει οτι η αποσταση απο το ΑΚ Λαγκαδα ειναι 3750 μετρα και δεν γινεται να δωσουν πανω απο 4mbps συνδεση, πραγμα που εγω προσωπικα δεν πιστευω γιατι φιλος σε γειτονικο χωριο με μεγαλυτερη αποσταση απο λαγκαδα ειναι στα 15-16 mbps με οτε σταθερα. 

 

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Manoleros95
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι 2900m από το ΑΚ και υπο ιδανικές συνθήκες μπορείς να κουμπώσεις μέχρι 7-8 mbps το πολύ. Έχεις και πολλά λάθη στη γραμμή επίσης. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να κοιτάξεις την συνδεσμολογία στο δικό σου κομμάτι ευθύνης. Τέλος, ο φίλος στο γειτονικό χωριό αν κλειδώνει εκεί που λες τότε είτε βρίσκεται πιο κοντά στο δικό σου AK είτε συνδέεται σε διαφορετικό ΑΚ. Τίποτα άλλο δεν ισχύει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο λαγκαδα παιρνουν στο Περιβολάκι,  Ηρακλειο και Χρυσαυγη. Αν ο φιλος σου ειναι σε αλλο χωριο παιρνει απο αλλου και μπορει να ειναι και στα 500m απο το δικο του Α/Κ οποτε φυαιολογικα παιζει τοσο.

Επισης εσυ φυσιολογικα παιζεις τοαο στο περιβολακι. Σε ιδανικες περιπτωσεις εκει (πχ να εισαι απο τη πλευρα που ειναι κοντα στο Λαγκαδα) παιζεις 8-10mbps

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επίσης να αναφέρω πως στο περιβολάκι μπήκαν καμπίνες. Θα μπουν μέσα σε αυτές DSLAM και κατοπιν θα ενεργοποιηθουν. Μολις γίνει αυτό θα έχεις πολύ καλύτερες ταχύτητες και θα μπορείς να βάλεις και VDSL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...